Scudo Sports

1.uludağ seferi başlasın-kartepe bisiklet takımı.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
bu ido çok ilginç doğrusu, bize diyorki ,16' sında gitmeyin, 28 liranızı alırım diyor, tamam ido kardeş uludağ orada nasıl olsa korsan hasan yarın ayar çekiyor bilete ve korsan hasan ben özkan kanki 23 ağustosa biletler hazır,kareye korcan-furkan-erkan dahil olacak eminim 6 kişiyiz herkeste yol var, ve ekrem misafirimizdede,bu arada kayseriden mehmet dostumuz ile saat 09.00 da güzelyalı feribot iskelede buluşuruz,28 km sonra yiğit aliköye ulaşacağız tırmanış oradan devam edecek
bu pazar saat 08.45 de kadıköy beşiktaş iskelede buluşacağız bebek eğimine br bakalım,

uludağ etap

(link)

Scudo
bu ara kondisyon yapıyorum inşallah uludağa gelebilirim bugün işten gelirken kaza yaptım bende birşey yok arka tekerde iki akort teli kırıldı hallederiz görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@bahtiyar közen

Bahtiyar ağabey, aman dikkat et trafikte heran tetikte olmalıyız başta toplu taşıma araçları olsun, yayalar olsun hatta sokak hayvanları dahil heran herşeye karşı aportta olmalıyız. Allah beterlerinden korusun.

@bahtiyar közen

yalnız değilsin bahtiyar yeni bisikletimizde ilk kazasını yaptı,malum sağa park eden araç bol olur her zaman yavaş geçerim ,bu sefer kaçırdım ,ama sürücü bir anda çıkınca ön tekerin teline kapı çarptı,, hemen velespite sürücü ile gittim 30 lira ödeme yaptı ,sürücü hatasını kabul etti,tekerde bi şey yok teller sağlam ön ve arka akortlar yapıldı bisikletin tekerleri gönyesinde oldu,çok fazla akort sorunu olmadı,

@Furkan TK

furkan, dünde kaza fenerbahçe marinada oldu ,bundan sonra sağa park edilen araçların olduğu yollara girmeyeceğim babasının çifliği gibi her yere araç koyma bu ülkenin işgüzarlığı ve alt yapı yetersizliği ,bu istanbulu yıkacan baştan kuracan yeni inşaatlarda kesin otopark yapılması zorunluluğu var kadıköyde yıkılacak bir sürü eski bina var alayını yıksınlar ,biz göremeyeceğiz tabi

@BF Okuru

sürücü ,efendi bir insan idi ,hatasını kabul etti,çok hızlı kapıyı açtı ,farkedemedim, hep yavaş giderim böyle durumlarda, ama hızla kapı açılınca, yapılacak bi şey yok tabi.

@Kudret Kurtcebe kudret abi, aslında bu isimlerde anlam karışıklığı var. ido, güzelyalı iskelesini bursa iskelesi olarak adlandırıyor. mudanya iskelesi ise ayrı bir yer. mudanya merkezde. budo isimli deniz otobüslerinin yanaştığı iskele.

• Beğen
@samet ceylan

teşekkürler bu bilgi iyi oldu mehmet dostumuz bursa feribot iskeleye yani güzel yalıya gelecek o vakit ,

@Kudret Kurtcebe

rica ederim, bir de muhtemelen onun farkındasınızdır ama bursa otobüs terminaline inip iskeleye giderken zaten sizin dağa çıkarken gideceğiniz yolu pedallayacak mehmet arkadaş. yani hiç oraya kadar 30-40 km civarı pedallamasa da sizin tırmanışa başlama noktanız olan çekirge civarına gelse sanki daha yerinde olur.

• Beğen
@Erdal YILMAZ

teşekkür ederim erdal dostum,bunlar işin cilvesi,bazen kaçırıyorum,bisiklet sola düşünce gidon ucu hafif zarar gördü,bunlar tabi olacak,dışardan gelecek tehlikeler bizi hep bekleyecek,kapı çarpması, önüne yaya çıkabilir, köpek çıkar ,kedi çıkar ,vs vs

@samet ceylan

bu bilgide çok iyi oldu .mehmet dostumu özelden haber edeyim

@Kudret Kurtcebe

Geçmiş olsun Kaptan. En azından kültürlü bir insana denk gelmişin zararını karşılamış. İstanbul çok büyük şehir trafikte o kadar dikkat edilecek husus var ki bazen ister istemez kaza seni buluyor.

ekip bilet işi tamam,
saat 06.00 da toplanacağız ya da 06.15 de
üsküdardan ilk motor 06.20,beşiktaş ,oradan direk yeni kapı,07.30 a yetişiriz,
bahtiyar-korcan-furkan-erkan tamam,
dönüşte ayrı gideceğiz, ama 17.00 de ben erkan bahtiyar furkan korcan güzel yalıda olmalıyız 30 dakika önceden orada olalım derim, neme lazım bilette öyle yazıyor hasan söyledi,16.30 kesin güzel yalıda olma durumu,dönüşte ben bahtiyar erkan yenikapı deniz otobüsü korcan furkan kadıköy deniz otobüsü ,belli olmaz gelen olmaz ise bilette rota değişlkliği yapabiliriz kadıköyde oluruz.09.00 da güzel yalıda olur isek 28.7 km sonra eğimlerdeyiz 1 saat 30 dakika desek 10.30 tırmanış moduna girdik demektir 20 inci km de yol çalışma bitmemiş ise orada stop yapacağım,bitmiş ise 22 km sonra iş biter ali ağa otelde 10 dakika mola ve dönüş yemek yemeğe vakit kalmayabilir anca feribot iskele civarlarında bi adet restoran olur ise gireriz,30 km eğim hedef koymuyorum duruma göre 20 de bitecek ya da 22 de
bu tur kesinlikle keşif turu olacak 3 kağıt dolusu not aldım ,tırmanışta yan yollar kafa karıştırabilir saat tutulmayacak,

beşiktaş motor iskeleden yenikapı 13.8 km

(link)

çabuk varırız.

uludağ etap

(link)

not,

özkan kanki ve korsan hasan ile ekipçe hasret gidereceğiz

(link)

Ağu 23

Güneşli 26°En Düş. 15°

30 km rüzgar giderken yandan vuracak ,dönüşte sağ yandan tokat yiyeceğiz yaklaşık 60 km eğim dışı yol var uludağ eğimleri harici ,uludağ 2 'inci sefer için 10 eylülden bilet almaca ,10 ekim ct' sine

Kudret abi Yenikapı'ya Marmaray ile daha çabuk ve daha rahat ulaşım sağlarsınız. Sabah 06:00'da Ayrılık Çeşmesi durağından binebilirsiniz. Yalnız bisiklet için 07:00-09:00 arası alınır diyor. Onu bir araştırın derim.

Üsküdar'dan Beşiktaş oradan bisiklet ile Yenikapı'ya gitmekten çok daha iyidir. Bence bu seçeneği düşünün.

@Erdal YILMAZ

Erdal teşekkürler, konu ilgili bende görüşümü yazayım. Ekip genel olarak Marmaray'la Yenikapıya ulaşım kararı aldı bunu devreye sokacağız. Pazar günleri normal bisikletlilere herhangi bir kısıtlama söz konusu değil.

https://www.bisikletforum.com/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.marmaray.gov.tr%2Fcontent%2Filan%2F24927tcdd-bisiklet%2520ta%25C5%259F%25C4%25B1ma%2520kurallar%25C4%25B1%2520ekran-emu.jpg&hash=d52f15ad1f0fb01808347e3fb97b9ad5

@Erdal YILMAZ

valla erdal dostum açıkça bu marmarayın uygulamalarını sevmiyorum,bu nedenle motor yapacağım,saat 06.25 de beşiktaşta olacağım ,13 km gidiş zati düz yol ,30 dakikada giderim, tempo hızlı olur o saatlerde trafik açık olacak,ekip tabi serbest,

Kudret abi geçmiş olsun, valla havalar sıcak dikkat etmek lazım dikkat dağınıklığı çok oluyor, tabi yolda da öküz çok bende dün işten eve dönüşte bir kendini bilmez tarafından sıkıştırılacaktım ama dengesizin yola bakmadan umursamaz gittiğini gördüm ve boynuzu yanda ki araca hafif sürterek atlattım, artık bizim trafik canavarlarına alıştığım için dikkat ediyorum manevra kabiliyeti ve dikkat çok önemli,,

@Kerim A.

sağol kerim,kerim bilete hemen ayar çek ,çünki kalmıyor dönüş bilet saatlerini değiştireceğiz ikiye ayrılacağız, 6 bisiklet almayabilirler, deniz otobüsü 3 bisiklet almakta dönüş 19.15 kadıköy al

Kudret abi Uludağ eğimi Kartepe nin yanından geçemez. Bir iki sayfa önceki haritadan çıkan eğimlere ben rastlamadım.evet ilk rampa başlarken sağlam bir eğim var 1 km kadar sonraki kilometrelerde aşağı yukarı biraz daha azalarak devam ediyor. Hatta 13.cu kilometrede 1 yada 2 km düzlük bir alan var.baslanngıç ile milli park alanı arası mesafe 21 km ordanda zirve 11 km .bence uludağda sizi en çok sıcak etkiler .şimdiden kazasız belasız pedallemeler

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri