@mehmetsunu
açıkça 10 numara bisiklet ,50-34 ayna kol arka 11-36 sistem ile ,
valla sadece 34 'de bile birden hıza çıkabiliyorum ,
tabi şu an 50 dişe geçmedim
zati trek karbondan biliyor idim 50-11 ile sıkı hız yapmış idim
,eski sistem 44-32-22 arka 11-34 valla hikaye kaldı bu sistem karşısında ,
44-11 bana zati yetmiyor idi düz yolda benim kondüsyon çoktan 44-11 'i geçmiş idi bisikletin performansı benim performansa erişemiyor idi,artık bitti 44-32 -22 arka 11-34
benim sistem kesin olarak bundan sonra 50-34 arka 11-36 olarak sabit kalacak değişmeyecek ,
bu bana yeterde artar bile..
kartepe etabında giderken altımda trek karbon varken önden 34 dişi hep korudum 50 diş yapmadım buna rağmen 17 eğimde duvara tosladım çünki arka ruble bana göre değil idi ,şimdi düşünüyorumda arka ruble 11-36 olsa idi duvara tırmanır idim ,
bence bu 11-28 bana göre değil ve beni acaip kasmakta işim olmaz 11-28 ruble ile ,
ayrıca benim haddim değil 53-39 bu ayna kol pro işi arka ruble 11-28 olur ise ya da 11-23 valla benim işim olmaz bu sistemler ile ,
bisikletin gidonuna alışmam gerekecek
bunun nedeni 7 senedir mtb gidonuna şartlandı kafa ,kısa zamanda bunu aşarım ,yalnız trafiğin yoğunlaşdığı yerde üstten tutuyorum ,alttan tutmuyorum bana güven duygusu vermiyor alttan tutuş, ha araç olmaz düz yol olur, ya da aşağıya uzun inişler olur ,arkamda araç olmaz o vakit aşağıdan tutarım ,
üstten tutuş şeklini malesef yoğun trafik içinde uygulayacağım ,
25 hacim teker bana hız olarak geldi, bu gün inişlerde bisiklet birdenbire hızlanmakta idi,tabi kesik kesik fren yapıyorum asılmıyorum hız kesiyorum,
rüzgara karşı çok iyi savunma yapacağıma eminim, zati trek karbondan duruma aşinayım,