bu pazar derneğin etkinliği var,,
İltihabi Bağırsak Hastalıkları için farkındalık yaratmak istiyoruz.
Bu amaçla, Bisikletliler Derneği ve İltihabi Bağırsak Hastalıkları Derneği işbirliğiyle Türkiye'nin 18 farklı yerinde,
31 Mayıs Pazar günü saat 09.30 da buluşma, "Bisiklet Gezisi" düzenlenecektir.
Ali Raif İlaç Sanayi de sosyal sorumluluk projesi olarak koşulsuz destek vermektedir.
Katılım ücretsizdir. İkramlar, Yelekler ve hediye bisiklet ile katılımcılara teşekkür edeceğimiz bu anlamlı etkinliğimize herkesi bekliyoruz. Tüm çevrenize, duyurumuzu paylaşmanız dileklerimizle...
@mehmetsunu
açıkçası performans ekib yaratmak gerçekten zor nedenler sayabilirim
1- içki ,sigara alışkanlıklarının olmaması
2- abur cubur yeme alışkanlığının olmaması
3- geç saatlerde yatma alışkanlığının olmaması
bu 3 madde ekipte aynen toplandı ,bu 5 adamda aynen 3 maddeye uymakta ,beslenme alışkanlıklarımızı iyileştirmek gerekmekte ,taş devri diyeti kitabı güzel bi örnek ahmet aydının ,
açıkçası en doğrusu tabi sağlam bir diyetisyene başvurmak ,hataları aslında yaparız yalnış beslenerek,
uzun vadede karbonhidrat yüklenen tim noakes 'in başına gelenlere bakınca dedimki bu adamın metabolizması ile benimki farklı, ben iki adım yürüsem aynen yakarım ,kimileri iki adım yürüse gene yakamaz ,yani bazı metabolizmalar kolay kolay yakamaz ,o metabolizmalar aynen şişer ,kötü beslenme ilede aynen diyabete uğrarlar
abd 'de 10 milyona yakın şişman var ,nedeni fest food hazır yemek ,
marketlerde satılan kimyasal katkılı besinlerde bize yıllar sonra vuracak tabi,
kanser vakaları arttı , gluten fazla yüklenenler ilerde hasta olabilir, örnek beyaz ekmek
aynen kestim ,bu gün gene tam organik buğday ekmeği aldım, onuda 6 günde bitiriyorum, ondada gluten var, yapılacak bi şey yok azar azar yemek,ahmet aydın doktorumuz ekmek yemeyin demekte ,yiyecek isenizde tam organik buğday ekmeği yiyin diyor ,ama abartmayın diyor,
bu arada kuzu eti bana yaradı tabi ,ve kuyruk yağı ,ve balık ,,
yumurta bende demirbaş ,yeşil çay ,çaya katarım,
ıspanak ,brokoli,karnabahar bende demirbaş,
kaymak alırım tereyağın hası itimatta zati ,ve zeytinyağı sızma alırım,
ayşe kadın fasulye yaparım ,zeytinyağlı ,
mercimek arada sırada pilav keza ,
yoğurt demirbaş bende,meyvelerde şeker oranı yüksek olduğu için mevsimin meyvelerini alırım abartmadan yerim aşırı şeker yüklenilmesi kanser hücrelerini aynen tetikler ,
rahmetli annem kavurma çok sever idi bol bol helva yapar unu çevirirde çevirir ateşte kavurur bol şeker koyar o helvaları öyle avuç avuç yedi sonunda yıllar sonra bağırsak kanseri oldu 83 yaşında vefat etti,
ne geliyor ise yemekten gelir ,bu yediğimiz yemekler aynı zamanda zehirdir ,
sporun faydası bize vücudun terlemesi olarak döner, ter ile vücuddaki toksitler atılır, yaz kış terlemeye bakacağız terleyen vücut hastalanmaz ,buhar odalarının önemi bence çok büyük ,mehmet dostum kızılderililer bu işi çok iyi biliyorlardı onların buhar çadırları var idi ,,