Scudo Sports

" 1 Şubat " Pazar...Rumeli Kavağı Rampasızz Ekşııın (:

sports-man

Forum Bağımlısı
Tepki
3.653
Selam Grup,

Yine keyifli bir Gezi olması............dileklerim ile.Rampa sevmeyenler pedal basinaaa :)

Etkinlik Tarihi: 1 Subat Pazar

Bulusma Saati: A.Y 09:00 - AV.Y 10:00

Vapur kalkis : Kadikoy - Besiktas 09:15

Bulusma Yeri: Besiktas Barbaros Hayrettin Pasa heykeli onu

Surus Hizi : Gezimiz yarismaya yonelik olmadigindan,beraberlik,dayanisma ve Grup Disiplini icinde pedal basilacaktir.

Program: Bulusma yerimizden start veriyoruzzz.Bu sefer Rampa sevmeyen pedalsever dostlarımizi memnun etmek icin,Sariyer'de ufak mola Rumeli Feneri yapiyoruzz...Orada yemek ve ihtiyac molasi verip luupletmeceee sonrasi:D arzumuz ve istekler dogrultusunda,sahil yolundan donus icin pedal basip yolumuz uzerinde ki arkadaslarimizi birakarak,Besiktas'da Gezimizi noktaliyoruzz.:60: :cheer:

" Bol Sporlu ve Pedalli Gunler "

Ayni Duygu ve Heyecani paylasan........Tum Spor ve Pedalseverleri
Gezimize bekleriz;) ..........sevgilerrr

Not: Tum Etkinliklerimizde eldiven ve KASK takilmasi.....ONEMLE belirtilir.
Hava raporlara gore kapali %20 yagmur olasiligi 11*C civarinda gerekli malzeme (yagmurluk,ic lastik,vss)
yaninizda bulunmasi faydali olacaktir.

Complete
Sports*- Man
0533 263 21 69

Scudo
Gezimize ilişkin katılım listesiii...

1. Mert (sports-man),Kudret (Robocop arka takım kaptanı)
2. Murat İlhan
3. Bülent
4. Sibel (bekleniyorsunuzz):)
5. Berk
6. Sezgin
7. Fatih
8. Volki (1 akisilik olmazsaa);)
9. Aytekin (bu hafta tutturacaak inşallah):p
10. Esin (bekleniyorsunuzz):)
11. Deniz (bekleniyorsunuzz):)
12. Uğur (yağmur yağmazsaa):bilmiom:
13. Lori (yağmur yağmazsaa):bilmiom:
14. Enis (1 aksilik olmazsaa);)
15. Özgür Deveci (bekleniyorsunuzz):)
16. Çağan (kurs durumuna göree):vroam:
17. Kerem2 (KASK ını alırsaa):winkenlux
18. Tufan (hava durumuna göree):bilmiom:
19. Esra (bekleniyorsunuzz):)
20. Canan (bekleniyorsunuzz):)
21. Bellii diiiiil:D

ugh apaçi- arka takım kaptanı olarak bütün dört ayaklı beyazlar benden korksun yağmur kar kış beni etkilemez naylon kılıfı japon yapıştırıcısı ile hem yapıştırdım hemide zımbaladım ayaklar su yememeli eskisinden daha sağlam oldu tam vaktinde ordayım apaçi robocop konuştu ugh dört ayaklı beyazlar kalleştir

loriiiiiiiiiiiiiiiiii ussene dua ettim (apaçilerin tanrısı ) o gün yağmur olmayacak dedi göreceksin bak ahiyak ahiyak ahiyakiiiiiiiiiiiiiiiiiii ugh apaçi robocop konuştu
söyleyeceklerim bu kadar

@kudu
büyüksün apaci baba,
yaşasın kızılderililer:D

• Beğen
Tepkiler: sports-man
enissssssssssssssssssss
sensiz olmaz be yahu apaçi robocop

KasK'ı gecikmeli de olsa gelen KEREM2 turunuza istirak etmek ister lakin nöbet tutacak devlet de hizmet bekler :)

Degistirebilir isem mutlaka gelmek istiyorum. Bu sefer geri dönmeden üstlelik :)

bu pazar artık ben de gelicem, bir hafta dinlenmek yeter... üstelik Mert kaptanın listeyi kabartma taktiklerine de diyecek yok.... davete icabet etmek lazım bir bakıma :)

turda görüşmek üzere herkese sevgiler,
esin

• Beğen
mert kaptan bu geziye bende katılmak istiyorum eğer bi aksilik olmazsa. anadolu yakasındada bi buluşma yeri olsaydı ben o heykelin nerde olduğunu bilmiyorum..

robocop dediin gibi umarım yağmur olmaz ama bazıları da yağmur sevio onların da zevklerini bozmayalım tabiiki bakalım o gün hava şartları nasıl olcek...

• Beğen
Gezimize ilişkin hava değişim raporuu;)

Pazar
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 6 °C . Rüzgar KKD 14 KM/S . Chance of precipitation 40%. Rüzgar Etkisi: 3 °C .

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Geri