Scudo Sports

" 1 Şubat " Pazar...Rumeli Kavağı Rampasızz Ekşııın (:

@kudu

vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy saygılar mavic jantları al bisikleti hafiflet

Scudo
erikli şelalesi ne gitmeliyiz ordan delmece falan full performance:Skull-175 :D :boese157: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

• Beğen
Tepkiler: sports-man
yaaaaa şimdi beni kamçıladın bu konu yine açıldı alacağım slr leri super light road
kırmızı yataklı jantlar görünüş mükemmelde yeşilde tarttım benim arka jant ruble ile birlikte 1300 gram geldi bir kilo 300 gram fazlada slr ler 850 gram arka jant xt ruble ise 260 gram ne etti 1liko 110 gram şimdi aradaki fark 190 gram değmez herhalde o kadar paraya bir bisiklet parası yahu tam 850 euro pazara görüşürüz apaçi kudu

Gezimize ilişkin katılım listesiii...

1. Mert (sports-man),Kudret (Robocop arka takım kaptanı)
2. Murat İlhan
3. Bülent
4. Sibel (bekleniyorsunuzz):)
5. Berk
6. Sezgin
7. Fatih
8. Volki (1 akisilik olmazsaa);)
9. Aytekin (bu hafta tutturacaak inşallah):p
10. Esin (bekleniyorsunuzz):)
11. Deniz (bekleniyorsunuzz):)
12. Uğur (yağmur yağmazsaa):bilmiom:
13. Lori (yağmur yağmazsaa):bilmiom:
14. Enis (1 aksilik olmazsaa);)
15. Özgür Deveci (bekleniyorsunuzz):)
16. Çağan (gelemioo):eek:
17. Kerem2 (KASK ını alırsaa):winkenlux
18. Tufan (hava durumuna göree):bilmiom:
19. Esra (bekleniyorsunuzz):)
20. Canan (bekleniyorsunuzz):)
21. bullshark
22. Songül Efsa (bekleniyorsunuzz):)
23. Seray (bekleniyorsunuzz):)
24. Özlen (bekleniyorsunuzz):)
25. Emrah (bekleniyorsunuzz):)
26. Brol (hava durumuna göree):bilmiom:
27. pachencho (büyük ihtimaal)
28. Kerem
29. sunnuk69 (1 sorun çıkmazsaa);)
30. drol (Ortaköy'de bekliceek)
31. İlker (kanka bekleniyorsunuzz):)
32. Hacer (kankanın eşhi bekleniyorsunuzz):)
33. Gökhan (yağmur yağmazsaa):bilmiom:
34. Serkan (kursu ekersee ki mümkünmüşş):p
35. Cemil
36. Bellii diiiiil:D

• Beğen
Tepkiler: szgn
Yağmur yağarsaa Gezimize ilişkin muhtemel listemizzz;)

2. Murat İlhan
3. Sibel
4. Berk
5. Sezgin
6. Fatih
7. Volki
8. Aytekin
9. Esin
10. Deniz
11. Enis
12. Özgür Deveci
13. Kerem2
14. Canan
15. Kerem
16. Serkan
17. Cemil
18. Bellii diiiiil:D

• Beğen
Tepkiler: szgn
mertttttttttttttttttttttttttttttt kaptannnnnnnnnnnnnnn apaçi robocop şöyle derki şubat ayı içersinde bir tur yapalımmı sapancaya doğruuuuuuuuu artı serhad dan mesaj geldiiiiiiiiiiiiii resimleri gördüm ne dersin ?robocop (güzel çok güzel yollar doğa nefis göl etrafından fıstık fıstık )

vayyyyyyyyyyy vayyyyyyyyyyyyy biliyordum biliyordum reddetmiyeceğini yietttttttttttttttttttttt apaçi kudu

Düzeltme: Program içerisinde Rumeli Kavağı yanlışlıkla Rumeli Feneri yazılmış ve şimdi düzeltilmiştir

Selam Grup,

Yine keyifli bir Gezi olması............dileklerim ile.Rampa sevmeyenler pedal basinaaa :)

Etkinlik Tarihi: 1 Subat Pazar

Bulusma Saati: A.Y 09:00 - AV.Y 10:00

Vapur kalkis : Kadikoy - Besiktas 09:15

Bulusma Yeri: Besiktas Barbaros Hayrettin Pasa heykeli onu

Surus Hizi : Gezimiz yarismaya yonelik olmadigindan,beraberlik,dayanisma ve Grup Disiplini icinde pedal basilacaktir.

Program: Bulusma yerimizden start veriyoruzzz.Bu sefer Rampa sevmeyen pedalsever dostlarımizi memnun etmek icin,Sariyer'de ufak mola Rumeli Kavagi yapiyoruzz...Orada yemek ve ihtiyac molasi verip luupletmeceee sonrasi:D arzumuz ve istekler dogrultusunda,sahil yolundan donus icin pedal basip yolumuz uzerinde ki arkadaslarimizi birakarak,Besiktas'da Gezimizi noktaliyoruzz.:60: :cheer:

" Bol Sporlu ve Pedalli Gunler "

Ayni Duygu ve Heyecani paylasan........Tum Spor ve Pedalseverleri
Gezimize bekleriz;) ..........sevgilerrr

Not: Tum Etkinliklerimizde eldiven ve KASK takilmasi.....ONEMLE belirtilir.
Hava raporlara gore kapali %20 yagmur olasiligi 11*C civarinda gerekli malzeme (yagmurluk,ic lastik,vss)
yaninizda bulunmasi faydali olacaktir.

Complete
Sports*- Man
0533 263 21 69

Yağmurun en şiddetlisine bile %100 çozüm getiren 10 YTL değerinde pançolar satılıyor bütün outdoor mağzalarında. Tamamen naylon olduğundan suyu hiç geçirmiyor. Zaten herkes pançonun şeklini biliyordur .

Bisiklet ve doğa seven herkesin evinde bir tane bulundurmasını öneririm. Turlar daha güvenli ve keyifli olur

İyi Sürüşler...

walla yağmur işinde lori ussen'e(apaçilern tanrısıymış) guveniyorz. robocop abi malumat almış kendisinden yağmayacakmış :D

selam bisiklet dostlarım
nkorhank -pachencho (panço)
evet bir tane var bende yoros turunda dik rampayı çıkarken sağ taraf yırtıldı fakat 512 japon yapıştırıcısı ile yapıştırdım fazla asıldım herhalde neyse bu arada ussen dediki pazara yağmur çiseliyecekmiş bakalım (şaka şaka) yağmur bir şey değil deprem artı tsunami olmasın be yahu apaçi robocop

@kudu

çok güzel olur evet mert kaptan böle bi gezi bekliyoruz mutlaka şubat ayında:)

• Beğen
sn kaptan trinty72 nin bisiklet bakımda çıkarsa geliyor birde ben bir arkadaşımı getiebilirmiyim sakıncası yoksa eğlenceli bir kişiliktir ama onda sadece yol var araziye girmeyeceğiz dimi

aytekin bisiklet dostum mert kaptan varken arka takım kaptanına söz düşmez gerçi genede söyleyeyim yol bisikletine uygun paso asfalt apaçi kudu

Mert Kaptan yine mükemmel bir organizasyon yapmışsın Şu dizliğimle biraz deneme sürüşü yapıp kondisyon kazanırsam ben de yanınızdayım

Yağmur yağarsaa Gezimize ilişkin muhtemel listemizzz

2. Murat İlhan
3. Sibel
4. Berk
5. Sezgin
6. Fatih
7. Volki
8. Aytekin
9. Esin
10. Deniz
11. Enis
12. Özgür Deveci
13. Kerem2
14. Canan
15. Kerem
16. Serkan
17. Cemil
18. Bellii diiiiil
19.Fatih (dizliğine alışabilirse)

• Beğen
Tepkiler: szgn ve sports-man
Gelmek Isterdim . .gelemezsem Hepinize Bol Sağlıklı Pedallamalar ..

• Beğen
@AYTEKİN ERZAN

Getirebilirsin Aytekin:) KASK ve yağmurluğunu unutmasın arkadaşın dostuum;) yol asfalt problem diiiil beaa:D

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Geri