mahmut krt
Aktif Üye
- Tepki
- 62
ne polis göstericiye doğrudan gaz sıkmalı nede gösterici ortalığı yakıp yıkmalı umarım yarın sıkıntısız geçer . demokrasi en mükemmel seçim sistemi değil ancak herkesin 1 oy hakkı var en güzel vatandaşlık görevidir kullanmak yada kullanmamak işine gelene oyunu verir vazifesini tamamlar . birisi başa gelir birisi muhalefetini yapar unutmayın muhalefet ne kadar sağlamsa yıkıcı değil yapıcı muhalefet yaparsa o kadar güzel olur bu ülke. sen ben bisiklet yolu isteyip araçlara muhalefet etmezsek kim duyar bizi ama yıkmadan önerilerle bu istekleri yapmak gerekli . Biz hep birlikte bu toprakların sahibiyiz . 2. dünya savaşında Alman generale soruyor ingiliz general yenildiniz nasıl toparlanacaksınız bittiniz sanayiniz yıkıldı ekonominiz çöktü diyor Alman general bizim üniversitelerimiz ayakta diyor üniversiteli kardeşlerime sesleniyorum emeğinizi bu ülkeyi en iyi yere getirmek için harcayın iktidardakiler siyasetçiler makamlar geçicidir kalıcı olan devlet vatan millet bayraktır.
@Kerem Özbayrak şahsen kendime hiçbir ayrıcalık yapıldığını düşünmüyorum trafik cezası bana da kesiliyor mahkemeye çıkınca anan baban kim benimde yüzüme okunuyor çocuğum okulda herkes gibi okuyor hatta doğudaysam babasının polis olduğunu söylemiyor . ağır silahmış havan topuyla göstericiye müdahale ediliyor . kimse kimseyi öldürdü diye tebrik edilmiyor aksine yargılanıyor Allah ü şükürler olsun hiçbir zaman ne askerin ne polisin eli kolu bağlı kalmadı kalmasında sadece bazı şeyler ki bunlara emir altındakiler değil demokrasi ile seçilip makam sahibi olanlar karar veriyor az öncede yazdım herkesin sandığa gidip özgürce karar verme hakkı var .
@Kerem Özbayrak şahsen kendime hiçbir ayrıcalık yapıldığını düşünmüyorum trafik cezası bana da kesiliyor mahkemeye çıkınca anan baban kim benimde yüzüme okunuyor çocuğum okulda herkes gibi okuyor hatta doğudaysam babasının polis olduğunu söylemiyor . ağır silahmış havan topuyla göstericiye müdahale ediliyor . kimse kimseyi öldürdü diye tebrik edilmiyor aksine yargılanıyor Allah ü şükürler olsun hiçbir zaman ne askerin ne polisin eli kolu bağlı kalmadı kalmasında sadece bazı şeyler ki bunlara emir altındakiler değil demokrasi ile seçilip makam sahibi olanlar karar veriyor az öncede yazdım herkesin sandığa gidip özgürce karar verme hakkı var .