Scudo Sports

1 mayıs ve bisiklet

Scudo
@NedensizPostalar ben kitap okıyun diyorum taraf tutmuyorum taraf tutsam chp mhp derdim.Sadece gerçekleri söylüyorum.

@NedensizPostalar kafayı çalıştır demişsinde @mehmet ulaş a ortada Chp diye bir şey geçmedi sen balıklama dalmışsın.. akepeyi savunma sisteminde uzaymış :) Sanki onlar yolsuzluk yapmadı.. Ağla da tam olsun.

@Silmarillia sizin seviyenize düşmeyeceğim, yaptığı yorumu biraz derinlemesine düşünürseniz taraflı olduğunu anlayabilirsiniz. dahada birşey yazmıyorum.

@NedensizPostalar Burdan chpye nasıl bağladınız :) Yukardaki arkadaş ben şu partliyim diye birşey dememiş zaten. Çok basit savunma yöntemine geçmişsiniz. X partisi yolsuzluk yaptıysa neden peşinden gider insanlar anlamış değilim. Çaldıkları paralardan pay mı veriyorlar :) Malesef bu algı devam ettikçe gelen soyacak giden soyacak. Siz soyana dur demek yerine ee chp-mhp gelse soymayacak mı diyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Silmarillia
@NedensizPostalar 3sene önce taksim açıldı kutlamalara, tek kişinin burnu kanadı mi, tek bir olay çıktı mı. O zamanda bu zihniyet bunun reklamını yapıyordu, yandaş gazeteler methiyeler duzuyordu bu kadar balık hafızalı olmayın.

• Beğen
@Ramadan Ş.Silmarillia illa bunun cevabını vermek zorunda kalıyorum. evvela tabi dur demek gerekiyor bende sizler gibi bu konuda destekçinizim.
Diğer sorun ise, özellikle bu konu altında hükümete karşı çıkılan konuda ''Hırsıza neden "sayın" diyelim.Evimizi soya. Hırsızza sayın hırsız diye mi seslenicez.Biraz kitap okuyun mahalle siyaseyi yapmayın burda. '' denilmesi taraflık değilmidir anlamıyorum sizi yahu!

Şimdi hangi parti iktidarda? mhp mi hdp mi? chp mi? Kim yolsuzluk yaptı? bu partiler mi? Kime eleştiri yapcaz ğ partisine mi? Taksim'i kim kapattı?

• Beğen
Tepkiler: mehmet ulaş
@Silmarillia sizede yuh diyorum bu kadarda olmaz! seviyeniz çok yüksekmiş benim yaptığım yorumdan bunu çıkarttınız!

"Sanki onlar yolsuzluk yapmadı." bunu demenden sonra sana cevap verdiğim için üzgünüm. Hata ettim. Bunu diyen birisine selam bile verilmez.

@NedensizPostalar Yalnız insanlar "hırsız var" diye bağırıyor isim vermeden. Polis yinede gözaltına alıyor. Çünkü hırsızı herkes iyi tanıyor.

• Beğen
@Silmarillia Ben selam veririm selamda alırım. yarın birgün belli bir yaşa geldiğinizde veya akılınız başınıza son anda gelince anlarsınız, küsmeyle kavga etmeyle memlekette iyi şeyler olmuyor malesef iyi günler.

@NedensizPostalar yolsuzluk yapanı savunanın aklından şüphe ederim, çok şükür böyle namussuzluk yapanları savunmuyorum :) Vicdanım çok rahat.

1 Mayıs 2007
Bütün işçilerin, emekçilerin 1 Mayısı özgürce Taksim'de kutlayabileceklerini belirten bir afiş.
http://i.imgur.com/DQ8veLb.jpg

1 Mayıs 2015

Taksim'e çıkan yolların kapatılmasına bir örnek
http://i.imgur.com/zdnfTHF.jpg

İki resim arasındaki tek benzerlik ikisini de yapan aynı zihniyet.

• Beğen
Geri