Scudo Sports

1.Kartepe Zafer Bisiklet Tırmanma Yarışı

Kudret abi yarış 28 ekim kesin ümit beyle konuştum

Scudo
Bahtıyar 33 kışı kesın erkan edırne derse parayı alır edırneye gıder ama bızım için kartepe onemlı biliyorsun cepten ışı çözduk zatı gerekırse ıkı kişi gideriz

@bahtiyar közen
Yapılacak bır şey 16 km egım yarışı bızı beklıyor ışın zoru burda bız egımcıyız

Furkan tulun gelırse gelsın yoksa edırneye gıtsın ışın zorunu bız yaparız bır tane 60 lık nedır bu yahu

O da bendenız nerde 60 mastır yokmu bu ülkede 60 mastır egımcı 16 km egım çıkacak

Bahtıyar yok tek gıderım tek basarım madalyayı takarım kartepeyi ezerım

Yarışta yol üzerinde su dağıtılacak yarış sonunda ekmek arası verilecek

@bahtiyar közen

Suadıye bal dök yala çesme ile işim olmaz bahtıyar ıso alacagım bısıklet forma arkasında olacak matara içinde enerjı icecegı ayrıca pet şıse ıcınde bır tane daha çıkın olarak kuru uzum ıç lastık yok pompa yok almayacagım çıkış yarışı bu,ayrıca ınış yapmayacagım ,dun osman şırine gıttım oda gelecek,sağlam adamlar var,tufan sagnak volkan kurtoglu ve tarık gulde yanlız edırne derler ıse onlar gelmeyebılır

Bahtıyar bılıyorsun ekmek yemem

Bahtıyar bu yol bırakılıpta edırneye gıdılmez
hatırla 14 . Tur,bu yol ne halde ıdı 23 agustos 224 km bır gunde bıttı ,
daha yenı,buradan çıkış olacak bu sertlığe çıkacak baba yiğtler gelsın bakalım 33 kişi ayıptır be,,,

Suadıye çıkışı

Yarış ordan

Kudret Abi, tarih ve rota kesinleştiğine göre, çıkışın nihai rota ve eğim profilini ve varsa bir strava örneği rica ediyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Özcan. Bekle özcan eski konulardan sana link atacam gerılerde kaldı

Ozcan bu konunun 6 ıncı sayfasına dön orda erkan közenın stravası var suadıye çıkışı ilk 3 km çok sert 15 egım sonra 7-9 arası yaklaşık otelın oraya 16 km

Alooooooo erkan durum nedır gelecenmı yoksa bızı satacanmı ?

(link)

O,k strava geldı ozcan

@bahtiyar közen
yarışta yokum. o ileri tarihte hayatta neler olur bilinmez.

@iskender şerit

Yav ne adamsın ,o kadar gel dedım sana ben verırıdım parayı 80 lira ne kı yahu

Ama gectı tarıh ,once basvuranlar 80 lıra verdı şimdi 120

@Kudret Kurtcebe
erkan közen arkadaşımızın strava kaydındaki eğim göstergelerinin tümünün gerçeği ile ilgisi pek yok. 12. km'de sert iniş göstermiş, gerçekte öyle değil. ve yer yer - eğim göstermiş kesinlikle öyle değil.

@Kudret Kurtcebe
ödül olarak ne var abi ?

@iskender şerit

Zatı o stavalar yanlışta benım kafa strava iskender ama benım kafayı kımseye kopyalama durumu yok tabı :komik:kaç kez çıktım unuttum yahu

@iskender şerit

Kuruuuuuuu madalyaaaaaaa:islik:

@iskender şerit

İskender sen 28 ekım suadiye köyde ol dışardan takılırsın

(link)

Haydı kocaelı yokmu katılacak istanbul edırne yapacak o anlaşılmakta barı kocaeli olsun gölcük olsun iskenderrrrrr yokmu yarışçı gölcukte

@Kudret Kurtcebe
:D iyiymiş valla. kartepenin insanı bezdiren o sert eğimlerde o kadar zorlanacam yırtınacam edecem bide üstüne para verecem sonundada kuru madalya. benim felsefemle hiç bağdaşmayan şeyler bunlar abi. daha geçen gün çıktım oraya. çıkarken çok defa düşündüm. dedim ulan bu kadar zorlanıyorum kan ter içindeyim bide para verecem buna. bana göre değil abi ya. boşverin... :koptum: ekim ortalarında hava durumuna göre yeniden çıkacam bu sefer derbentten çıkacam. yiyorsa derbent içinden çıksınlarda görelim :D
derbent çıkışında 26 cant çelik kadrolu bisikletimle çıkıp ineceğim. bu bisikletle hakimiyet iniş süper. hedefim hız rekorumu kırmak. 90 km/h üstü hız

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@iskender şerit

Hahaha dogru tabı 80 lira bana koymadı iskender tabi baştan olayı takıp etmenın faydası ucuza geldı,120 kimse vermez veren olurmu belkide az,bırde bır madalya alalım artık degılmı, ıskender 19 tur yapmanın bedelı kuru madalyaaaaaa:islik::D

@Kudret Kurtcebe
sana yakışır abim. ölümüne destekçinim :harika: inerken derbentten inmeni tavsiye ederim :komik: o yolu mutlaka görmelisin

@Kudret Kurtcebe

Tamam sen 80 nini ver kudret abi bende üzerini tamamlarım. bende geliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@mehmetsunu

Olmadı geç kaldın,ta baştan program yapacak idik 80 lira senin için verirdim,geçti bolunun pazarı sür eşeği niğdeye ,öyle diyorlardı herhalde :islik:

@iskender şerit

Maşukiyeden çok indimde derbentten iniş yapmadım

@Kudret Kurtcebe abi sen Derbentten in ama Derbentten çıkmak için şeytanın aklına girmesine izin verme @iskender şerit e suadiye rotası konusunda (eğim ile ilgili)katılıyorum..asıl mesele 28 ekim için şeytan beni dürtüyor ama işte ertesi gün iş bekliyor ..birde hava raporu çok önemli..geçen inişimde esen rüzgar nerdeyse savurup yola atacak kadar şiddetli idi...

Derbente inen o yolu bilen pek yok ki, zaten yol yeni ve ordan çıkmayada inmeyede cesaret ister. Herkes çıkamaz ordan.

@bilalfidanboy
Aklına girdiğim yok. Zaten ordan çıkabilecek bisikletçi çok nadirdir. Yolu görmek için inişi ordan yapsın dedim...

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
@iskender şerit yok yanlış anladınben çıkış konusunda hani merak edip çıkmayı dener diye.yoksa inmesi ile ilgili demedim.zaten inmesini bende dedim..hatta sen yazınca farkettim in ama çıkmak için şeytanın aklına girmesine izin verme yazacaktim editleyeyim bari..ben suadiye rota üzerindeki eğim konusunda @iskender şerit e katılıyorum dedim.sen. sanırım derbent icin seni kastettiğimi sandın...

Yanlış anlaşılma olmuş... Tamam kardeşim...

6562IMG_20180925_163009.jpg

Bisiklet bu. Evlat :D kıvraklıkta sağlamlıkta dengede limit zorlamada bunun üzerine tanımıyorum. İnişte çok güven veriyor, denge yitirmeye kaza yapma olasılığı az bunda. zırhlı slik yuvarlak çok hafif chaoyang tiger shark lastiklerle viraj canavarıyla iniş mükemmel olur. Yama takımı pompa almayacağım... Hedef sürat 90-110 km/h. Derbent İnişinde yarışmak isteyen varsa beklerim ücretsiz hemde :D kask pek kullanmam ama o gün takacağım... Hatta dizlikte...

Geri