Scudo Sports

1.Kartepe Zafer Bisiklet Tırmanma Yarışı

@bilalfidanboy

Bilal yahu şu derbent çıkışını deneylemek lazımda hele şu yarış bi olsun bakalım

@iskender şerit

21 'inci tur derbent çıkışı 2019

Beraber olur gölcükte bulusmaca iskender

@bilalfidanboy

Bilal pt günü işe yorgun argın gidersin tabi zor iş olacak

@iskender şerit

Kask tak gene resim koy iskender

@Erkan Közen

Erkan forma üzerinde avatarda ne yazıyor kartepe bisiklet takımı şimdi benim forma deforme oldu üstümde çok çirkin durdu,nedeni çok yıkandı,o formanın ne demek olduğunu sadece sen ben bahtiyar korcan ve furkan tulun bilir ve de kerim

@Erkan Közen

1 ay var ama kesin tarih asla değişmeyecek,3 gün sonra linge tıklayacağız nedeni yeni rota ve listeleri göreceğiz

(link)

Lingi takibe devam

Scudo
Kudret abi hafta sonu göbekli yapıyoruz gel beraber gidelim bekle bizi kartepe geliyoruz

Göçbeyli kudret abi

@bahtiyar közen

Göbekli nerde bahtiyar ,gelirim bu hafta çarşamba rulmanlar değişecek orta göbeği kontrol edeceğiz ayın 15 inde 36 diş geliyor

Tamam bulusma nerede saat kaçta

Pazar bostancıya gel bahtiyar 09.00 nero kafe kestirmeden gideriz

Bahtiyar 34 diş takılı fakat kullanmıyorum çünki sistem çalışmıyor geçen pazar davet aldım büyükadaya gittim 50 ön arka 30 ile 14 eğimi çok rahat çıktım 34 diş çıkacak ve 36 diş takılacak hem egimde hemde duzde aynen farkedecek yanlız ön 52 diş olmuyor

Pazar fena değil bahtiyar,hava iyi,,

Kartepe yarışı için idman yeri aynen göçbeyli bıçkıdere göçbeyli ,bahtiyar

Idman tarihleri
30 eylül pazar,7 ekim pazar,14 ekim ,21 ekim ,,,
4 pazar var zati

(link)

Bahtiyar edirnede listedesin,ya kartepe ya da edirne olmak ya da olmamak

Erkan ve furkanda listede en kötü ihtimal tek giderim bahtiyar,paraları geri isteme hakkınız var ,erkan ile senin

kudret abi son güncel listede olan cesur bisikletçi sayısı kaç ? :komik: listeye nerden bakıyorduk o_O ben derbentten çıkar otelde buluşuruz :ssrtcbya: o korkusuz cesur babayiğit topluluğu görmek isterim :koptum:

bu arada bahtiyar arkadaşımız 1979luymuş. daha küçük sanıyordum kendisini :eek:

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@bahtiyar közen
hey maşallah ya. hiç göstermiyon valla. 32 gibisin

@iskender şerit

51 kişi ama kesin parayı verenler 33 kişi birde bayan var helallllll

Birde iskender sabah ablanin aypedinden girdim ,listeler gözüküyor bende gözükmüyor çünki adobe flash bende yok ,yani tablette

@iskender şerit

Biliyorsun 14 'üncü turda kartepenin mis gibi havasını aldı bahtiyar

listeye internetten bakabileceğimiz yokmu ? gösterdiğin resimde birkaç bayan var

@iskender şerit

(link)

Iskender buraya tikla burada liste ama indireceksin

Bana bir kıyak yap yahu kopyala yapıştır yap,göreyim son durum nedir

Bende dosya açılmıyor

Duyurular 'ın altında

tamam abi. excel dosyası bu. bilgisayarıma format sonrası ofis programını kurmayı unutmuşum. halledip göstereceğim

o değilde senin yaş kategorinde senden başka yok abi :koptum: sen kafadan birincisin şimdiden

@iskender şerit

Zati zevksiz olacak,birde çip yok kol saati takacam 16 km kaç saatte bitecek bakalım 20 km düz yol,sonra 16 km suadiye başka çıkış yok zati

@bahtiyar közen

Cepten iş tamam,çin işi japon işi bu işi yapan iki kişi yaşaşın trabzon,,yaşaşın iskender o da trabzon ne varsa trabzonluda var,,,iskender sürekli eğimde zati yarışa gırse siler süpürür milleti sen ben iskender bır guzel kartepeyı fethedelim ,

@bahtiyar közen

Bahtiyar senın katagoride senı zorlayacak iki isim edirne derse yanı tufan ve tarık senın rakıbın yok,ayrıca kerem pelotonistanbuldan o da edırne derse katagorinde 2 kişi yukardaki listeye göre bu durumda komik bir yarış bizi bekliyor,,,valla gelenler yarışır ve madalyasını alır gider

Aksel bey dişçi,senın rakip iki kişisiniz,tabi tufan,tarık,kerem edirne derse ,birde bayan var ama o bayanlarda

Istanbuldan 15 kişi gelmez ise edirne derse 33-15 aynen kesin rakam 18 kişiye düşerki, bu da iptali getirir herkes parasını alır çekilir
18 kişi ile yarış nerde görülmüş :D

@iskender şerit

Cesur bisikletci sayısı uludağda çok ama kartepe suadiyede yok,eski adamlar vardı örnek yasin ,ve uludağda 32 km eğim var ama suadiye kadar asla sert değil bizzat sende gördün bendenizde

@iskender şerit

Yav iskender sen he babam koyarsan eğimleri millet tırsar tabi
:islik::D
Bu arada 48 kişi engellendi bu kişiler kırmızı dosyaya alındı

@Kudret Kurtcebe
61 yaş.bisiklet ve maddiyat olsa size katılırdım.yarışcı değilim,ama yarışabilirim.sağlık ve başarılar dileğiyle yolunuz açık olsun.

Geri