Keşke bir özel mesaj falan atsaydın. Bizim oradan geçmişsin resmen, Karacaören'de durmuşsun. Arkadaşımın yeri vardı, ağırlardık seni, bir yemek yerdik.
@alper 76
Yazarken amaçladığım şey buydu aslında. Başkalarına da hissettetirmesi hatta belki böylesi deneyimlere adım attırması. Hüsnü zannınız için teşekkür ederim.
@Murat Cömez
Sağolasın.
@alper 76
Arap atı gibi sonradan açılıyo bu
@1dost
Bisikletle beraber o kadar içecek olunca
@vitalx
Eyvallah
@SerhatAtan
Sağolasın başka zaman inşallah. Özelden yazarım, kahve iyi enerji veriyor, geçerken bi kahveni içerim
@MehmetAliB. Çok güzel bir paylaşım olmuş. Kalemine, pedalına sağlık. Yapmak isteyeceklere moral,motivasyon oldun.O kadar güzel anlatmışsın ki senle beraber bende sürdüm adeta. Bir sorum olacak nabız ölçer olarak ne kullanıyorsunuz?
Reisim baskanim civanim sakin ve sakin bir daha sirt cantasiyla boyle km ler yapma abi. Bagaj deliginde yoksa bi tane kadro cantasi edin kendine... Hani su üst boruya salinanladan guzel yazi olmus okudum simdi
@mariokaldato Şu büyük sele altı çantalardan düşünüyorum. Semçanta'nın vardı ama berbat çıktı.
@Tolga Çelebi
Arkadaş nasıl espiri yaptın, anca şimdi anlayabildim Sky'ın robotlar ordusu hayatta olmaz. Spartaküs emekli olunca krallık koltuğu boş kalacak, bak orası olabilir
@uguryilmaz144
İçerikli konu açmak, bilhassa yazısını yazmak zahmetli iş. İnsanın vaktini alıyor. O yüzden kalem kısmını belirten arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim
Gayet iyi sürmüssunuz tebrikler bu arada en çok dikkatimi çeken şey etrafın güzelliğini kacirircasina pedallamak yerine yaptığın isin keyfine vararak ilerlemek bana çok daha doğru geliyor..
300km hedefin 322km olması hep o bir tülür bitmeyen 20km den kaynaklı sanırım
Tek başına uzun yol yapan bisikletçileri her zaman sevmiş ve takdir etmişimdir, ayağınıza sağlık.
@Muhammet Akbaş
Yapalım dostum. Velotürk Erciyes Granfondodan haberin vardır. Müsait olursan çık gel. Benim izin açılırsa kesin gideceğim. Ardından uzun tur düşünüyorum
Dostum,
Yüreğine, kalemine sağlık
Cesaretinden, azminden ve kararlılığından dolayı tebrik ederim
Önümüzdeki yaz Allah (c.c) nasip ederse yapmayı planladığım İstanbul/ Enez turu için motivasyon oldu bana
Güzel paylaşımın için tşk.