Scudo Sports

1 gün 300 km

Yapılan tur ve anlatım on numara, bisiklet on numara, performans kıskanılacak düzeyde...
Tebrik ederim.

Scudo
@M.Cevat Bayhan @mhtozel @Deniz A Sağolun

@Kerem Groims Geçen gün Amin Maalouf'un Yüzüncü Ad romanını okuma fırsatı buldum. Siz söyleyince merak etmiştim. Tadına doyulmaz biriymiş. Bu sefer Alamut Kalesi'ni arıyorum. Hasan Sabbah ve Haşhaşilerin hikayesini bildiğim için okumamıştım. Artık iyice bir okuma zamanı geldi...

@MehmetAliB.
Amin Maalouf'un "Alamut Kalesi" diye bir romanı yok. Semerkant isimli romanında geçer o konu. Ben de tüm romanlarını okumuş bir okur olarak ortadoğulu bu yazarı herkese öneriyorum. Ben "Afrikalı Leo" ve "Doğunun Limanları" nı da çok beğenerek okumuştum. Ayrıca bir roman değil ama "Çivisi Çıkmış Dünya" diye bir kitabı var ki, okuduğunuzda yaşadığımız bölge ile ilgili tespitlerinin ne kadar doğru olduğunu, ne kadar geniş vizyona sahip bir düşünür olduğunu görüyorsunuz...

• Beğen
Tepkiler: Groims
@MehmetAliB. Roman tadıntaydı. Ctesi sabah çayımı yudumlarken yazınınızın cümlelerinizin içine gözümde hayal ede çıka daldım bende. Arkanızdan tamamladım turu çok keyif aldım beğenerek imrenerek okudum. Kaleminize yüreğinize pedalınıza sağlık.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@Ferhat Özben Sağolun @soneryen Arkadaşlar iyi dileklerini o kadar güzel söylemişlerki bundan sonra memleketin herhangi bir coğrafyasında uzun mesafe yaparsam yine bir iki satır yazmayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Sınırsız su sınırsız maden suyu :D:D

@MehmetAliB.
o senin güzelliğin.

Geri