Diabloda diabloymuş gerçekden.Biraz geç oldu pek siteye giremedim bu ara bizim çocuklar söylemese farketmeyeckdim başlığı İnişlerde droplarda nasıl olacağını hayal edemiyorum.Hayırlı olsun tepe tepe kullan.
Özgür teşekkürler beğenin için,yavaş yavaş bişeyler yapmaya çalışıyorum.Dün gece gibi ilk defa test ettim gayet güzel,yerde 8-10cm karlı zeminde pekde bişey anlamış değilim açıkcası.Bu gece ayaz olmazsa tekrar bineyim istiyorum...
çok güzel görünüyor, çok fazla birşeyi kalmamış zaten, kısa sürede toparlanır, bitince çok daha güzel olur kanımca.. hayırlı olsun, kazasız belasız inişler dilerim
Tabi onur neden olmasın yanlız bugünün dünden farkı daha soğuk ve yerlerin buz olması erimeyen karlar cam gibi olmuş... çıkacak olursam ben size ulaşırım teşekkürler Onur.
Onur teşekkürler pisülete binenin ben olmasını isterdim fotoda ama nasip değilmiş,video çekecektik oda sağolsunlar polis engeliyle yok olup gitti dediğim gibi nasip değilmiş artık.Burdan erinç kardeşime de teşekkürler olsun artık o an nereye bakıyorsa..
Teşekkürler Baytar kardeşim,sonunda bitirdik bikaç gündür yürür hale getirdim.Üzerinde bikaç parçayıda değiştirdiğim zaman daha süper olucak gibi MoNsTeR!im canlandı çok şükür...
Dün, Erhan'ın bisikletle bi test sürüşü yaptım.Ufak bi merdiven indim çıktım, biraz atladım zıpladım.Azcık eziyet çektireyim bisiklete dedim ama,bana resmen yapacağın bu kadar mı dedi bisiklet.Sınırları çok yüksek. Acayip bi şey
adı üstünde MONSTER tabi sınırlarını zorlamak gerekir.
Ortaya canavar çıkacağını biliyordum ama bu kadarını değil...
Çok güzel bi makine olmuş.tam bir traktör yaaaa
Bu arada ağırlık kaç ne oldu. Kaç gross ton?
Teşekkürler ilgin için,17.90 kg pek bi hissetmiyorum üzerindeyken atlayışlarda da çabuk yönlendirebiliyorum.Ağırlığı benim için gayet iyi şuan rahatsız etmiyor...
Onur sende topla bişeyler de asıl eziyeti benden görecekler o zaman.Bende iyice bi alışayım makinaya da önceliğim o yavaş yavaş parkurada çıkarız artık şuan kar yağması iyi tekrar yakın zamanda tekrar çıkar bakarız keyfimize...