Scudo Sports

" 1 Ağustos " Cuma....Moda ve Sahil Keyfineee

sports-man

Forum Bağımlısı
Tepki
3.653
Selam Grup,

Yine keyifli bir Gezi olmasi...........dileklerim ile

Etkinlik Tarihi : 1 Agustos Cuma

Bulusma Saati : 20:30 - 21:00

AV.Y Dönüş : Uskudar - Besiktas 01:00 e kadar Motor,Kadikoy - Karakoy 00:00 a kadar Vapur seferi bulunmaktadir.

Bulusma Yeri : Kadikoy vapur iskelesi onu ( Kadikoy - Eminonu )

Parkur : Moda + Sahil Yolu

Program : Bulusma yerimizden 21:00 gibi ayrilarak dondurrrmasi ile Messhurrr Ali'nin dondurmalarini lupplemekk uzere Moda'ya pedal basiyoruz,kisa 1 mola sonrasiii arzuya gore,pedal basarak Gezimizi tamamliyoruz:p

" Bol Sporlu ve Pedalli Gunler "

Ayni Duygu ve Heyecani Paylasan.............Tum Spor ve Pedalseverleri
Gezimize bekleriz;) .....sevgilerrr

Not : Tum Etkinliklerimizde eldiven ve KASK takilmasi..........ONEMLE belirtilir.
Hava raporlara gore acik 19* C civarinda,yagmurluklarinizi,gerekli malzemeleri yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

Complete
Sports*-Man
0533 263 21 69

Scudo
Gezimize ilişkin hava değişim raporuu;)

Cuma Gecesi
Açık. Düşük: 68° F. / 20° C. Rüzgar DKD 6 mil. / 10 KM/S.

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

muhtemelen geleceğim hatta ev arkımla geliriz muhtemelen.
görüşmek üzere.
ekmel.

• Beğen
Tepkiler: sports-man
mert abi bana uygun fiyatda su bisikleti akort ettirebileceğim yer sölermisin :) yoksa ben gelemicem gelmekte istiyorum :)

küçükyalıda tandem bisiklet ve yavuz pastanesinin üstünde kalan bisikletçi tek tekerleği 7.5 ytl ye yapıyor

• Beğen
Tepkiler: CenkJK
@CenkJK1989

bizim burda tek tekeri 5 ytl ye yapan murat abi var
çok da güzel yapıyo
yardımcı olurum sana cenk
zaten nasıl oldu o teker hala anlamadım birden n asıl oldu ki

• Beğen
Tepkiler: CenkJK
mustafa ben yarın gelicem fatihdemi demiştin arabaayla gelicem seni aliyimde haleediyim su işi yoksa akşamki geziye gelemicem bak telefonum 0535 882 00 31 sen bena ödemeli at ben seni arıcam veya msj at sen ben seni ararım halledelim bende numaran yok yoksa seni arıcaktım haberini bekliyorum ...

• Beğen
Bir sürpriz yapabilirim.

• Beğen
Büyük olasılıkla gelemiyorum. Ama bu akşam Anadolu yakasına erken geçebilirsem, katılmayı düşünüyorum.
Hepinize iyi eğlenceler.

• Beğen
@gizer

Dotuum sesini duymak bile güseeel beaaa:D

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

• Beğen
Tepkiler: gizer
saat 9'a 5 kala eminönü iskelesi önündeydik kimse yoktu, heralde kaçırdık dedik moda dondurmacının oraya pedalladık rotayı takip ederek. orada da kimse yoktu. bizde sanırım iptal falan oldu deyip kendimiz çıktık. bostancıdan sonrasında takılırken ilker ve eşi ile karşılaştık ve grubun geri döndüğünü söyledi ama sanırım yetişemedik bi selam verelim demiştik.

kısmet değilmiş :) rötar oldu sanırsam bu gece.

Geri