Scudo Sports

1.60 dış lastiğe 1.70/2.20 iç lastik

Tortiyum

Daimi Üye
Tepki
376
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
Dahon
Arkadaşlar merhaba,

Katlanır bisikletimin üstünde 1.75 inç dış lastikler var. İç lastik ebatı da 1.70/2.20 inç ölçülerinde. Bugün dış lastik siparişi verdim Schwalbe Citizen 1.60. Acaba bu lastikleri bahsettiğim ölçülerde iç lastikle rahatça kullanabilir miyim? 0.10 inç sıkıntı yaratır mı?

Scudo
Aynı durum bende var kimse cevap vermemiş açıkcası bende merak ediyorum bir sıkıntı olur mu

Benim MTB de dış lastikler 2.1 iç lastikler 2.3 , ve bu orijinal hali hiçbir sıkıntı olmadan biniyorum, ancak bu bir MTB :)

1buçuk yıl boyunca 1.50 dış lastiğe 1.70/2.20 iç lastik kullandım hiç bir sorun yaşamadım
Lastiği şişirirken iç lastiğin katlanmadığından emin olun hiç bir sorun yaşamazsınız

Vitesse d8 modelin lastiklerini aynı şekilde değiştirdim. Üzerinde gelen iç lastikleri de 1.60'lık yeni lastiklerime taktım hiçbir sorun olmadı.

Yorumlariniz icin cok tesekkurler arkadaslar. Lastikler sorunsuz uyum sagladi yalniz ilk sefer sisirdikten sonra bazi yerleri sanki daha siskin gibiydi o yuzden takarken arkadaslarin dedigi gibi ic lastigin katlanmamasi gerekiyor.

@Muhammet Emin Erarslan
doğru cevap.

Ben çok memnunum hocam, ıslak havada performansı nasıldır bilmiyorum ama çok güzel bir lastik. 22 lira fiyatı var. :)

@Fixy teşekkürler.. Ben de verdim siparişi.. İnsallah patlaklara karsı dayanıklıdır :)

Geri