Scudo Sports

08 Eylül Cumartesi Aydos Ormanı gezisi

goktugX

Aktif Üye
Tepki
34
Merhaba, forumdan kadireskici ile bu cumartesi günü (08 Eylül) sabah Eminönünde buluşup vapurla karşıya geçip Aydos Dağı`na geçmeyi planlıyoruz. Katılmak isteyenler var mı acaba ?

Yanınıza almanızı önerdiğimiz eşyalar
- Çanta yada eşyalarınızı koymak için bir bagaj vs,
- Meyve, kuruyemiş, bisküvi tarzı yiyecekler
- Yedek lastik, tamir malzemeleri

Gelmek isteyen varsa buraya yazsın, şuan için 3 kişiyiz.
Sabah 9 da eminönünde buluşuyoruz, ne kadar erken buluşursak ormanda o kadar çok gezebileceğiz
Rota kabataslak şu şekilde olacak, yol şartlarına göre değişiklik gösterebilir.

http://desmond.imageshack.us/Himg832/scaled.php?server=832&filename=ayd1.jpg&res=landing

http://desmond.imageshack.us/Himg405/scaled.php?server=405&filename=ayd2.jpg&res=landing

Scudo
saat 09.ooda emi
n önündemi cep vereyim aksilik olursa ararsiniz 0537 694 07 77

@cemsevin

Evet saat 9 da Eminönü'nde kadıköy iskelesinde.

@cemsevin

Siz katılacak mısınız ? İsim listesi yapıyorumda şuan 3 kişiyiz.

Ben de varım.

Fakat bir önerim olacak. Daha erken buluşmamız daha iyi olmaz mı ? Ne kadar erken gidersek o kadar rahat gezeriz diye düşünüyorum.

Saat kaç gibi mesela?

8'deki Eminönü-Kadıköy vapuruna binilebilir mesela.

@goktugX

Tramway saat 6 da yapıyor ilk seferini 7 de binersek saat 8 de eminönünde olabiliriz. Ayrıca daha erken gidersek ormanda daha fazla vakit geçirebiliriz.

8 vapuru için 5-10 dk erken gelmek daha iyi olur.

O zaman buluşmayı sabah 8 olarak değiştirdik, 8`de herkes Eminönünde olsun, birbirimizi bulamazsak telefonla haberleşiriz

Evet saat 8 vapuruna binelim. Biraz da erken gelmek vapura binmek için faydalı olur. Bir de mutlaka kaskla gelin. Downhill denemesi yaparız :)

saat kaçta olacak
ve eminönünden kadiköye geçecegim sizinlede tanişmiş oluruz

@cemsevin

Saat 8 olarak kararlaştırdık.

ben pendikteyim gelebilirim..

Gezimiz herkese açıktır. Vapurla kadıköye geldikten sonra metro ile kartala gideceğiz ve aydosa tırmanacağız.

@kadireskici

Yorulmamak ve daha çok zaman için metroyu ben de düşündüm fakat bizim gitmek istediğimiz saatlerde metroya bisiklet alınmıyor. Tabi görevlinin insiyatifine kalmış ama 4-5 kişiyi alır mı pek umutlu değilim.

Eğer o saatlerde yoğunluk yoksa alır diye tahmin ediyorum. Almazsa süreriz biz de alt tarafı 20 km falan. 1 saatte gideriz.

Geri