Scudo Sports

08-09 Kaçkar Bisiklet Kış Antreman Yarışları!!!!

Scudo
Selam Cumhur nasılsın ben Mahmut Bilgeadam güvenlikten tanımışındır herhalde ,Mehmet nerede ya hiç gördünmü forumda yok galiba üçkağıtçı

@cumhur

buradayımmahmut abeyyyyy ... sen neredesin... be hep forumdayım çıkmıyomki :)

neyse sıkıntı yapma sen forumda biyerlere mehmet nerede deee bebi bulurlar...:) cumhur söyledi banada senisoruyor diyeee:) buradayım..:)

gözden kaçırdıysam kusura bakmayın ama yarış nerde yapılacak acba bilgisi oyan varmı ?

Yasin abi bildiğim akdarıyla Belgrad da olucakmış..xDsüper olucak.

belgrad sa süper olur eskisi gibi ne güzel

@ysnymn
benimde bildiğim kadarıyla belgrad hem izinide ambulans vs için beşiktaş belediyesiyle görüşüyor olmaları belgrad ihtimalini arttırıyor!!!

• Beğen
Tepkiler: Mert Bağcılar
Arkadaşlar Belgrad ihtimal dahilinde ama aldığım bilgilere göre çok büyük ihtimalle Çekmeköyde yapılıcak yarışlar, ben de belgrad da yapılmasını isterim kişisel olarak ... Belgrad ikinci sırada geliyor...

21 inde Kaçkarın Belgrad da bisiklet yarışı olucakmış Yusuf abiden öğrendim bugün.

Bilgi kesin mi Sinan?

Evet Berkay direk Kaçkarla konuştum :) inşallah ben de chase le katılıcam bu sene :)

@sinto

Valla Tarih biraz sakat oldu ama bende bizim takımla gelmeyi düşünüyorum..
inşallah sorun çıkmaz da bizde geliriz.. Chase ile şimdiden başarılar diyeyim :eek: :rolleyes: :p :)

En sonunda kırmızı kar yağmasınımı bekliyordun Yusuf Yusuf usta.

Ben buradan Hakan Yazman abiye bir soru sormak istiyorum. Hakan abi ben daha önce hiç antreman yarışlarına katılmadım. 60 dk ve manisa yarışı gibi bazı özel yarışlarda olduğu gibi, bu antreman yarışlarına katılmak için de 2008 lisansı olması gerekiyor mu? Yoksa sadece kayıtla katılabiliyormuyuz?

yok kardeşim lisans gerekmez... bu yarıştaa kimlikli gel haa birde bisikletini unutma..:)

@mkaptanbasi@hotmail.com

Merhaba, Kaçkar kış yarışlarında federasyon lisansı talep edilmemektedir , 18 yaşından küçükseniz belki velinizin izni gerekebilir, Kaçkar bisiklete danışınız böyle bir durum mevcutsa...

Geri