Scudo Sports

08-09 Kaçkar Bisiklet Kış Antreman Yarışları!!!!

yarışa katılmak için bi kontenjan gözetmemiz gerekiyomu önceden kayıt yaptırmamaız gerekiyo mu

Scudo
cumhurrr bey ben yarışa bilirmiyim o yarışta.. acaba okadar gücüm varmıdır sizce.. bitire bilirmiyim yarışı lütfen yardımcı olun bana..:)

merhabalar!
Ankara'dan kendi aracımız ile gelecegiz ve 5 kişilik yerimiz mevcut Ankara'dan yarışa katılmak isteyen arkadaşlar SDS bisikleti arayarak isim yazdırabilirler mi acaba? Detaylar için Telefon: 312 229 40 94-95

@oguncavus

Ogün'cüm hoşgelirsiniz, Mustafa Kemal de gelmek istiyor onu da alırsınız, parkurda görüşürüz

bol eğlenceli ve adrenalin dolu ayrıca zevkli bir yarış olacak.
belgratta yapılacak gibi gözükmekte şu an için ama tam net açıklanırsa ona göre ayarlarız kendimizi.

benimde isteğim belgratta olması ;)

Yarışın nerede yapılacağı açıklanmış.

21.12.2008 tarihinde Belgrad Ormanı Valide Bendi’nde yapılacak ilk yarışta, elit ve 23 yaş altı sporcular 6 tur, master ve junior kategorisindeki sporcular 4 tur ve bayanlar ise bayan ise 3 tur atarak yarışı tamamlayacaklar.
Yarışlar geçmiş senelerdeki gibi ilk yarış antrenman niteliğinde olup diğer yarışlar puanlı olacaktır. Bütün yarışlarda madalya dağıtılacak. Ödüller ikinci yarışta açıklanacak.

(link)

evet harika bir haberi pelin bize ulaştırdı teşekkürler pelin.

şimdi sıra geldi eğlenmeye ;)

• Beğen
Tepkiler: Pelin
Balıkesir'den bu pazarki yarışa katılmayı düşünen arkadaşlar varmı acaba?

ben gelemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)

Tüm Sporcu Arkadaşlarıma Başarılar Diliyorum İyi Olan Kazansın....

aaaaaaa öle deme gürkanım :) sen askerdeyken ben burdaydım..:) haa işte ozaman yine yarış yapılmıştı onlara gitmiştim...:)

@cumhur

ben geleceğini hiç zannetmiyorum

gürkanım ve cumhurummmm :) ben gelecem demedimki.. zaten..

neyse cumhur yigenim birazdaha bas gazaaaa :) 2 olmuşsun tebrik ederim ama 1 inci ol artık o hidroliklerinede baktır bir ara...

Geri