Scudo Sports

06 Eylül 2009 Polonezköy

Sabah 07:00da ansızın bostancıda olabilirim belki de:)
Belli mi olur.

Scudo
@MertSayın

Yok mu cevap verebilecek, açıklama yapabilecek birileri? Yukarıdaki mesajımın ardından en az 5 saat geçti, hala bir yanıt yok? Teşekkürler...

@çirkin

Sabah 08:00 'dan 09:20 'ye kadar viapot'un bahçesinde bekledim.Buluşup yola çıkacağımız kimse yoktu....Bende buluşma noktasına kadar
teptiğim 20 kilometreyi tıpış tıpış geri topladım.Bu kötü oldu biraz!:(Bilseydim bostancıya giderdim.

@reha genç

Sevgili Reha,
Forumu okusaydın zaten buluşma saatini 8 değil 9 olduğunu görürdün. Ayrıca en başta 2.sayfada hem cep telefonumu yazmıştım hem de cumadan sonra nete bağlanmayacağımı yazmıştım beni oradan arayabilirdin. Ben bir tur düzenlemedim. Biz iki kişi poloneze gidecektik Arbekin mesajını başka bir bölümde görünce buraya taşıdım hikaye o. Bir kısım ataşehirden gitti bir kısım başka bir yerden geldi. Cumadan sonra girmeyince senin mesajını görmedim.

dostlarım
çirkini aradım o anda polineze 6 km var idi toygar gelememiş neyse önemli değil çirkin gözlerimiz seni aradı ben kaşif sado ve arda gittik ormana girdik püfür püfür esiyor serilmişiz toprağa uyuya kalmışız neyse başka bir zaman topuklarız hocam esen kal

@çirkin

Açıklamaların için sağol Hasan abi ,sağlık olsun inş bidahaki sefere hep beraber oluruz...(bu arada 9 da buluşacağımızı biliyordum,erken vardım :rolleyes: )

• Beğen
Tepkiler: çirkin
Bugun Cekmekoy'den ormana girip Polonezkoy'e saat 12:30 gibi vardik ancak Ataturk bustunun onunde kimseyi goremedik.

Sonra Toygar abilerin cikamadigini ogrendik.... Bu sefer boyle oldu ama bir dahaki sefere daha organize oluruz sanirim.

Orman yolunu herkese tavsiye ediyorum tam bir off-road parkuru. Rampa severler bayilacak. Bu parkuru bize gosteren, gostermekle kalmayip GPS'i ile rehberlik eden Arbek hocama cok tesekkur ediyorum.... En kisa zamanda tekrarini yapmak gerekir diye dusunuyorum.....

Selim kardesimiz de fotolari en kisa zamanda buraya koyacaktir.

Kısmet bu sefere değilmiş. Başka sefer inşallah beraber olmanın keyfini çıkartırız.

@iscrotix
Selim resimler icin eline saglik....

• Beğen
Selim Merhaba,

Fotolar ve yorumlar gerçekten mükemmel olmuş, eline sağlık. MTB olayına yeni gönül vermiş kişiler olarak tam bir ekip ruhu ve sinerjisi içinde geçen bir tur oldu. İlk defa katılmış olmamıza rağmen ekibinin enerjisiyle beraber turu tatlı bir acıyla kapattık. Yener ve Arbek'in liderliği için ayrıca tşk ediyorum. Aynı tadı bırakacak yeni parkurlarda görüşmek dileğiyle...

Asıl ben teşekkür ederim Yener abi bu güzel tur için

Uğur merhaba
Sen ve Ersen'in ilk , benim ikinci katıldığım turun , Arbek ve Yener abi gibi bu işe gönül vermiş profesyonel insanlarla olması bizim açımızdan büyük şans gerçekten.

En yakın zamanda tekrar pedallamak dileğiyle :) Hoşçakal

@iscrotix

:)
Benim çok uzun zamandır geçirdiğim en güzel gündü bu Pazar günü. Hala aklıa geldikçe keyifleniyorum. Gelen arkadaşlarla kısa bir süre içerisinde tam anlamıyla bir ekip ruhu yakaladık tura daha da fazla keyif kattı. Bir şey söyleyeyim mi, ben bu ekiple her yola giderim, sanki kırk yıllık ahbap gibi frekanslarımız tuttu yahu.. Özellikle Yener için bir parantez açmak istiyorum, aslında bu tur onun kondüsyonuna göre biraz zayıf kaldı, onu tam kesmedi, tam olarak sınırlarını zorlayıcı bir tur olmadı ama gerçekten grubun arkasını toplaması, herhangi bir problem çıktığında bisikletin sahibinden daha fazla kendini paralarcasına çaba göstermesi (hatta benim lastiği çıkarırken kendi plastik levyesini kırdı, sana bir çift levye hediye edeceğim dostum), anında düşenin yanına koşması ile turun koruyucu meleği haline geldi. Çok sağol arkadaşım seni tanıdığıma çok memnun oldum. Selim de süperdi, ama sigarayı bırakman lazım güzel kardeşim... Bir de Ersan var tabi. Bisikletçiden bir bisiklet kiralayıp tura katıldı, öncelikle bu bile büyük cesaret. Bisikletçi de ona nuh tufanından kalma bir Peugeot marka amortisörü bile olmayan "dağ bisikletini" vermiş. Bir de "abi bu FRANSIZ pejosudur çok iyi bisklettir" diye ayar vermiş.. Ersan bu bisikletle 50 km boyunca arazide taşta toprakta rampada yol yaptı. Daha sıfır bisklet tecrübesi ile yaptı bunu, gerçekten inanılmaz bir performans oldu tebrik ediyorum. Uğur da enerjisi ile tura güç ve keyif kattı hakikaten süperdi. google maps'de orman içi yeni rotalar araşatırıyorum en yakın zamanda alternatif rotalar veya çamurlu yamuğru ortamlarda sınrılarımızı test etmek için sabırsızlanıyorum. Çok sağolun...

@arbek100

Evet Arbek abi frekanslar tuttu ve zorlu turumuza daha bir keyif kattı bu durum :) Biz , bisiklette yeniler , biraz daha olgunlaştıkça umarım turlarımız daha zevkli hale gelecek.
Sigara performansımı ciddi ciddi etkiledi , hissettim.En yakın zamanda bırakıcam (hiç bu kadar bırakma isteği duymamıştım )

Abi senin rehberliğinde her yere giderim , yağmur çamur farketmez ama çakallar konusunda bi savunma mekanizması oluşturmamız şart :D

Görüşmek üzere

@iscrotix
Arkadaslar,

Hafta basindan bu yana is seyahatindeydim. Musait oldugunuzda tekrar tur organize edelim.....

• Beğen
Geri