Scudo Sports

'' 05 Ağustos tavşanlı boyalıca ölüm yolu yüksek tempo''

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=101308&page=2

bahtiyar 10 unda köprü geçişinde olabilirsin yalnız erkan ne diyecek ve ogün, bakalım onlar gidelim derse tavşanlıda olurum....sen serbestsin bahtiyar son sözü erkan ve ogün söyler ben onlara göre hareket ederim eğer 3 kişi olmaz derlerse ben köprü geçişinde olmam yalnız üsküdara gelirim ayın 17 sine sarkar tavşanlı...

Scudo
Benim için 10 Haziran da uygun, 17'si de. Ben gelirim. Gerçi 2 adet 28" bisiklete karşı tek olma durumum var ama olsun, gelirim.

kudret abi 10 haziran banada uygun bahtiyar abi beni bırakırsa iyi köprü derse ama ben 10 haziranda gelirim

@Bugsbunny
kudret abinin dediğine göre tempo 22 25 arası olacak bu kudret abi basarmı basar ama grup halinde gitsek daha iyi olur herkez önü sırayla çeker

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny
kudret abi ben yolu hiç bilmiyorum birbirimizden koparsak yolu kaybederim aynı kartepe gibi olmasın o yüzden kopmayalım grup halinde gidelim

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny
merhaba,
kusuruma bakmayın, konu dışı bir sorum olacaktı. istanbulu fazla bilmiyorum. tuzla-şile arasındaki yol antrenman için uygun mudur? şu mevsimde kullanılabilir mi? bu yolu kullandığını tahmine ettiğim başka kimse olmadığından bu gruba sorayım dedim.

@Bugsbunny

ogün vallada billada namertimki km 21 de kalacak el mahkum zati anlamı yokki 44 km yi haldır haldır gitmenin 45 dakika feribot var arada ,

@Erkan Közen

erkan çıkışta ben önde 44 km yi 2 saatte almaca geçen sefer seni öne koydum uçtuk tempo 38 olmuş ama kartepe idi olay şimdi anlamı zati yok hızlı gitmenin araya feribot giriyor..bahtiyar köprü seçeneğini kullandı önemli değil biz çok meskun yerlerde olacağız üstüne şelaleye gireceğiz..

@Erkan Közen

o.k şimdi krokiyi hazırlayacağım zati...erkan tamam merak etme rampa bitiminde bekleme yapma olayı bura tavşanlının en beter yolları ora 30 km sonra boyalıcadan çıkış hikaye orda çok dik rampa yok....

@Tolga Egemen Ertolga

tuzladan şile antreman için uygun olup sabahın köründe çıkacaksınız saat tam 06.00 da kamyon sirkülasyonu 08.00 de başlar dönüşü ise aynı yoldan yaparsanız oldukça yoğun trafik sizi bekler biz tam ring yaparız şile yollarına çıkar bıçkıdereye döner aydostan çıkarız bu birinci ring tir gidiş farklı dönüş farklı ikinci ring 200 km dir şile benzinciye kadar gidilir bu benzinci şileden 5 km dışardadır devam ederek ulupelit köyünden göçbeyli köyüne devam ederek istanbul bulvar yolundan viaporta sadece viaportta trafik yoğun olur ve aydosun güney yolunda ...

saat 06.30 çıkış....................

bostancı,,,,,,,,,,,,,,,,

1- kudret
2- erkan
3- ogün-----bugsbunny,,,,,

bahtiyar son durum nedir köprümü buramı,,,,,,,,,

kudret abi, sürpriz penceresinden bakıyorum hala bu tura doğru. çocukla olan programı kaydırsam bile evde hastam var.
bir ümit cumartesi bakacağız tekrar duruma..

@muradcaglidil

murat bilmezmiyim ama boynum kıldan ince bir aile babası olmasam bile seni çok iyi anlıyorum evet çocuklar önemli onlar senin canın ciğerin sen bana bakma kafayı yedik bisiklet ile iyimi ettim kötümü bilemiyorum...anne hasta ise aman derim onlar canımız herşeyimiz anne gitti baba gitti evet kaldık bi başımıza hadi hayırlısı...

sırat köprüsünden geçecekler...................

1- kudret
2-erkan
3- ogün...

bahtiyar 10 haziran köprü topiğine mesaj atmışsın köprü seçeneğin olabilir ama burdaki sırat köprüsü çok çetin...tercih senin...,murat pozisyonlarını ayarlayabilirsen beraber oluruz olmaz ise sağlık olsun...

@Kudret Kurtcebe

kudret abi bu turda sizi yalnız bırakıyorum idare et belki köprü geçişine katılırım

@Bugsbunny
Ogün abi hoşgeldin gözükmüyordun uzun zamandır.Buralarda mısın artık ? 2 haftaya dönüş yapıyorum beraber pedallarız inşallah.

@Ozan Güner

ozan gel artık kiloları ver artık birikmiştir yağlar.....

ozan da aramıza katılıyor bu arada ekrem nerelerde kudret abi

Geri