Murat İçlek
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.048
Saat 12.30 da İzmit tren istasyonundan yola cıkarak basladı maceram neler yasadım neler yagmur çamur kovalıyan kopekler bu mevsimde yer yer kar dizime kadar gelıcek kalınlıkda toplanmıstı yol kenarlarına Kuzu yayladan sonra offroad yola gırdım km lerce bı ınsana bıle rastlamadan sürdüm hava kapanmıstı hıc duymadı...gım hayvan seslerını
duyuor ( ürkmüyor degildim
) ole yerlere gelmıstımkı camurdan ayaklarımı cıkartamıyor bısıkletı omzumda goturmek zorunda kaldım üstüne üstelik birde şimşekler cakıp boşalırcasına yagmur yagında sıgıncak bıle yer bulamadan doğayla mucadeleye devam ettim. Hıc unutamıyacagım bı gun oldu gel gorki tv vericilerıne gelemeden camur kesti önümü havada kararıyodu aksam 17:45 trenıne yetısmem lazımdı yağmura çamura kmlerce süren dik rampalara yenilmedım ama zamana yenildim.. Geri dönmek zorunda kaldım ama dönüş hepsınden zordu hava eksiye inmişcesıne soguk ve bosalırcasına yagmur altında ustumde çöp poşeti parmaklarım buz kesmiş bı halde hıc durmadan tren istasyonuna kadar indim. İstasyona ındıgımde tren gıtmıs sonrakı sefere 1 bucuk saat vardı gıtttım bı cay bahcesınde cay ıcerken buyukderbent halkıylada sohbete koyuldum caybahcesı sahıbı bısıkletımı su tutmus yıkıyordu saolsun
en son resımde goruceksınız temızlıgıne buradan tum caybahcesındekı arkadaslara sıcak sohbetlerınden dolayı tesekkuru borc bılırım . Çok konustum sızlerı resımlerle basbasa bırakıyorum 
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)