Scudo Sports

01 Nisan Kartepe

Murat İçlek

Forum Bağımlısı
Tepki
1.048
Saat 12.30 da İzmit tren istasyonundan yola cıkarak basladı maceram neler yasadım neler yagmur çamur kovalıyan kopekler bu mevsimde yer yer kar dizime kadar gelıcek kalınlıkda toplanmıstı yol kenarlarına Kuzu yayladan sonra offroad yola gırdım km lerce bı ınsana bıle rastlamadan sürdüm hava kapanmıstı hıc duymadı...gım hayvan seslerını
duyuor ( ürkmüyor degildim :) ) ole yerlere gelmıstımkı camurdan ayaklarımı cıkartamıyor bısıkletı omzumda goturmek zorunda kaldım üstüne üstelik birde şimşekler cakıp boşalırcasına yagmur yagında sıgıncak bıle yer bulamadan doğayla mucadeleye devam ettim. Hıc unutamıyacagım bı gun oldu gel gorki tv vericilerıne gelemeden camur kesti önümü havada kararıyodu aksam 17:45 trenıne yetısmem lazımdı yağmura çamura kmlerce süren dik rampalara yenilmedım ama zamana yenildim.. Geri dönmek zorunda kaldım ama dönüş hepsınden zordu hava eksiye inmişcesıne soguk ve bosalırcasına yagmur altında ustumde çöp poşeti parmaklarım buz kesmiş bı halde hıc durmadan tren istasyonuna kadar indim. İstasyona ındıgımde tren gıtmıs sonrakı sefere 1 bucuk saat vardı gıtttım bı cay bahcesınde cay ıcerken buyukderbent halkıylada sohbete koyuldum caybahcesı sahıbı bısıkletımı su tutmus yıkıyordu saolsun :) en son resımde goruceksınız temızlıgıne buradan tum caybahcesındekı arkadaslara sıcak sohbetlerınden dolayı tesekkuru borc bılırım . Çok konustum sızlerı resımlerle basbasa bırakıyorum :)

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

(link)
(link)

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

(link)

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Sağlıcakla kalın arkadaşlar

Scudo
kutlarım dostum tek başına daha bir anlamlı

:in: :in: :in:

@Kudret Kurtcebe

saat 1 de basladım tırmanısa kudret abı offroadda tedırgın oldum ılk cıkış bıde tekım ama yorgunluk 1 gram olmadı molasız sadece su ıcerek cıkdım en kısa zamanda beraber antenlere cıkalım dıyorum :in: :in: :in:

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
Canıı gönülden tebrik ediyorum doğaya karşı savaşman adına :in: :in:

@Murat İçlek

murat dostum antenleri alırız zati işi bitirmişsin

:in: :in: :in: :in:

Yine harika bir tur gerçekleştirmişsin. Kar, çamur, köpekler ve doğanın o kendine özgü soluğunu hissetmişsin. Anlatım ve fotoğraflar için çok teşekkürler. Sobanın üzerinde demlenen çaya özendim...

@haluk akalın

Bu içten sıcak mesajınız için çok saolun Haluk abi :)

@Hakan Eşme

ole ıslanmıştımki o sıcacık çay, sobanın ıcındekı odunların yanarken cıkardığı çıtırtılar ole guzeldiki Hakan abi unutturdu bana sogugu ıslaklıgı ilaçç gibi geldi ilaç :)

Doğa ana ne varsa onda var, sakinleştirici, tedavi edici, sınayıcı, ödüllendirici...
ne mutlu ki onunla beraberiz.
Keyifli, bir o kadar da zor doğa turunu paylaştığın için teşekkür ediyorum.
Nice turlara

@Hasan Bahri Toros

Bu sezonda iyi gider abi,11 Nisanda velostikle zirveyi görelim derim :)

Murat en başından çelik kadrolu bisiklenden beri izliyorum seni.. Bu daha bişi değil, senden çok daha zor turları beklemiyor değilim..

Tebrikler..:in:

süper resimler murat abi.yorum yazdım zanetmiştim,ama facebookta yazmışım yorumu. :) köpekler çok sevimli.kartepe,kulağa hoş geliyor :D

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
Geri