Scudo Sports

PerformanStanbul™

mustafa akman

Forum Bağımlısı
Tepki
3.617
Amacımız;
yaptığımız performans ile beden sağlığımızı,
gayret ve istikrar ile akıl sağlığımızı göstermektir.
PerformanStanbul grubu, birlikteliğimize bir araç, takım felsefemizin temelini oluşturur.
Dini, siyasi, mali hiç bir amaç düşünülemez.
Bu felsefeye sıcak bakanlar kardeşimizdir.
PerformanStanbul"lu olmaya adaydırlar.
Grubumuz kapalı bir gruptur.
Grup felsefesini kabul eden,
ekibe katkı sağlamak isteyen,
grup düzeninden hoşlanan,
gayret etmek isteyenlere kapımız her zaman açık.

Daha çok performansını devamlı artırmak/sabit tutmak amaçlı gençlerden oluşmakta.

Grubun abileri de mevcut olup,
sadece istikrar ve gayret göstermektedirler.

Keyif turları düzenlemiyoruz, düzenleyenlere de sözümüz yok, saygı duyarız. Zaman zaman katılırız.
Sağlığımız el verdiği ölçüde sınırlarımız zorlamak amacımız.

Başka gruplarda olunması, bize katılımıza engel teşkil etmez.

Grubumuza katılmak isteyenler, öncelikle kendilerini tanıtan bir mesaj atmalılar.
Karada görüşme fırsatımız olursa, elbette daha iyi olacaktır.

Bisiklet sporunun keyfini yaşamak istiyorsanız bize katılmalısınız .
Ekibimiz her performanstan ve yaştan bisiklet sürücüsüne açıktır .
Bizimle olmak ve katkı vermek isteyenleri bekleriz grup editörlerimiz her türlü sorularınıza cevap verecektir...

• Beğen
Tepkiler: bülent samsunlu
Scudo
performanstanbulun yeni topiğinde başarılar,,,
avrupa ve anadolu yakada örgütlenmenizde tekrar başarılar anadolu performans ekibi 20 kişi ile kapalıdır burda 20 kişiye odaklandık 20 adam ,performansa inanmış ve kendini geliştirmeye inanmış bu sayı bizim için yeterlidir anadolu performans topiğinde tüm değerler yazılacak tüm hatalar yazılacaktır bu pazar 160 km de çok az mola verilecek ve sekiz saatin altına indirmeye çalışacağız 160 km yi 4 aralıkta sekiz saate sığdırdık bol rampalı ve stabilizeli yol 20 mayısa davetliler var aytekin ve onur ve soner şeref verirler kendileri müsait olurlarsa bekleriz,,,evet bu sayfada artık yalnız değilim kardeş bi topiğim var artık,,

her zaman yapılmaya devam ediliyor
asıl başlangıç noktası değişmekle beraber, Sirkeci"den hep geçilir
bazı noktalarda %20ye yakın eğim vardır
(link)

Grup haberleşmesi sosyal media (ağırlıklı), SMS veya Telefon vasıtası ile sağlanmakta.
Sisteme dahil olmayan kişiler, çalışmalarımızı, ancak sahada tesadüf ederek takip edebilirler.

Muhabbetimizi sahada bisiklet üzerinde yapmaktayız.
Sosyal medianın herkese açık sayfalarında görmek mümkün değildir; sisteme dahil olmalısınız.

Etaplarımız bunlarla sınırlı değildir.
Laktik asitin verdiği acı ve başarmanın verdiği keyif, bizi yönlendirir.

Performansını düşük gören ve sistemimize dahil olmak isteyen bisikletçi kardeşlerimize yardımcı olmak, yol göstermek, bizlere onur verecektir.

şu tesadüfü bi kartepe yapında görelim bakalım kaç adet kartepeci var aranızda sermayedenmi yiyorsunuz yoksa aytekinin gölgesindemi kalıyorsunuz bunları bi konuşalım burada açık olacaksınız bu foruma tepeden bakma yok burda katılımda bulunmak isteyenlere tepeden bakarak kazanamazsınız ayrıca mustafa arkadaşım benim attığım mesajları görmüyorsun adama derlerki ne oldu bi şeymi oldu bu pazar gelde bi yüzünü göreyim o aytekine söyle sonra ben adamı fena yaparım sahada öyle habersiz beni kimse bırakamaz aytekine son derece kızgınım bunu ona ilet pazar gelsin ona diyeceğim laf şu olacak senin dostluğun bu kadarmı biz dostuk onla bana hatırı geçerdi adam hakkında bilgi alamıyoruz ayrıca burda yapılan antremanların değerlerini görmek isteriz o kadar fazla kapalı olursanız sonra boğulur gidersiniz 3-5 kişiden fazla olamazsınız bi olayı sevdirmek istiyorsanız açık olun bu forumda ,,,ayrıca senin rampada zinciri kırdığından bu yana çok zaman geçti inanıyorumki rampaları inşallah çok seri alıyorsundur ben bu grupta sadece 3 adamı tanırım aytekini soneri ve onuru yalnız onlar eğer bisikleti bırakmış iseler asla benim gözüme bi daha gözükmesinler ,,aytekin ile muhabbetimi sen bilmezsin biz misyonduk ve hep öyle kalacaktık bilmiyorum sağ kolum gitti galba kayıplara karıştı face de bana cevap vermiyor ama resim koyuyor ama özele cevap vermiyor bu dostluğa yakışmaz sahada raslarsam söyleyeceğim sözler kafasında kırılacak aytekin, dostluğun bumu diye evet mustafa arkadaş ister cevap ver ya da verme olmak ya da olmamak,,,,,,,,,,,,,,çok fazla uçma çünki kartepede ifadeni alırım ,,,ayrıca gittiğiniz güzergahlar hikaye bıçkıderede görecem sizi şile 200 de ve kartepe 150 km de görecem sizi ultra ıronmanlik zordur bu işi aranızda sadece üç adam başardı aytek soner ve onur haberiniz olsun çok çalışmanız lazım sizin o adamları yakalamanız için ,,,ve tavşanlı iznik boyalıca etabı vay anam vay hadi bakalım hodri meydan,,aytekin benden kaçmasın ,,,,

Sevgili kaptan
Bu topikte geyik muhabbet yapmıyoruz.
ifadelerim grup sözcüsü olarak yazılmıştır.
Büyük resme bakmak lazım
Mustafa Akman"ı rakip almayı düşünüyorsan
sadece ikimiz bir tur yapalım
Kim kimin hesabını dürecek görelim

BU topik henüz emekleme safhasında.

Ayrıca seninle eski muhabbetimiz devam ediyor
istedim ki
ilk mesajlar tanıtımla ilgili olsun.

her mesajımda grup mentalitesinde olan kardeşlerime kapımız açık demeyi borç biliyorum
sana da kapımız açık, grubun bir üyesi olabilirsin. Ancak burada kaptan olamazsın.

ancak , herkesin haftanın 7 günü pedallamasını isteyemezsin

ekipte tanımadığın bıçkın delikalılar var haberin ola

@mustafa akman

istediğim buydu evet hazırlanın kartepeye orada hiç kimseye acımam hedef kartepe otel buluşma yeri haydarpaşa saat 07.00 gebzede ineceğiz ve 73 km basacağız bu pazar 60 km durmadan bol rampalı etap çalışıldı bıçkıdere etabı toplam 160 km ye denk bu turu iki kişi yaptı ben erkan şimdi kartepede yol bisikletçileri düz yolda şanslı sizleri kartepe rampalarında göreceğim , burayı anca soner ve aytek yapar diğerlerini tanımam ha alper temircan olabilir, ben geyik yapmam şimdi bütün herşeyi buraya yazacağım sizlerin başarılarınızı, arkamda kimlerin kaldığını bu bir sınavdır ,,evet mustafa seni 20 mayısta sınav bekliyor bunu ya başarırsın ya da başaramazsın bunun için seçtiğiniz etaplar bence yetersiz,,200 km lere başlayın aksi takdirde kartepe yalan olur,,,performanstanbul un zati anadolu yakasının sorumlusu idim bizzat aytek verdi bu işi bana ama burda ben aytek volkan dabıl tavşanlıyı yaptığımızda pek kimse yoktu ayrıca yol bisikleti ile stabilizeye dalacak adamlar lazım bana erkan budur işte ve bu pazar devirdi bıçkıdereyi soner bilir burayı soner pek haz etmiyor stabilizeden dolayı, fazla asfalt takılmayın yoksa sizi burdaki sabihacılarla karıştırırım ben sevmem asfalt olayını asfalt stabilize sert düz toprak benim işim yani ıronman durumu bu tarz bana uygun fazla asfaltta olmayı sevmiyorum seçtiğim güzergahlar asfalt stabilize mekanlardır kartepe otel inişi yol bisikleti açısından riskli olup burda çok az adam gördüm evet esas olay sayko kros yol bisikletidir inşallah sahip olacağım,,,bu pazar mustafa dostum muhabbet ederiz sen bana meydan okudun bende sana neyse biz bize kızmayız,,,yalnız bu işi yapacağız açık teklif var ama ısrar etmem aytekin davetli grubun sözcüsü sen isen aytekine bunu ilet grubun kaptanı kim aytekin ise o karar verecek takımda kaptan olur tek kaptan aytekin erzandır çünki o kurdu bu grubu,,kaptansız hiç bi yere gidemezsiniz o ne derse o olur benim için de o makbuldur yani ben aytekini tanırım ne kadar bana cevap vermesede bu adama saygım vardır,,

ayrıca ,,çok teşekkür ederim grub üyeliği için ama aytek bilir beni ben sevmem grub olayını ve forma olayını tek tip gibi onun için scott forma ile görürsünüz beni kışın yazında attila bisiklet forması onun reklamı değil bi arkadaş bende kaldı o forma onda idi ondan bana kaldı bütün olay budur sevgili dostum mustafa attila bisiklet takımı forması olacak kartepe otelin 1300 rakımında ,,,evet düşüncelerim budur ,,,bu arada onur bisikleti bıraktı galba ,,,çok yazık olur doğru ise değerli bi adamdı o,,

buraya atılan mesaj alınmış ,,,özel mesajda başka yazıp topiğe başka yazma olursa mustafa arkadaşım olmaz pazar bu konuyu masaya senle yatıracağım bire bir konuşacağım ,,,

Pedalın dönsün sevgili Kaptan;yaşına hürmet ederiz.
Varsa pedalımıza bir katkın baş üstüne; dinleriz, tecrüben var.

"Burada geyik muhabbet yapmıyoruz" cümlesi sana bir şey ifade ediyor mu?
Özel mesajımı paylaşma hakkını kimden aldın?
Özel mesajda bazı özel bilgilerimi seninle paylaştım.
Farklı düşünce belirtmedim.
Bu hareketin ile bana göre bir uyarıyı hak ettin.
Forum yöneticilerine işlerini öğretemem...
Kişilik haklarımı ihlal ettin.
birisi özel bir mesaj yazıyorsa; bir sebebi vardır.

Eskiler şöyle der:
"Kifayet-i müzakere"...

@mustafa akman

sen bu pazar gel orda konuşacağım özel olarak senle ben anlamam burda olayı büyütmem tepem attı ona göre, pazar kesin geliyorsun lagara lugara istemem erkek erkeğe konuşacağız ,,saat 09.00 barboros meydanı,,kartepeye turu kim akıl etti kartepede tozunu yeriz diyorsun sonra topiğe başka yazıyorsun meydan okuyorsun ,olmadı mustafa hocam şimdi sen gene dostumsun burda konuşmayalım sahada konuşalım,,

davetli konuklar

1- aytekin erzan
2- onur berberci
3- soner

anadolu kadro

4- mehmet şer
5- erkan
6- bahtiyar
7 -semir

gönüllü misafirlerimiz

8- ogün
9- çağatay bey

evet mustafa bana meydan okudun seni kartepede rövanşa bekliyorum bu bir düellodur ama beni geçersen buraya yazacağım ama geçemezsen buraya gene yazacağım hiç gelmez isen korktu demeyeceğim ama benim derecelerimi ve ekibin derecelerini buraya yazacağım olaki aytekinin kafasına eser ekibini toplar gelir , gerek anadolu gerek avrupanın en zıpkını aytekindir ona ne kadar kızsamda saygım vardır çünki gerek özelden gerekse topikten gerçek yüzünü benden esirgememiş kaygan zeminde oynamamıştır bisikletçi budur özel mesajda ne ise topikte ve hatta sahada o dur aytekin budur ama tek hatası bu forumda dilini kontrol edemedi ,

olay nedir,,,,

gebzede trenden inilecek,,,73 km pedal basılacak 18 km rampa çıkılacak ve dönüş suadiyeden olacak,,rahmanlardan gölcük ve topçular,,20 mayıs saat 07.00 haydarpaşa garı toplanma,,,,,,,,,,,,,kartepe sözün bittiği yerdir,,,,,,,,150 km toplam ama 18 hesaba katılırsa 200 km lik bi yorgunluk olur,,,

hiç kimse yalnış anlamasın mustafa dostumdur biz rakip oluruz ama dostluk devam eder,,

Performans grubunda olan biri iddia etmek zorundadır; grup sözcüsü olarak.
Sahada işler farklı olabilir.
Kaptanın rüzgarına girip son anda sprint finişi yaparsam hiç şaşma.

Mayıs ayında kısmet olursa Kartepeye varım.
Onur ve Aytekin de istiyorlar.
Etap kaç km? ilk pedal nereden? ayrıntı istiyorum.

Yol haritası yaparsan PerformanStanbuL sayfasına katkıda bulunmuş olursun

Senden ricam özel mesajlarımı faş etme

PerformanStabuL pazar günü programı
Sabah 08:00 gibi Sirkeci"den hareket ve Rumeli feneri performans turu
12:00den önce Sultanahmet"te keyif zamanı
starttan önce Barbarosa civarına pedallama
Karşıya ücretsiz geçiş
Yarışı izleme

• Beğen
Tepkiler: GokmenOzyurt
Geri