Scudo Sports

PerformanStanbul™

@mustafa akman

güzel şimdi oldu yalnız mustafa hocam şimdi bu harita olayını çözemedim soner askere gidiyor herhalde ama sen gel beni geçersen iftaarla yazacağım buraya ne de olsa beraberdik izik köftede evet mustafa hocam şimdi aytek gelirse çok iyi olur onur keza aman allah derim yani,,,barborosa gelin yalnız ücret ödemedim onun için ben köprüden geçmeyeceğim ama sizlen kaynak olabilir,, evet iyi oldu bana kızma sakın,,,sen kızmazsın
150 km felan haydarpaşadan hareketle saat 07.00 de ve gebzeden start maşukiyeden çıkıp suadiyeden inerek gölçük istikametinden devamla topçular gebzeden pedal ,,
face de duvara yazarım

Scudo
@mustafa akman

mustafa hodja,,,,,,,,,,,,,,,,,
ben geçmeyecektim ama sonunda tek kaldım protesto edenlerde geçince 500 kişiyi en arkadan alarak fenerbahçede ilk 50 kişilik grubu yakaladım orda durmuşlardı derken bi daha topuklandı finişe 15 inci girdim ilk 20 kişiye bisiklet vereceklerdi sonra caydılar havamı aldım gerçi 200 liralık bisiklet vereceklerdi en fazla,, bu organizasyonda milleti bi güzel kullandılarmı anlayamadım proların geçişinin ardından belki performanstanbul grubunu görürüm dedim ama nafile yalnız alper temircana rasladım caddebostanda biz antremanda idik dedi siz sabiha felan yaptınız galba alper sizi arıyordu aytekini,,bu arada yarış çatalı takdık ve 28 janta geçtik dehşet farketti ,,,,,,,,,,,,

PerformanStanbuL bir felsefedir…

Aşağıdaki yazı Aytekin Erzan’ın ağzından yazılmıştır…

Grubumuza son günlerde gerek sanal platformlarda gerekse hayatın içinde değişik tepkilerin artmasından dolayı burada bazı konulara açıklık getirecek bir yazı yazma ihtiyacını duydum…

Grubumuz mtb ve yol bisikleti disiplinlerinde farklı performans ve yaş gruplarından bisikletçilerin gelişimine yönelik antreman sürüşleri yapar…
Grup sürüşlerimiz Pazar günü en fazla katılım olacağını baz alarak çoğunlukla 08:00 gibi Sirkeciden değişik rotalarda 100+km olacak şekilde antreman sürüşleri yapıyoruz yağmur yağmadığı takdirde hemen hr hafta rubun tamamı katılıyor etapların belli sektörleri ısınma temposunda geçildiği için grupta kopma olmuyor ısınma mesafesi geçildikten sonra antremanın daha önceden belirlenmiş karakterine göre sürüş yapılıyor buarada olağan kopmaların olması grubun tekrar toparlanmasını etkilemiyor çünkü klasik etap rotası her kes tarafından bilindiği için sürüş bitişinde grup tekrar kısa zamanda toplanıyor ve isteğe bağlı olarak antreman etkinliğinden sonra farklı bir etkinlik gerçekleştiriliyor…bunula birlikte grup üyeleri zamanlarının müsaitliğine göre farklı gün ve saatlerde daha küçük gruplar halinde yada bireysel antreman sürüşleri yapabiliyor evde tariner bile olsa…

Grubumuz hiçbir şekilde siyasi,dini,ticari ve ideolajik v.s kavramlara bulaşmamıştır bulaşmaz…

Bisikleti spor olarak görür ve bu spora destek için özellikle genç arkadaşlarımızın gelişmesinde yardımcı rol oynar, imkan bulduğumuz zamanlarda yarışlara katılıyoruz…

rEferansımız kendimiz, grubumuz kurulduğundan beri hepimizde belli bir gelişme görmekteyiz özellikle şunu gururla söyleyebilirim ki; örneğin klasik kısa sert antremanlarımızın en sonuncusunda mtb li bir arkadaşımız bana ve diğer yolcu (bir klüpten bize gelen) arkadaşına karşı finiş sprintini almıştır ki bu genç arkadaşımız hem çok yeni hemde mangalcı gezi gruplarının birinden bize katılmıştır…ayrıca İstanbul yol bisikleti camiasının önde gelen isimlerinde oldukça takdir ve iltifat işitmişizdir…her eleştiriye açık bir yapımız var biz olduk biz en iyisiyiz asla demeden çalışmalarımızı kordineli olarak sertleştirip elimizden gelenin en iyisini yansıtmaya çalışıyoruz, tüm bunları yaparkende tam bir kolej havasında en üst seviyede arkadaşlık sergiliyoruz hepimizin bir birine değişik katkıları olmakta…

davet edildiğimiz grupların sürüşlerine katılmak konseptimize uyduğu takdirde bizim için onur olur..

grubumuza konseptimize uygun ve felsefemizi yaşayabilecek her performans ve yaştan sürücüler katılabilir seviyesi düşük olanlara yardımı bir borç bilir üst seviye ve tecrübeli sürücüleride saygıyla ağırlarız…

son olarak daha az resmi ve açık olarak şunları yazmak istiyorum; PerformanStanbuL bir mahalli grubuz amatör bisiklet klübü değiliz, profesyonel bir takım hiç değiliz hepimizin profesyonel hayatları var ( öğrenci ve çalışan ) gibi…biz kendimizin farkındayız bazen yazılanlar ve duyulanlar bizi yansıtmayan şeyler olabiliyor eğer bisikletçiliğe önem veriyorsanız lütfen bizi bilmeden yorumlamayınız…herkese saygılarımla…Aytekin Erzan PerformanStanbuL kurucu üyesi….

• Beğen
Tepkiler: Orhan Atilgan
aytekin erzana teşekkürü bir borç bilirim onun düşüncelerinin ve görüşlerinin altına her zaman imzamı atarım iyiki varsın aytek eski dostum haber vermesende bu düşüncelerini burda okumak bana yetmiştir yolun açık ve daim olsun ,,,,,,,,,,,,,,,,

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/389178_3869767583032_1243875950_33615740_88027666_n.jpg

Atatürk Havalimanı Florya Etabı kriteryum antrenmanı

5 tur

grup sözcüsü mustafa akman dostum ,,

bu yukardaki değerlerin aytekin erzanın olması doğaldır grup sadece aytekindenmi oluşuyor burda grubun dereceleri nedir grupta kimler var idi antremanda alper temircan onur ve diğer arkadaşlar artı soner varmı idi gökmen varmı idi gökmende hala mtb mi var boyu uzun seleye değmiyormu bacağı ,bu tip teknik konuları açık açık burda benle paylaşırsanız memnun olurum yukardaki değerler sadece aytekinemi ait ,,genelde okumayı anlamıyorum burda kaç km yapıldı ne kadar mola yapıldı sele üstünde kaç saat kalındı,,,
topçulardan bu pazar saat 09.00 da ekip fırladı ama ben çok fırladım ekip tozumu yedi altta 28 sayko kros var artık yol yani evet burda sabihaya girersem çok kişi ağlar neyse ben sevmem orayı benim etaplarım tavşanlıdır ve bıçkıdere ve şile 200 dür,,evet pazar günü kartepe rampalarına suadiyeye 3 saat sele üstünde basarak ulaştım ilk kez güneyden aldım ve 10 km yolu uzattık gereksiz yere ve saat 12.00 de aytekin bilir suadiye çeşmesine ulaştım ekibe 15 km fark attım , gölcükten gelen arkadaş orda idi o da araç ile orda idi cepten ekibin yolu kaybettiğini öğrendik ve onlar dönüşe geçti,evet ben tek kaldım malesef ,davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş ,,evet biraz açıklama yapılırsa memnun olurum performanstanbulun grup değerleri nedir ne kadar km yapıyorsunuz ne kadar zaman sele üstünde basıyorsunuz ben 3 saat basacak duruma artık geldim tek mola vermeden bu sayko kros 28 jant uçuyor ne de olsa karbon,,,evet 85 km yi 3 saatte aldım durmadım mola vermedim topçulardan suadiyeye gittim ,tempo 28 ,,,50 yaş üstü için ideal tabi, beslenmeyi adam gibi yaparsan iyi basarsın evet haşlanmış patatesleri bi gün öncesinden devirdim dört adet gell bar vardı ama 2 tane yetti toplam 200 km de kaldım gidişte yüksek tempo yaptım ama dönüş tek olunca zevksiz oldu ve aynı yerden döndüm aytekini aradım onuru aradım soneri aradım ve tabi bu ağustosta hasret gidereceğim volkan akboğayı aradım o volkanı burda devirecek adam bence yoktur almanyanın elit canavarı aytekin bilir onu o adam dehşet bi adam,,

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/p480x480/389712_3485884620553_2098378898_n.jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/577550_3485879660429_442652003_n.jpg

bu resimler hakkında bi bilgi yok ama tahmin etmeye çalışayım zannedersem eski ama yanılıyor olabilirim topbaş ne ödülü veriyor...onu tahmin etmem zor rozet takıyor gibi....onur ve aytek iki fişek adamdır onları tanırım ve de severim ...evet bu pazar polinezde aytekine benzeyen bi adama rasladım ama uzağımda idi ben son sürat iniyordum o rampaya çıkmaya hazırlanıyordu tebessüm etti ama ben pür dikkat durumunda idim artık polineze gelmiştim en önde girdim polineze gerçi düşük tempolu arkadaşları düşünerek tur yapmıştım tahminimce o aytek idi ve tek idi o çıkışta ben inişte idim ne de olsa o çıkışların adamı ben ise inişlerin adamıyım yaş icabından dolayı...evet artık aytek ile yollarda karşılaşacağız emin olamadığımdan onun tebessümüne ben tebessüm edemedim suratım tam gerilmiş vaziyette idi , belkide derdimi anlamıştır..

fotolar 25 Mayıs 2012 de Edirnede bir etkinlik kapsamında düzenlenen bisiklet yarışının ödül törenindendir...
Aytekin Erzan ve Onur Berberci dereceye girerek ödüllerini ibb başkanı Kadir Topbaştan ödüllerini ( altın ve bisiklet ) görülüyor...
Bisiklet ödülleri genç ve imkanı olmayan genç sporcu arkadaşlara verilmek üzere genç bisikletçilere yatırım yapan yerel bir klübe verilmiştir...

PerformanStanbuLlu olmak zordur...

not: Lütfen sayfamızı reklam panosu olarak kullanmayınız...

bu forum deltanın olduğuna göre burda delta reklamını yapar ve hatta performanstanbul sayfasında da reklamını yapar başka bi forum kurar ve performanstanbul orda toplanır diğer forumlara girerken o forumun kurallarına uymak performanstanbulun görevidir burda en çok mesajı atan bir üye olarak asla bu foruma ters düşmedim kimseye tepeden mesaj atmadım burda tepeden mesajlar geçersizdir insanlara burda ben performans olayını sevdirmeye çalışıyorum tepeden mesaj atmıyorum sizlerin görevi şudur bisiklet forumda insanlara performansı sevdirmek bunun için burda daha önce mustafa dostun verdiği etapları vermeniz ve üye istiyorsanız onları face den sayfanıza almanız ve ayrıca burdan mesajlaşmanız,gene ayrıca önce resim sonra bilgi olmaz resim ile bilgi verilecek ...kişi adı vermiyorum bisiklet forum herkezin forumudur hiç kimse bu foruma savaş açamaz ...savaş verilecek yer değil burası burda insanlar buluşur isteyen düşük tempolu gezi yapar isteyen performans...herkeze açık bi forumda burda insanlar ile paylaşmayı bileceğiz aksi takdirde yalnız kalınabilinir..henüz yeni olan bu topiğe hiç bir mesaj atılmıyor anadolu performansa atılıyor yeni arkadaşlar ile mesajlaşıyoruz...
buraya herkez mesaj atabilir performanstanbulun ilk amacı gruba pedalşör kazandırmaktır ve bu çizgiyi devam ettirmektir benim amacım anadolu performans çizgisini devam ettirmektir tek topiğim var bu sayfada ve bu topik devam ettirilecektir...

aytekinin ve onurun buraya uğramaması benim için üzüntü vericidir....onların bu foruma karşı soğuk olmaları benim olmamı asla gerektirmediği gibi gerektirmeyecektir .....anladığım kadarıyle ultra ıronman katogorisinde bayrak onur ve aytekde hiç şaşırmadım ama diğer genç arkadaşların grup içinde onları geçmesi gerekecek ve çok çalışmaları lazım
bu gruptan sadece en çok beraber olduğum adamları tanırım aytek i ve onur u ve soneri diğerlerini tanımam, diğerlerinin bu üç adamın başarılarını yakalamaları lazım mustafa akman burda sözcülüğü bırakmış durumda ....
son olarak kişilerin reklamı yapılabilinir burda ,aytekin ve onurun reklamı ise bi başarı ile sonuçlanan bi reklam olmuş....kendilerininde burda olmaları daha iyi olurdu ..................
bundan sonrada sizi takip edecek ve buraya mesaj atacağım genel değerlendirmenizi yaparak mesajlarımı alacaksınız ...aytekinin ve onurun başarısı beni her zaman mutlu eder........amaç diğer performanstanbulun diğer elemanlarının başarısıdır soner ben ile takıldı sonra birinciliği kaptı o kendisini yetiştirmiştir ben ona bu yaşta ilham kaynağı olabilmişsem ne mutlu bana evet diğer elemanların başarılarını burdan görmek isteriz...

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/375528_311086392257275_100000677512973_1019108_1409218742_n.jpg

gökmen güzel kardeşim benim ,sen posta güvercinliği yaparak aytekin ve sonra onura ulaş 10 haziranda dabıl tavşanlının anısına onları orda bekleyeceğim aytek iyi bilir o dabıl tavşanlıyı yalnız tavşanlı iniş boyalıca çıkış aytek i kesmez ora o gölü güneyden alır sonra bizi yakalar bu işi sen yapamıyacağına göre onur ve aytek yapabilir evet olay budur iki adam davetlidir..

bu saydada görmek istediklerim..

performanstanbulun her hafta sonu antreman sonuçları grup içinde başarısız olanların yazılması herşey şeffaf olacak kapalı kutu burda geçerli değildir...bura ortak paylaşım forumudur facede isteyen gider kendini gizler burda herşey açık kart şeklinde olacak kim çalışıyor kim çalışmıyor bunları göreceğim ve bileceğim benim tarzım performanstır sitilim ise sayko kros yol bisikletçiliğidir ben sadece asfaltta kalmam stabilizeyede 28 ile girerim sert düz toprağada amacım sayko krosçulardan bi ekip oluşturmaktır bunu başaramadım ...aytekin tavşanlının stabilizesine yolu sürdü o bilir olayın zorluk derecesini, bana aytek gibi onur gibi adamlar lazım hali hazırda erkan yol bisikleti ile bıçkıderenin o amansız stabilizesine yolu sürmüştür bu pazar ilk 60 km durmadan gidilecek 7 eğim ve 10-19 eğim rampalar durmadan alınacak, 26 jant ile 2 saat 58 dakikada durmadan 60 ı devirdim ....evet 28 ile bu pazar ne olacak bakalım dereceleri buraya yazacağım anadolu yaka çalışıyor performans bizim işimiz

https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon1.png

anadolu performans

tüzük.....

bizler forma yaptırarak tek tip olmayız isimlerimiz ile varız....bizler falanca bisiklet grubuda değiliz hiç bir gruba mensub değiliz sadece anadolu yakada faliyet gösteren performans yapan bi ekibiz bisiklet sporuna inanmış kişileriz....başkaların anlayışlarınada saygılıyız ama tarzımız bellidir ...bizler yarışlara sıcak bakmayız kişilerin birbirleri ile yarışına karşıyız yarışlar rekabeti getirir rekabet ise kişilerin birbirine yabancılaşmasını beraberinde getirir gerçi pro takımların avrupada olması güzel bi tablo gibi gözüksede herkez ama herkez isterse bağımsız olarak pro takımlarını oluşturabilir ...spora ,bisiklet sporuna para karıştırılması ne kadar etik bunu sorgulamak durumundayız bisiklet sporu halka mal olmalıdır..
anadolu performans özgür bireylerden oluşmuştur burda hiç kimse birbiri ile yarışmaz kendisi ile yarışır kendisini geliştirir...düşüncelerimiz çok radikal gelebilir açıkça sporun her çeşidine para karıştırılmasını tasvip etmiyoruz spor halka mal olacak bu işi para için yapmayacağız .....spor tüm halkın malıdır...............spor sektöründen paralar kazananların etik olmadığını düşünüyoruz...yalnız bisiklet firmaları için durum aynı değildir bisiklet firmalarının herkeze bedava bisiklet vermesi düşünülemez bizler sadece bisiklet yarışlarına paranın karıştırılmasına ve yarışların organize edilmesine sıcak bakmıyoruz bisiklet üzerinden rekabet kişiler arasında yapılamaz bisiklet yarışları rekabete dayandırılamaz bu düşünceler bizi bağlar evet bisiklet sporu halka mal olmuştur ve kişiler kendileri için yarışarak kendilerini geliştirmeleri esastır anadolu performans bu düşüncelerin bayraktarlığını yapacaktır

saygılarımla

anadolu performans

kurucusu..

kudret kurtcebe

namı diğer çavuş............

anadolu performans bu gün çalıştı,,,,,60 km de durulmadı saat 07.15 çıkış varış saat 09.28 tempo 28 ,,,6-7-10-19 eğimli rampalarda durulmadı ,2 saat 13 dakika 28 jant fark etti,,,,,,,
değerler bana ait.....50 yaş katogorisinde bu gün murat bana 6 dakika fark attı,,,,,,,,,,,,,,,,,aytekine ve ogüne selam ederim..................

Bisiklet sporunu bıraktığım için PerformanStanbuL bisiklet grubunda aktif üyeliğimde son bulmuştur...

Geri