Scudo Sports

Turkish MTB National Championships

Scudo
bora abi,bursada nerede yapılıcak yarış.nilüfer mi ? tarih 17-18 yazıyor.17'sinde herhangi bir katogori yarış olukcamı yoksa sadece teknik toplantı tarihimi.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
alanya yarışında teknik toplantıda 17-18i dendi ve yarış 18'inde olacak dendi.

dönüş yolunda şükrü hoca ile otogarda karşılaştık ve konuştuk. bizlere yarışın erteleneceğini (ankara'daki avrupa şampiyonası ile çakıştığı için) söyledi. 1-2 güne açıklama yayınlanır dedi ancak 1 hafta geçti ve hala açıklama yok. bu konuda kesin bir açıklama ne zaman gelir acaba ??

Açıklama yoksa ertelenmeyecek demektir Temu..
Ayrıca sanırım Nilüfer'de yapılır geçen sene de bir özel yarış yaptık orda..Aynı parkur bile olabilir..

Beyler,

Şükrü bey ile görüştüm, yarış takvimdeki tarihte yapılacak.

Yer: Nilüfer Kent Ormanı (2009 yarışı)

Geçtiğimiz hafta "2.Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turu" yapıldı ve bu

hafta sonu da (link) yapılacak.

Biraz sabır.Yarış programı 2 gün içerinde yayınlanacak.

Cmt günü kayıtlar ve teknik toplantı yapılacak.Cmt yarış yok.
(link)

Herkese başarılar.:in:

erkan abı gelıyorum bursaya yarıs alanında gorusmek uzere

• Beğen
Tepkiler: erkanterik
ist cumartesi 4 gibi yenikapıdan yola çıkıcam benim gibi mecburiytten dolayı gelebilcek arkadaşlar varsa bana ulaşabilirsiniz beraber gideriz

• Beğen
Tepkiler: fatih gul
arkadaşlar bisiklet forum bursa il temsilcisi olarak size bilgi vermeye çalışacağım cumartesi günü gelecekler için bursa muradiyede turizm otelcilik bölümünde bi gece konaklama vardır ama daha erken gelecekler için atatürk kent ormanında kamp kurma (çadır) imkanı vardır.yarışın parkuru geçen sene yapılan nilüfer kupası yarışının parkurudur.parkura gidiş yolu bursa orhaneli yolu üzerinde tabelalalr vardır atatürk kent ormanı diye yazar tabelaları takip ettiğinizde sizi parkura çıkaracaktır.burdan başka bilgileri ilerleyen günlerde veririm

teşekkürler kardeşim umarım beklenen bir türkiye şampiyonası ve beklenen bir katılım ile bir organizasyon yapılır şimdiden tüm sporculara başarılar dilerim...

@Engin Tetik

engin yavuz abiyi aradım konaklama için. Cuma gecesi de konaklama yapmak istiyoruz. Aynı yer müsait olur mu ?? ayarlama imkanın varsa 6 kişi gelecek

• Beğen
Tepkiler: erkanterik
bizde gaziantepden 4 kişi geleceğiz ama cuma günü?
yawuz bize bi günlük çadırlarda kalınacak yer müsait denildi ama
kalınacak yer olursa bizim için mükemmel olur...

arkadaşlar peki terminalden parkura ulaşımı nasıl sağlarız bilgisi olan lütfen yazssın

terminalden metro yok merkeze
onun dısında 92-93 nolu terminal otobüsleri carrefoursa nın yanından gecio ve kent ormana cok yakın ...terminal otobüsleri bisikletleri rahat alacak kadar büyükler ama aliyorlarmi bilmiyorum bu aksam sizin için öğrenmeye çalişicam ..

Geri