ben 1 2 gün sonra deltaya gidip 1 2 bişey alıcam ama daha önce hiç gitmediğim için yerini tam bilmiyorum şöyle gidicem eminnünden vapur kadıkoyde inicem sonra nereye gidicem birileri yardım ederse sewinirim
sahilden eminonu iskelesine gidersin.tavsiyem yanında bi arkadasın olsun yolda sıkılma. eminonunden kadikoy vapuruna kadikoy stadının orada zaten hemen arka tarafında. stadın onundeki guvenlik gorevlilerine sor tarif ederler parcalar hayırlı olsun simdiden.
Kadıköyde indiğinde direk karsıdaki yokuslu caddeden boğaya doğru cıkıyosun, sağdaki yoldan asağıya iniyosun en asağıda dörtyol var sola dönüyorsun,ilerledikce stadı görürsün stadın karsısındaki caddede. Çok kapsamlı mı oldu yahu
Kiziltoprak'a giden dolmuslari sor, onlara bin ve stadi gectikten sonraki ilk isiklarda inecegini soyle. Yolun diger tarafina gecip dar bir sokaktan gececeksin, stadin diger tarafina gecmis olacaksin. Genis yolun (ki Bagdat Caddesidir kendisi) karsisina gecip sola dogru devam et. Delta'yi gormemen imkansiz
Fenerbahçe pek ilgi alanıma girmiyorda galatsaraylı olark ufak tefek takımların stadını kim bilir (şaka şaka )
Cewaplarınız için çok teşekür ederim böyle 2 formumumuz warya çok şanslıyız mtbtr ve bisikletforum hepsine çok teşekürler