Scudo Sports

Yol Bisikleti veya Endurance

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Şu an sabit maşalı şehir bisikleti kullanıyorum. Bisikletimi değiştirip yol bisikleti almayı düşünüyorum. Bisiklette aradığım kriter HIZ ve RAHATLIK
Yarış düşünmüyorum ilerde belki. Fazla km yaptığım söylenemez. 50 km civarı yolum var. Model önerirseniz sevinirim. Karbon ve içten kablolu modelleri beğeniyorum.
Sizce yol bisikleti mi endurance bisiklet mi almalıyım?

Scudo
Endurance bisikletleri de yol bisikleti sınıfına giriyorlar zaten. Önceliğiniz rahatlıksa endurance modellerine yönelmeniz daha doğru olur.

Öneri olarak Cannondale Synapse, Trek Domane ve Specialized Roubaix olabilir.

Evet enduranceler yol sıfında.
Arkadaşın yol bisikletini denedim. Bana üç gün boyunca rahatsızlık yaşattı. Hız bakımından enduranceler daha mı yavaş acaba

@attila k.

Bisikletin hızını, bacağınızın gücü belirler.

• Beğen
Tepkiler: Fireblade
@Berke Kazankaya
Daha hızlı bisiklete ihtiyacın yok daha güçlü bacaklara ihtiyacın var. Bunu çok iyi biliyorum
Ben bacak değil de bisiklet satın alacağım. Abimle 100 km' ye çıkacağız. Ben bütçem doğrultusunda yeni bir makine alaccağım
Öneriler bu doğrultuda olursa sevinirim lütfen

@cenkduran

Esasında bir çok şey belirler en önemlisini yazmıştım.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
@attila k.

Bu sorunun basit bir cevabı yok. En üst seviye endurance bisikletleri, aynı seviyedeki klasik yol bisikletlerinden yavaş olabilirler; ama orta seviye klasik yol bisikletlerininden hızlıdırlar. Aynı fiyat aralığındaki modeller için konuşursak; endurance bisikletleri, çoğu zaman biraz daha ağırdırlar ve biraz daha rahat bir sürüş pozisyonu sağladıkları için (gene de mevcut şehir bisikletiniz kadar rahat olmaz) daha az aerodinamiktirler ve bunun sebebi olarak biraz daha yavaştırlar. Ancak yarışlara katılmayı düşünmüyorsanız çok da ciddi bir fark yaratmaz.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@Berke Kazankaya

Aslında en önemsizi. "Aynı atlet" yarış yol bisikleti ile mi yoksa endurans yol bisikleti ile mi daha hızlı gider? Tabiki geometrisi hıza göre ayarlanmış yarış yol bisikleti ile.

Marka model tavsiyesi için bütçenizi belirtirseniz daha iyi olur. Bütçenize göre en uygun modelleri söylenebilir.

• Beğen
Bütçem değişken. 5000'e kadar verebilirim
Marka sorun değil. Karbon olması ve içten kablolu olmasa yeterli

Bütçem değişken. 5000'e kadar verebilirim
Karbon olması ve içten kablolu olması yeterli
Marka önemli değil

Bütçem değişken. 5000'e kadar yolu var
Marka önemli değil
Karbon ve içten kablolu olması yeterli

Bütçem değişken 5000 tl'ye kadar verebilirim
Karbon olması ve içten kablolu olması gerekiyor
Düzeltme;
Forumda hiç mesaj yazmamış görünüyordum. Ama hepsi gitmiş.
Nasıl oluyor bu?
Cepten giriyorm ondanmıki

ben cannondale synapse 105 2014 siparişi verdim bu ay sonu teslim almayı ümit ediyorum. daha önce caad9 kullanıyordum ve daha rahat olduğu düşüncesi ile tavsiyeler ve yurtdışı yorumlrına göre karar verdim almaya.eğer vaktiniz varsa teslim alıp test ettikten sonra net bir yorum yapabilirim.
selamlar

• Beğen
Bütçen 5.000 TL ise en kral bisikleti alabilirsin. Bugün Aktif Pedal'daydım çok güzel Specialized bisikletler var ama İstanbul'a gelmen lazım.

@attila k.

Belki cube agree gtc veya cube agree gtc pro ya bakabilirsiniz.

(link)

(link)

@ferda güler

Yeni bisikletiniz şimdiden hayırlı olsun. Çok güzel bir seçim; cycling plus dergisi tarafından yılın bisikleti seçilmiş model:
(link)

• Beğen
Tepkiler: ferda güler
Ben ENDURANCE mi klasik yol bisikleti mi hala kararsızım
Acaba endurance kullanan var mı? Hız ve rahatlık bakımından yorum alsak

@attila k.

Endurance al, endurance bisikletler konforlu yol bisikleti olarak da bilinirler.

Geri