Scudo Sports

Salcano ve Bursa Bisiklet Center'ın yaptığı rezillik!

onur özlem

Daimi Üye
Tepki
76
Merhaba arkadaşlar sizlerle son bir ayda başımdan geçen olayları paylaşmak istiyorum amacım başkalarınında bu hataları yapmamaları. Bundan iki buçuk ay önce bursa bisiklet center mağzasından SALCANO astro 20 marka/model bisiklet aldım ve bundan bir ay öncede maşasında çatlak olduğunu sezdim ve yine bursa bisiklet center a götürdüm ilk gittiğimde gerçekten iyilerdi sorunsuz aldılar ki zaten almaları gerek maşada çatlak ne demektir.

Neyse asıl macera şimdi başlıyor, adam bisikleti alırken 15 gün içerisinde olacağını söyledi bende 15 gün hiç arayıp sormadım 15. günde aradım ama nedir durum diye bana verdiği cevap: Aaaa kardeşim senin bisiklet vardı dimi napcaktık ona ya bakarım yarın.

Benim zaten sinirlerim alt üst oldu 15 gün zor zar beklemişim adam daha bisikletle ilgilenmemiş bile neyse artık haftada 2-3 kez arıyorum adam hep geçiştiriyor dükkana gidiyorum olacak diyor yapmıyor. Veee artık bisikletimin garanti kağıdında yazan AZAMİ tamir süresi günü doluyor. Adamı arıyorum doğru düzgün konuşmuyor. Bende bunun üzerine anında salcano ya mail atıyorum ve ilginç bir şekilde salcanodan maili attığımdan tam 6 gün geçmesine rağmen cevap gelmiyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

Bu konuda fikirlerinizi paylaşır mısınız? hakkımı nasıl arayabilirim

Not: Adam ürünümün kargoda olduğunu söylüyor ve ben bursadayım kargoda istanbuldan gelecek bukadar uzun sürmesi imkansız yarın arayıp kargo takip numarası isteyeceğim vermediği taktirde tüketici haklarına başvurmayı düşünüyorum? Arkadaşlar sizlere nacizane tavsiyem salcanodan ve Bursa bisiklet center dan alış-veriş yapmamanızdır benimi bulucak demeyin bende diyordum bal gibide buluyor. bırakın 27 değil 24 vites olsun bırakın acera değil tourney olsun altus olsun ama alacağınız bisiklet SALCANO olmasın!

Scudo
bu salcano"nun yaptığı eziyet nedir arkadaş ya :S

Şu salcanonun yaptığını CANELLO yapmaz. Allah belasını versin onların tez zamanda batarlar inşallah. O bisikleti kaç gün harçlık biriktirerek aldığımı bilmiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Gokalp Gokmenler
Salihcanoğulları rezilliktir. Bulaşmayın

Nasıl yani? Salcano sadece cumhurbaşkanlığı turunda reklam için mi hizmet veriyor?

Nihai tüketiciye ne veriyor?

Çok Geçmiş Olsun Kardeşim. Benim bilgim yok :(

Salcanoya attığınız e-maile cevap gelmesini beklemeyin. Yanıt vermniyorlar. İllaki ulaşmak istiyorsanız facebook sayfasından sorununuzu yazarsanız kim oldupunu bilmediğim bir kişi 2-3 gün için yanıt yazıyor.

bulundugun ilçenin kaymakamlıgına gidip tüketici heyetine ücretsiz olarak dilekçenle beraber şikayette bulunabilirsin yenisi ile değiştirmelerini talep edebilirsin yalnız servis veya tamir fişi verdilerse bisikleti tamire verdiğin yer onunla müracaat etmen gerek heyete

salcano sankı balon marka gıbı gelıyor bana.. reklamını cok yapıyorlar ama hızmet berbat.. urunlerı ıdare eder... adam ınternetten bakıyor (sızı kastetmıyorum) haklı olarak netten arstırıyor ghost merıda carraro sedona almayı dusunuyor maghazlara bı gıdıyor bastan asagı salcano larla dolu bu durumda gelde salcano alma çok zor bı durum her yerde satılıyor bu salcano ne iştır yav anlamadım....

yaw ben de yarın gidip bisiklet almayı planlıyordum bisiklet center dan ama içime kurt düşürdün şimdi.

Valla ben olsam direk tüketici haklarına giderim onlar sana yol gösterir...

Salcanoya bu kadar yüklenmeniz yanlış, her salcano servisi böyle değil ki :) size kötü ve duyarsız servis denk geldiyse, burda salcano napsın, bence burda suç salcanonun değil servisindir, gidersin servisi şikayet edersin. Bu kadarda abartacak bişey yok yani :) her markada böyle sorunlar yaşanabilir, gayet normaldir, diğer arkadaşların yorumlarıda yangına körükle gitmekten başka bişey değil, bende salcano alıcam ama yeni üretim ay sonunda onu bekliyorum, bu kadar abartıya inanmıyorum, son olarak heryerde salcano olmasının sebebi burası türkiye, salcanoda türk malı ee nolucaktı gayet normaldir:D diğer ülkeler mallarını nasıl ön planda tutuyorsa salcanoda ülkemizde önplanda olması gayet normaldir. iyi forumlar.

ben Çoğu Konuda Söyledeğim Gibi Kargoyla Almayın Çoğu Konuda Herkes Konuda Diyor ki Kargodan Sipariş Verdim Gelemdi Ellerinde Yoknuş Bekleniyor Gibi Sipariş Var Buda Onlardan Birisi En İyisi Bakarak Almak 4 5 İl İlçe Geçeceksen Bile Bakarak Al
Salcano yu Suçlamayın Satan Kişiyi Suçlayın

• Beğen
Tepkiler: SEYYAH OZİ
Salcano bisiklet iyi ama teknik servisleri maalesef çok kötü... Salcano alınca garanti hizmeti beklemeyin diyorum.. özellikle parça arızası ve değişimi konusunda. Geneldede zaten garanti dışı deyip geçiştiriyorlar... Salcano nun sitesindeki numarayı ararsanız size yardımcı olacaklardır. Epostalara dönüş yapmıyorlar.

Carraro bu anlamda daha duyarlı. Ama bunu tüketici haklarına taşıyın mağduriyetiniz giderilecektir. Ayrıca www.sikayetvar.com 'a da bir konu açın, şirket tarafından mutlaka bir geri dönüş olacaktır. Yaygara yapmadan olmuyor maalesef.

Tüketici hakem heyetine başvurun, en mantıkısı o.

salcanoyu kotulemeyın dıyorsunuz ama markalar ıcınde defolu oranı en yuksek olanı da salcanodur... bılgılendırme: carraro AB kalıte standartlarına uygun uretım yapıyorlar..

• Beğen
Tepkiler: bkagan
Geri