Scudo Sports

Kron XC 1000 MTB bisikletim ve diğer bisikletlerim.

@scuba1

Merhaba
Yarış bisikleti hakikaten eskilerden.Güzel bir bisiklet. Yaza onunlada yollar yapmaya başlayacağım. Tabi o bisiklet bir asfalt hastası, toprka yolları sevmiyor. En sevdiği yollarsa, beton asfalt denen , kaymak gibi yollar.
Sevgi ve selamlarımla.

@zazoo

Merhaba
Tüm bisikletler güzeldir. MTB bisiklet ise her yere girebildiği için , mükemmel. Dün Ercanla, Mazı dağı arkasındaki orman yolunda, tam ruhunu buldu bisiklet. Asfaltan çıkar çıkmaz, bisiklet, acayipleşti, ben nerelere geldim dedi ve zıplayıp hoplamaya başladı, neşesinden.

Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakalın.

Scudo
Ender abi
Harikasınız! Hatıraları ile birlikte bisikletlerinizi özenle korumuşsunuz. Bu Bizim için de örnek ben hep bir üst modele gecersem satarım diye düşündüğüm bisikletimi sizin yaptığınızı görünce satmamaya karar verdim. Ne güzel yaptınız....
Size saygı ve sevgilerimi gönderiyorum

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
@abrean

Abrean merhaba
Çok teşekkür ediyorum, ilgin için. İnan düşüncende çok haklısın. İnsan gençken bazı değerleri bilemiyor. Ama yaşı ilerleyince, eskiden değersiz görüp attığı bazı değerleri unutamıyor. Belki 3 tekerlekli bisikletimi saklayamazdım ama, hiç olmazsa ilk alınan iki teker bisikletimi saklayabilirdim. O bisikletim, bu gün bmx ayarında çok kaliteli bir bisikletti, ama ben artık ona binmiyorum diye, hediye edip geçmiştim.
Senin saklayacak yerin varsa, saklamanı tavsiye ederim. İnsan yaşlanınca , o bisikletine beş dakkalığına da binse, çok eskiler aklına geliyor. Çok güzel bir duygu.

Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakal.

yeni bisikletiniz hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Teşekkür ediyorum Doruk.
Sanırım avatarına bakaraktan sende Kron 1000 aldın galiba.
Benim Kron 1000 imde, öbür bisikletlerim, en çokta tandemimi kullandığım için daha 250 kilometre yol yapabildi.

Sevgi ve selamlarımla.

Ender abi 64 modele ve italyan bianchi ye bayıldım gerçekten:)
güle güle kullan kronu

@Özgür!

Özgür'cüm merhaba

Dediğin gibi nostaljik bisikletlerim hakikaten ,çok güzeller ve çalışır vaziyetteler. İmkanım olduğu müddetçede onlardan ayrılmayı hiç düşünmüyorum.
Kronumda tabi yeni ve teknolojik olduğu için çok güzel. İdare edip gidiyoruz işte.:)

Sevgi ve selamlarımla.

@Ender Alıcıoğlu

Merhaba Ender abi
gerçekten 64 model olan tertemiz duruyor
sevgiler

Geri