@H.Can DEMİREL
Can'cım çok teşekkür ediyorum.
64 model benim çocukluğumun anıları olan bir bisiklet. Ona tabiki gözüm gibi bakıyorum.
Kron'a gelince benim ilk MTB bisikletim olduğu için önemli. Ağırlığı yaklaşık 13.5 Kg ama üstündekilerle. İçi ful dolu olan bir takım çantası, pompa, suluk, ön far, arka far,kilometre saati, dahil olmak üzere. Çantamda teker yama seti, yedek iç lastik, allen anahtar takımı, zımpara,Lastik sökme levyeleri var.Hepsi yaklaşık 750 grmla 1 kilo gelir. Demek Kronun linkinde verilen 12.800 Kg ağırlık doğru demek.
Hafifliği iyi. Ben almadan tüm üstündekileri, standart grubun bir üstü alivio grupla değiştirttim. Sağolsun Sönmez bana bir özellik yaptı. Lastikler dahil hepsi değişik.
Kullanımı süper , virajlara yatabildiğim kadar yatıyorum, yol tutuşu mükemmel. Frenler desen sanki hidrolik. Ercan'ın hidroliğini bildiğim için kıyaslıyorum. Frenler içinde tel sanki, hiç sürtünmeden pabuçlara, elimin sıkış gücü bir anda ulaşıyor. Ne yapayım bundan iyi freni diyorum. Tabi teller ve dış kaplamaları da shimino olduğu için herhalde.
Haa bu kadar anlatıyorum, ama üstüne 2-3 tane nazarlık taktım da ondan anlatıyorum.
Ben bisikletimden çok memnunum. Bu paraya alınabilecek bisikletlerin en iyisi bence. Tabi çok üstün bisikletler var piyasada ama, herkesin kendi malı kendine güzelmiş diyelim.
Arka dişlisinin en küçüğüde 11 li onun için süratte iyi. Boşa çıkmıyor, pedal anlıyacağın. Vites sayım 24. bana yetiyor.
Anlayacağın , ben bisikletimden çok memnunum. Mühim olan da bu bence. Almak istersen tavsiye edebileceğim bir bisiklet.
Sevgi ve selamlarımla.