Scudo Sports

Kron XC 1000 MTB bisikletim ve diğer bisikletlerim.

Hepsini uzun uzun kullanmanızı dilerim
Yeni bisikletiniz de hayırlı olsun
fotolardan bir tanesi çok hoşuma gitti.
bütün bisikletler yanyana duruyorlar ya çok hoş...
Sizden iyi bisiklet koleksiyoneri olur:)
hayatımda ilk kez 64 model bir bisiklet gördüm:eek:

Scudo
@hızlı

Ben de teşekkür ediyorum. Sağolasın.

@Klementin

İnan bu anlatılmaz yaşanır. Bisiklet gezmesi sevdiğinle, eşinle beraber çok daha zevkli oluyor. Zaman içinde inşallah yaşarsınız.

@Selim Çam

Selim'cim teşekkürler.

Pompa konusuna gelince, önce bu pompayı, suluğun altına takabilmek için aparat aradım bulamadım. Sonra pompanın üstündeki plastiği matkapla delip suluğun altına ezerek tutturayım dedim. En son da tesadüf sele borusuna taktım ki, bende çok beğendim.

@mutu88

Çok teşekkür ediyorum. Bende resimlerini çekerken, keşke dedim çocukluğumda ki ilk bisikletlerimi de saklasaymışım diye düşündüm.
İlk bisikletim 3 tekerlekliydi. Sonra bir ZZR marka vardı, birde rody marka bisiklet vardı. Bunlar tabi zaman içinde hediye edildi, ve yok olup gittiler.

1964 model bisikletim benim için çok kıymetli bir bisiklet. Ona halen gözüm gibi bakıyorum. Aslında ona çok iyi, sıfır, kaliteli bisiklet fiyatı verdiler, ama kesinlikle satılık değil dedim. Adam da çok şaşırmıştı, satmadığıma. Onda benim çocukluk anılarım var. Allah sattırmasın.

Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakalın.

Değerli büyüğüm meraba.Çok geç farkına vardım beni bağışla lütfen.Aslına bakarsan Sevgili Nuri'den haberleri aldım,sadece senin değil diğer arkadaşlarımın da bisiklet haberlerini yeni aldım.Açar açmaz ilk olarak hemen bu başlığın altına sığındım.
Bizim 'thıasfalt' sevgili Serkan'a araba alacağız diye dolanıp durduk beğenip alamadığımız gibi siz güzel insanlardan da biraz ayrı kaldık.Neyse...

Hayallerinin adım adım gerçekleştiğinin umarım farkındasındır.Sen güzel insan,evet sen bütün güzellikleri hak eden sen.İnan bana ilk olarak bunu sevgili Nuri'den duyduğumda belki senin kadar sevindim.Ayrıca kendimi ne şanslı sayıyorum bir bilsen.En azından siz güzel insanlarla pedal çevirebildim oda yetmedi sizin beşi bir yedeleri yakından tanıma şansına sahip oldum.

Tekrar siz güzel insanlarqa kazasız belasız köpeklerden uzak sürüşler diliyorum.

'''bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

@candede

Can'cım aramızda, kesinlikle geç görmüşsün diye bir laf olamaz. Bizler samimi arkadaşlarız. Lafı bile olamaz.
En sonunda Efor bisiklet Sönmez kardeşimden, birazda onun jestiyle, tabi ki Ercan'ın katkısı da gözardı edilemez, benim için çok güzel olan, bir Kron MTB sahibi olabildim. Benim için çok, çok yeterli bir bisiklet ve çok ta beğendim.

Serkan ' a 2 el araba arıyorsanız, benim, temiz, ilk el, 97 uno yu verelim . tabi küçük demezse. Bahçede boşuna yatıp duruyor. Hiç olmazsa bir tanesi eksilmiş olur. ;)

Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakal.

slm
abi hayırlı olsun
o güzel anları bizlerle paylaşdıgın
icin teşekkürler
hani bazılarının
araba koleksiyonu
olurya
aynısını bisikletlerde
yapmışsın
hemen hemen hepsi
muvcut

pol pedallar
dilerim
selamlar ........

Ender abi sen güzel insana tekrara meraba.Çok güzel ve saglıklı bir karar verdiğin muhakkak.Sen güzel insana da yakışan bu olurdu doğrusu.
Serkan konusuna gelince,ben kendisini bir danışayım az yakan yüksek model bir araba düşünüyor.
Bu arada artık bir MTB nde var sanırım bir eksiğin kalmadı.Hiçbir bahaneye fırsat vermeni istemiyorum.Ablamında tabiat ve mizaç olarak sana karşı olmadığını bildiğimden gerçekleşecek hayalleri hayata geçirmeyide düşünmelisin.
Adana yarışı sezon açılışı olacak.artık seni yarış arenasında görmek istiyoruz.bu konuda samimi ve içteniz.hepimizin amacı o duyguyu yaşamak eğlenmek mutlu olmak.bizlerin telaşı sadece parkuru tamamlamak değil mi.

'''Bir gün hepimizinr Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

balkonumda bmx im yanında bi kron dursa ölürüm yada hastanelik olurum bence hepsini aynı anda koyma ben dayanamadım mesela :p iyi iyi çok iyi sürüşler

@rahmankarataş

Rahman'cım merhaba

Valla dışarı çıkarıp yan yana koyunca bende şaştım kaldım. ya bende de amma bisiklet varmış dedim. Ama laf aramızda çok ta hoşuma gitti. Güzel bir uğraş. Allah herkese böyle güzel uğraşlar versin diyorum.

Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakal.

@Can Dede

Can'cım merhaba
İyi diyorsunda, bu işleri yapabilmek için biraz yaşımız geçti gibi geliyor. Mahalli bir yarış olsa girelim ama, şehirler arası benim için biraz fazla.
Düşüncelerin için çok teşekkürler. Bu senekihedefim, bir İzmir turu, onun dışında pek birşey yok kafamda.
Sevgi ve selamlarımla.

@3rkn*MF

Merhaba

Bende bu Kronu alana kadar, hayal bile edemiyordum. Ama insan isteyince oluyor. Seninde isteklerinin bir gün olması dileğimle.

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: İdris ACA
ben bu konuyu nasılda kaçırmışım
çok güzel bir koleksiyon olmuş
darısı isteyipta sahip olamayanların başına
kazasız belasız pedallemeler
iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
@mchael

Her isteyene Allah istediğini versin, herkesin iyi dilekleri, yerine gelsin diyorum.
Düşüncelerin için çok teşekkür ederim.

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: H.Can DEMİREL
Ender abicim merhaba,

Bisiklet grajın hakikaten harika son üye Kron XC1000'den sonra daha bir güzel oldu.Abi özellikle Kron XC1000 hakkında sürüş izlenimlerinle ilgili bizlere teknik bilgiler verirsen çok memnun olurum.Kimbilir belki birgün bende bir Kron sahibi olabilirim.Senden bir ricam daha olacak 1964 model bisikletini gözünden bile sakın(O konuda hiç şüphem bile yok) zira tarihi eser statüsünde.Bilgi ve izlenimlerin için şimdiden teşekkür ederim...

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
@H.Can DEMİREL

Can'cım çok teşekkür ediyorum.
64 model benim çocukluğumun anıları olan bir bisiklet. Ona tabiki gözüm gibi bakıyorum.
Kron'a gelince benim ilk MTB bisikletim olduğu için önemli. Ağırlığı yaklaşık 13.5 Kg ama üstündekilerle. İçi ful dolu olan bir takım çantası, pompa, suluk, ön far, arka far,kilometre saati, dahil olmak üzere. Çantamda teker yama seti, yedek iç lastik, allen anahtar takımı, zımpara,Lastik sökme levyeleri var.Hepsi yaklaşık 750 grmla 1 kilo gelir. Demek Kronun linkinde verilen 12.800 Kg ağırlık doğru demek.

Hafifliği iyi. Ben almadan tüm üstündekileri, standart grubun bir üstü alivio grupla değiştirttim. Sağolsun Sönmez bana bir özellik yaptı. Lastikler dahil hepsi değişik.
Kullanımı süper , virajlara yatabildiğim kadar yatıyorum, yol tutuşu mükemmel. Frenler desen sanki hidrolik. Ercan'ın hidroliğini bildiğim için kıyaslıyorum. Frenler içinde tel sanki, hiç sürtünmeden pabuçlara, elimin sıkış gücü bir anda ulaşıyor. Ne yapayım bundan iyi freni diyorum. Tabi teller ve dış kaplamaları da shimino olduğu için herhalde.
Haa bu kadar anlatıyorum, ama üstüne 2-3 tane nazarlık taktım da ondan anlatıyorum.
Ben bisikletimden çok memnunum. Bu paraya alınabilecek bisikletlerin en iyisi bence. Tabi çok üstün bisikletler var piyasada ama, herkesin kendi malı kendine güzelmiş diyelim.
Arka dişlisinin en küçüğüde 11 li onun için süratte iyi. Boşa çıkmıyor, pedal anlıyacağın. Vites sayım 24. bana yetiyor.

Anlayacağın , ben bisikletimden çok memnunum. Mühim olan da bu bence. Almak istersen tavsiye edebileceğim bir bisiklet.

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: gizer
abiii bunun fiyatı tam olarak ne kadara geldii güle güle kullan

Merhaba

Kron XC 1000, standart fiyatı şu anda indirimde olduğu için, kdv dahil 300 euro. Ama yakın bir zamanda bisiklet piyasası açılınca bu fiyat artabilir.

Benim değişmiş parçalarla ve ekstralarla fiyatı, biraz farklı tabi ki. Ama , standart grubu da alırsan, aynı zevki alacağından endişen olmasın.

Şehrinde, Kron satan yoksa, İstanbul, Efor bisikletten öğrenebilirsin.

Sevgi ve selamlar.

Ender abi bisikletlerin hepsi çok güzel , hepsi pek çok anı ve hatıra ile dolu.
Hepsi de senin . :) Ne güzel. İmrendim açıkcası.

@ataruh

Sağolasın Soner'cim

Bende hepsini yan yana dizdiğimde şaşırdım. Ya, ne kadar çok bisikletim olmuş diye. Hanım görmesin, zaten son aldığım, bisiklete ne gerek vardı, deyip duruyor. Ama MTB kendime ait, yoktu.

64 model ise, benim ilkokul 3 sınıftan, lise sona kadar, hergün kullandığım bir bisikletim. Onunla iyi kötü ne anılarımız, ne maceralarımız oldu. Ona binmediğim senelerde bile hep iyi baktım. Halende çalışır vaziyette. Bir tek, turlara çıkabilmesi için, lastik ihtiyacı var. Aslında güzelce boyatsam çok iyi olur ama, orijinal rengi olduğu için kıyamıyorum.
Allah isteyene isteğini versin diyorum.

Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakal.

ender abicigim baya baya güzel :)cidden cok iyi selamlar vede saygılar ıletıyorum alıcıoglu ailesine

@hdeveci

Harun'cum merhaba

Çok teşekkür ediyorum. Bizden de size bol bol selam ve sevgiler diyorum.

deponun kralı bianchi 837 yarış bisikleti bence,tam bir efsane.her biri cok güzel görünüyor kazasız turlar dilerim...

hepsi de birbirinden güzel, ailenin en yeni üyesi Kron XC1000'i de kazasız belasız, en güzel yollarda kullanmanı dilerim Ender abi!

Geri