Scudo Sports

Non Stop Şile 7 Mayıs

1- sooth sayer
2- kudret kurtcebe
3- alper benli..
4- burak koçak
5- ali kıran
6- engin güner

8 mayıs kadro ...

Scudo

sevgili antreman müdayimi arkadaşlarım 8 mayısta şile yolunda rüzgara karşı yumak hareketi...bu gün dostum aytekin erzan ve yol arkadaşlarının birlikte yaptıkları antremandan kesit yukarda gördüğünüz gibi bu çok iyi bi takdik bence şile yolunda ,ama bu terste olabilir araçlar yüzünden burası türkiye olduğu için arkadan gelenler bunlar niye böyle tek tek gitmiyorlar diyebilir bu ülkede ehliyet alacaklar öncelikle bisiklet ile antreman yapanların ne şekilde yolda dağılacaklarını öğrenmeli geniş yolda yukardaki hareket uygun olabilir ama dar yolda ne yapacaksınız ........evet önce bu ülkede bütün sürücülerin yeni baştan eğitilmesi lazım ve 24 saat tv lerde yollarda antreman yapan bisikletlilere dikkat edilmesi bazen tek gidebilirler bazen ise rüzgar yüzünden yumak oluşturabilirler dikkatli olun onlara karşı diye uyarıcı olmaları lazımda nerde kardeşim burası türkiye.......daha çağatay avşarın katili bulunamadı..yazık hemde çok yazık..
açıkçası çağatay avşarın öldüğü yere kocaman bi anıtı dikilsin isterim .....

Listeye ekleyebilirsiniz..

+ Ben
+ Ufuk Aytaç
+ Sezer Mercan

Değişiklik olursa tekrar buradan yazarım ;)

+Fatih Gül
+Ufuk Aytaç
+Sezer Mercan

evet iznik turu için önce fatih , şile olacak yani 8 mayıs burda 100 km lik ve rampalı tur yapılacak ve bu antreman sonucunda oturup kimin bu işi başarabileceğini yada başaramıyacağını grup olarak belirleyeceğiz, benim amacım karanlığa kalmamak dönüşte tempo yapmak ...
genede arka takım kaptanı olarak iznikte insanları toplarım yalnız aramızdan yüksek basacak adamlar olacaktır onlar serbesttir dönüşte ....

1- sooth sayer
2- kudret kurtcebe
3- alper benli..
4- burak koçak
5- ali kıran

evet bu yukardaki kadrodaki arkadaşlarımız çalışmak için saat 08.00 ve 08.30 da bostancı adalar iskele önünde olacaklar ... evet 8 mayıs günü pazara gelmektedir burda çalışalımki ,iznikte dahil bende dökülmeyeyim..bu hepimiz için geçerli 8 mayıs tarihi bizler için çok önemlidir ....15 mayısı kotarmak istiyorsak 8 mayıs antremanına gelelim arkadaşlar...

dostlarım,,,,
alper dostumuz bisikletini yeni almıştır bu şu demek şile olarak bu turu yapabileceğinden şüphe duymaktayım 100 km lik etab yerine daha kolay bi etapta antremana başlama olayı..8 mayısta başı büyük ve kayışdağı ve tekrar başı büyük ve bostancı...rampa boldur ,toplam 40 km dir burada biraz daha az yorulacağız ...,,,,

1- sooth sayer
2- kudret kurtcebe
3- alper benli..
4- burak koçak
5- ali kıran
6- fatih gül
7- ufuk aytaç
8- sezer mercan....

kudret abi sen turu eskisi gibi yap lutfen. ben gidebildigim yere kadar giderim. benden dolayi antremanin amaci degismesin. ben 40 km gelirim, sorun cikarsa devam etmem. 15 mayis in provasi demistin, oyle olsun.

@alper benli

o.k alper ,anca beraber kanca beraber olacak yalnız,bu antremanlarda yardımlaşma olacak ,çünki pişene kadar pişdiğimiz zaman zati sorun yok, şimdi gene şile yaparız, ama baktıkki yorulmacalar oldu, bir kişiyi dahi orda bırakmam tek başına .. ...

@Kudret Kurtcebe

benim 1 hafta tatilim var. yarin bir cikayim kocamustafapasa dan bebek e kadar. bakalim neler olacak. git don 45 km yapiyor zaten. 8 mayis a kadar 2 haftam var.

@alper benli

mükemmel asla pişman olmayacaksın..

:in: :in: :in:

1- sooth sayer
2- kudret kurtcebe
3- alper benli..
4- burak koçak
5- ali kıran
6- fatih gül
7- ufuk aytaç
8- sezer mercan....

8 mayıs şile rampalarında antreman toplam 100 km ......
buluşma yeri ...bostancı adalar iskele önü..
toplanma saat 08.00 -08.30 arası....

disiplin...kesin yardımlaşma ....lastik patlamalarında durulacak.....
antreman yardımlaşma amacınıda taşıyacak....

hedefimiz iznik i kısa zamanda alabilmek ve karanlıklara kalmamak,,

hava durumu belli değil son ana kadar durum değişmektedir ....
hava yağışlı olursa antreman iptal olur ......

bu durumda artık iznikte ne olur bilinmez........

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/2_int.jpg

Sunday 5/8/2011
Mostly sunny
High Temperature: 18°C
RealFeel: 16°C
(link)

şimdilik 8 mayıs.....hava iyi ve sıcak sayılır....

kudret abi, bugun bebege gittim ordan yukari etilere yokus ciktim. yavas ciktim 5-6 km ile, ama bisikletten inmedim. donuste karnim cok acikti yanima da birseyler almamistim. disardan da almayip idare ederim dedim. malum sirkeci den sonra yiyecek alacak yer de yok. o ara bana zor geldi. 45 km lik turu tamamladim geldim eve. yarin yagisli olmazsa ayni tur bu sefer canta dolu.

@alper benli

tebrikler....
bi adet bel çanta alsan genelde sırt çantalar rampada adamı yorar ,bu yüzden kalp ritim bozukluğu bi arkadaş bu forumda yaşadı ,rampalı yollarda çanta gereksiz , ,bunun yerine bel çanta o da fazla büyük olmayacak ,yalnız yanına ,kuru üzüm, kuru kayısı, hurma, fındık, su al yollarda marketten muz al ,yada 4 adet muza al yanına, bu kadar, fazla yemek yenmez yollarda ,hele bisiklet sürerken fazla ağır yenmez, bu pazar bakma yemekli gezi var ,ama her zaman olmaz, arada sırada olur ,bu işi rutin hale getirmek biraz bana tuhaf gelmekte ,iznik köfte olayı ise başka ,o tur zor bi tur ,üstelik oranın köftesini yemek için 400 km pedal basarım..................

:D :D :) :) :) :) :)

1- sooth sayer
2- kudret kurtcebe
3- alper benli..
4- burak koçak
5- ali kıran
6- fatih gül
7- ufuk aytaç
8- sezer mercan....

eren sooth hazırlıklı sayılır poyraz rampasını alarak............
alper ise rampa çalışması yaptı hafta içi..................
bu durumda iki kişi çalışıyor anladığım kadarıyle.........................
şile 100 km herkeze ağır gelecek baştan söyleyeyim.........ömerli dönüşü up uzun rampayı gördüğünüzde moraliniz bozulmasın.............rampa bitiminde herkezi bekleyeceğim...........tabi yolu bilen varsa rampanın nerde bittiğini bilen varsa, kondüsyon iyi ise beni geçebilir ve rampa bitiminde bekler ..........
bu antreman kesin yardımlaşma antremanı olacak...........arkadaşlar birbirlerini hem kollayacak hemde limitlerine dikkat edecek aşırı şekilde kendilerini yormayacak evet bu 100 km lik bi olay olacak bostancıdan hareketle şileye 10 km kala duracağız ve aynı yerden döneceğiz....................
bu antreman yerini kemikleştirmek istiyorum buralarda yazın çalışa çalışa valla iznik i öyle bi yutarızki siz bile kendinize şaşırır kalırsınız ...............

ne yiyeceğiz, kuru üzüm, muz, kuru kayısı ...................ve enerji bar power gel bar emilecek 20 dakika sonra su içilecek üstüne ...................

kudret abi bugun 60 km yi devirdim. kocamustafapasadan sariyere dogru sahilden. sahilde ruzgar oldu mu 20 km yi korumaya calistim. ruzgarsiz da ise 25-30 gittim. yarin da 75 80 km hedef koyuyorum. ama ozellikle rampa antremani koymadim kendime yolda hafiften rampa oldu mu durmadan, hizi cok dusurmemeye ozen gostererek ciktim.

@alper benli

alper bu gidişle sen beni geçersin durum onu göstermekte...

:in: :in: :in:

1- sooth sayer
2- kudret kurtcebe
3- alper benli..
4- burak koçak
5- ali kıran
6- fatih gül
7- ufuk aytaç
8- sezer mercan....

8 mayıs şile rampalarında antreman toplam 100 km ......
buluşma yeri ...bostancı adalar iskele önü..
toplanma saat 08.00 -08.30 arası....

disiplin...kesin yardımlaşma ....lastik patlamalarında durulacak.....
antreman yardımlaşma amacınıda taşıyacak....

hedefimiz iznik i kısa zamanda alabilmek ve karanlıklara kalmamak

bu antremanda spd si olmayanlar zorlanacaktır baştan söyleyeyim...
ayrıca yüde 30 görüyorum iznik turunun yapılabilme olasılığını ....
gerçi arkadaşlar arasından bi gönüllü çıkıp ayrı bi topik açarak iznik turunu gerçekleştirebilir eren boz sessizliğe büründü ali kıran ses vermiyor mehter takım çok geri adım attı hiç ses gelmiyor, açıkçası her iki olayı kaldırmayı düşünüyorıum ..bu gün aytekin erzan ile buluştuk iznik i masaya yatırdık biraz canım sıkılmadı değil......evet yüzde 30 olma olasılığı var iznik in bu nedenle şile antremanına gerek kalmama durumu ortaya çıkıyor ...alper biraz çalışma yaptı ama bu yeterli değil iznik için ,sezon başlangıcında sooth da poyraz da 85 yaptı ama bu da 118 km için yeterli olmamakta ....

- fatih gül
- ufuk aytaç
- sezer mercan....

fatih mesaj attı hiç bi ön çalışma yapmadı arkadaşları ile ne yaptı bilmiyorum vakit olmadı herhalde şilede ne yapacaklar bu gezi turu olmayacak arkadaşlar söyleyeyim gezi başka en kısa zamanda km leri yutmak başka yolda karşımıza çıkacak rampalarda çabası ...evet buraktan ses yok bu nedenle hem şile antremanı hemde iznik üzülerek belirtirimki rafa kalkmıştır...

rapor....

1- sooth sayer
2- kudret kurtcebe
3- alper benli..
4- burak koçak
5- ali kıran
6- fatih gül
7- ufuk aytaç
8- sezer mercan

kimler çalışıyor iznik i,,,

alper bu gün 50 km yaptı.......................
eren sooth sadece poyraz yaptı pazar peki hafta içi ne yaptı bilmiyoruz çünki mesaj gelmiyor..................

diğer arkadaşlar bu topiğe nokta atışı yaptılar ve de bi daha gelmediler....bu durumda 8 mayısta en şanslı kişi çalışan ter döken alper benli arkadaştır eren sooth için durum zorlaştı diyebilirim...

evet bu pazar alper gelse idi tanışırdık gerçi yeni arkadaşlar var ve onların tekniğini garipçe rampasında göreceğim....
garipçe rampa oldukça dik sayılır ve kısada sayılmaz...800 metre felan ...

bu pazar hem yeni dostlar ile tanışacağım ve bu işe yani antremana gönül vermiş arkadaşlar ile pedallamak benim için şereftir gerçi bu durum ,aytekin erzan ile olayımı , antremanlarımı etkilemiştir eski performans gerilemiştir..
ama sırf dostlar ile antreman yapmak için bu duruma katlanırım benim için asla sorun değildir yalnız yeterki olaya sahiplenelim ve antremanlara gelelim...

ayrıca forumda başka dostlarımda turlar düzenlemekte güneyde ama benim anlayışım farklıdır en uzun mesafeyi en kısa zaman almak istiyorum bu işin rajonu budur bunun ilacı ise acı çekmek ve antreman antreman ........

Geri