Scudo Sports

Açıklama: Çağatay AVŞAR...

Son gelen aciklamayi Adem Kocay`in agzindan iletiyorum,

En son yaptığımız arama ve arştırmalarda Merhumun bisikletine ait olan selede bulunmuştur.selenin bulunduğu konuma bakıldığında,(Katil kelimesini kullanmak istiyorum)bu katilin,incek köprüsünden geri dönüş yaparak.....?..... yönüne gitmiş olabileceği düşünülmektedir..Konu ile ilgili olarak bu bilginin paylaşımında bir sakınca görülmemiş ve paylaşımı istenmiştir. Aracın tekrar Ankara ili ve çevresinde bulunduğu veya görmüş olduğu hasardan dolayı bu dönüşüde yapmış olduğu varsayılmaktadır...bu bilgi konu ile ilgilenen siz değerli bisikletciler ile paylaşılmıştır..Bilgilerinize..

Scudo
Unutmayalım,unutturmayalım.

Arkadaşlar Çağatay abiyi tanımıyordum ama, o da bir bisikletçi olduğu için beni de ilgilendiriyor. Madem bu araba hasar aldı(varsayım) En azından kaporta kısmında yamulma olmuştur(arkadan çarptığını varsayıyorum).
Daha olmadı bu katil vatandaşın arabasının camı kırıldı. Poliste bir yere kadar ilgileniyor kardeşim. Doblo olduğu kesin olan arabanın parçalarını satan yeri bulmak lazım. İlla ki bu parçalar değişecektir. Tamircileri soruşturmak gerekir. Servise gitmeyeceğini tahmin ediyorum. Umarım kısa süre içinde bulunur :/

Konu yeni değil. 1 seneyi geçti. Şöför bulunamadı. Şu anda Çağatayın geçmişi,sporcu kişiliği ve olayın vahameti yüzünden konuyu çanlı tutmak için federasyondan talebimiz oldu. Önce kabul edildi,sonra da vaz geçildi. Tekrar kabul edilmesi yönünde talebimiz var. Forum cafenin altında,federasyon başlıgı altında imza kampanyamız var. İnceler ve katılırsanız seviniriz.

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
Geri