Oguzhan bey alın size deneyim boyunuz 190 cm benim 195 cm size kesinlikle 29 jant dağ bisikleti öneririm çünki 26 jant aldığınızda altınızda bisiklet kadro boyu ne olursa olsun çok küçük kalıyor ben öyle bir hata yaptım siz yapmayın derim kesinlikle 29 jant alın son pişmanlık fayda etmiyor şu markaya bakın derim çok fazla olumlu tepkiler var burdan almanız şart değil sadece görün diye paylaşıyorum....(link)
İnternetten incelediğim kadarıyla Rockrider 8.1 gerçekten çok iyi duruşu var. Youtube'ta bolca videolarda inceleyebilirsiniz. Ancak web adresinden baktığımda stoklarında görünmüyor. İstanbul mağazalarını aramıştım ellerinde olmadığını söylediler. Canlı gözle göremedim yani.
Sayın ertunga'nın yorumunuda dikkate almanızı tavsiye ederim.
Hocam ben de aynı sizin gibi Genellikle Odtü'de kullanmak için (arazide ve okula git-gel için), ama ara sıra da uzun yola gitmek içn bir bisiklet almayı düşünüyorum. Hybrid bisiklet olarak geçen yani hem arazide hem de şehir içinde kullanım için uygun olan Carraro Sportive 224 ü gözüme kestirdim. Büyük olasılıkla bunu alacağım. Sizin de incelemenizi tavsiye ederim. İlk bisikletim olacağı için ben ilk baştan daha fazla bütçe ayırmak istemedim açıkçası
@Oguzhan.Gokdemir