Scudo Sports

Elveda İstanbul.. :( Merhaba İzmir..! :)

abi yolda konuştuğumuz alternatif güzergahı deneyelim derim..

çanakkale ya da bandırma üzerinden sahilden, trafikten uzak olmak kaydıyla güzergah ayarlayabiliriz..

Scudo
nostoc dostum
200 km nin üstü gerçekten esas kırılma noktası olmakta tabi hiç uyku alınmazsa iş tamamıyle riske girmekte
sıcak -rüzgar bunlar adamı kırar bu turun yazın değilde ekimde yapılması daha az riskli diye düşünüyorum ekim ayı en uygun ay uzun yol için bir de mayıs ayı
diğer aylar riskli olur kasım aralık ocak şubat martta soğuk kırar insanı nisanda yağmurlar adamı yorar haziran tenmuz ağustos pişirir eylül sonuda olabilir

@Kudret Kurtcebe

Evet abi bu konuda söylediklerini turda kendi aramızda konuştuk, senin ne kadar haklı olduğunu tur esnasında çok daha iyi anladık.

Boşuna dememişler "Önce tecrübe konuşur" diye

@Nostoc Domenica

Bence süper olur, müsait olduğun bir hafta sonu yapalım derim.

Kudret abinin tavsiyelerine uyarak tabi. :in:

• Beğen
Tepkiler: Nostoc Domenica
Aynen öyle Kudret Abi çok haklısın..

Bende bundan bahsediyorum Eylül-Ekim en uygun zaman aslında..

Diğer türlü de aslında alınabilir tabi bu yollar.. sonuçta gidenler oldu tanıdığım, bildiğim Zekeriya abi bizden önce giden son kişiydi..

Zekeriya abi nasıl bir hazırlık yaptı gitmeden önce bilmiyorum ama bu şekilde gitmek tamamen bünyeye eziyetten başka bişey değil..

Bunun etkisini şimdi değil de yaş ilerlediğinde görür ancak insan..

birde antraman yapılabilinir hazırlık olur 200 km devrilir rampalı sonra ikinci hafta 250 km devrilir haftada bir 50 km arttırılarak bir ayda 350 km gidilir tabi rampalı etaplar olur toplam 350 km devrildikten sonra bir ayda pişilir ve bir hafta sonra bir günde 400 km ye soyunulur ayrıca kısa mesafe yüksek tempo basma turları yapılır tabi rampalı olacak kısaca haftada iki gün bir ay çalışılır

Geri