Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

onurun söylediği tur 23-24 mart ta
ferhat köse nin turu 6-7 nisan da ne istiyoruz ona karar verelim
tahmini onurun söylediği turun otobüs ücreti 70ytl gibi
onur sayı tamamlanırsa 45 kişilik otobüse 30 kişi binebiliriz diyor..
alternatif sunacak varsa söylesin..
45 kişilik otobüse kaç bisiklet li binebilir yeterli sayı sağlanamazsa bizim kendi B planımız olmalımı?vs vs
kişi başı otobüs + konaklama + yemek 130-150 civarı bütçe lazım (tahmini)
levent sen sizin servis şoförleri ile konuşurmusun belki faydası olur..

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Scudo
@mehmet kendir

Kaptan, 70 TL gidiş dönüş ise gayet makul bir fiyat bence...Yemesin, içmesin herkes gelsin...Şehitlere saygı, Boy ölçüsü alma, görülecek yerler, Sezon açılışı vb.....Sezonun ilk turunun bu kadar dolu ve anlamlı olmasıda ayrıca önemli...Sezona böyle başlarsak gerisi çok bereketli olur :)

• Beğen
Ben 2005 mart ayında oraya gittim. Mart ayında oralar inanılmaz kalabalık oluyor. İnsan trafiği bir yandan, otobüs trafiği bir yandan. Zaten gideceğimiz doğru düzgün bir yol yok. Kazma kürek vurmak yasak olduğu için pek bir şey yapamıyorlar. Mart ayında gidersek rahat dolaşamayız diye düşünüyorum.

• Beğen
Şimdi takvime baktım. 18 Mart pazartesiye geliyor. Çanakkale Şehitler Haftası Pazartesi başlıyor yani.
23-24 mart'sa o haftanın cumartesi pazarı oluyor. bu demek oluyor ki, Gelibolu'nun en kalabalık iki gününde oraya elde bisikletlerle gideceğiz.
23-24 mart hiç mantıklı değil bence.

-Kalabalıkta zor olduğunu duymuştum bende geçen sene.
-Servis otobüsleri geçen sene 1500-2000tl arası idi. Ama 30 bisikleti alamayacağını söylemişti.
Koltuk söküp arkaya bisiklet yeri varyatalarıda sonuçsuz kalmıştı.
Bisikletsiz araba ayarlanıyordu. "Bisikletsiz gelin götürüyüm" diyordu en son :) :)
Yine bir araştırayım.

Zaten Onurun dediğide aynı hemen hemen, 45 lik arabaya 30 kişi+30 bisiklet gibi ancak düşünülebilir zaten.
Aynı arabada hem bisiklet hem bisikletçiler sığılamıyordu. Başka bir araçta bisikletler taşınırsa ancak olur.

70tl gidiş dönüş, otobüsçüyüde ancak kurtarır zaten. Uygun fiyat.
Bir gecede bizimle kalacaksa otobüs çok çok iyi olur.Eşyalar otobüste kalır. yanımıza çadır alıp, çadır bile kurulabilir bir gece,
yada uygun pansiyon.

Sonucum: Onurun teklifi uygun, zamanı yanlış.

@Levent_K

Levent abi,

Şehitler Haftasında orası otobüs curcunası.

Bütün okullar orada.
Bütün siyasi partilerin gençlik kolları orada.
Vakıflar, dernekler orada.
Yaya olarak bile her yere girip çıkamıyorsun o derece zor oluyor.
Savaş kalıntılarının saklandığı odalar ufacık yerler, mevziler siperler bunlar hep ufacık yerler. Kalabalık bizi çok çok yavaşlatır, planlamanın dışına çıkartır.

Bir de mart martlığını gösterip kazma kürek yaktırırsa, çok üşürüz oralarda.
Ben sabaha karşı 5:30 gibi otobüsden inip gezmeye başlamıştım. Sabah o şehitler anıtının altında durmanın imkanı yok. Tir tir titretiyor adamı. :)

@Fatih Sevinç

2005 ten bu yana çok şey değişti...Yollar yapıldı...tur tarihinde kimse olmaz yıllardır dalışa gidiyorum. ;)

• Beğen
Tepkiler: Fatih Sevinç
@AYDIN DİRİCANLI

Çanakkale'ye mi gidiyorsun dalışa Gelibolu'ya mı?
Bizim gideceğimiz yer Gelibolu.
Ufak tefek oynamalar hariç yollara pek bir şey yapamıyorlar. Bundan 2-3 sene önce belediye bir yol düzenlemesi yapayım dedi, Avustralya basını(anzak torunları) "Mezar Kazıcı Türkler" diye manşet attı. :)

• Beğen
@Fatih Sevinç

Yok gelibolu kabatepe tarafına gidiyorum.Yarımada da özellikle şehitliklere giden yolların çoğunu yenilediler.Ve belediye değil devlet yaptı.Ancak tarihler için dediğine katılıyorum.Zaten Ferhat Köse'nin turu geçen senelerdeki bu tarih çakışması sebebi ile nisan başına alındı.Kalabalık her konuda bize negatif yansıyacaktır.Onun için bende nisan başındaki tura gidelim derim...

Ayrıca kiralanacak olan otobüs, 45 kişilik normal yolcu otobüsleri ise, aşağıdaki (Normalde bavulların koyulduğu) bagajlar en az 10-15 bisiklet alır.Tabii ön lastik ve sele söküldükten sonra.Sele sökülmek yerine tamamen aşağıda indirilebilir.Onun için 45 lik otobüse 30 bisikletçi donanımı ile beraber rahat sığar.Yeterki fiyat makul olsun ;)

• Beğen
@mehmet kendir

Kaptan sende hemen indirdin yelkenleri ha :) Bisiklet işinde ne kolay ki zaten !?

@AYDIN DİRİCANLI

Ben tarihe itiraz ediyorum zaten abi mevcut yol bize yeter. Kalabalık olursa o yolu bir sürü otobüs ve insanla paylaşmak zorunda kalırız çünkü.

• Beğen
Her türlü festivallere gidip, hiç yoktan turlar icad edip heryere gidiyor ve şu Çanakkale Şehitlerine gidemiyorsak ! Formamızın göğsüne koyduğumuz, bayrağın ne anlama geldiğini bir kez daha düşünürüm !!!

Laf ortayadır...Kimse kişisel alıp tartışmaya girmesin.Sonuç itibarı ile aynı lafı kendime de ediyorum...

Ben otobüs+yol bisikleti olarak gelmeye hazırım. Çok büyük bi aksilik olmazsa gelirim.

Düşüncelerimi söyledim, yine çoğunluk ne diyorsa o olur. Her türlü uyarım.

slm arkadaşlar yarınki maça gelemiyeciğim çünkü küçük kızımın doğum günü

Arkadaslar Buff Odemesı Yapanların Lıstesı Asagııdakı Gıbıdır...

Tarık F.x 2
Diricanlı
Fatma
Gönül
Metin Kahraman x 2
Burak
Serpil
Emel
Ozgul x 2
Serdar
Hasan x 5
Suleyman
Tahır
Erkut
Bulent Tatlıdıl
Dogan_69
Gökhan
Eyup Ertugrul
Mustafa Ates
Ozgur Ozgenc
Nurı Alper ( Mehmet Aga'ya verıldı )
Mert Doluel x 2 ( Mehmet Aga'ya verıldı )
Muharrem x 4 ( Mehmet Aga'ya verıldı )
Isıl Dırlık Tutucu

Su anda Buff odemesı yapan arkadaslar bunlardır.
Odeme yapıpta adı lıstede olmayan varsa mutlaka bılgı versın kontrol edelım...

Buff ıcın son hatfa. Cuma'ya kadar odemesını yapmayan havasını alır... ;)

@mehmet kendir

Kaptan n iyet çok güzel normal zamanda benimde çok isteyeceğim bir şey...

Bunun zaman tablosunu yaptınız mı ? Çıkış ne zaman ? Cuma sabah mı yoksa akşam mı ? Tek pedalda 300 km atmayı mı düşünüyorsunuz yoksa gece konklamalı 150+150 mi ? Tüm bunları yapıp orada bir 100 km daha yapabilecekmisiniz ? Şehitlik turuda yapıldı diyelim dönüş için planınız var mı ?

Kısaca kafandaki program nedir :)

Geri