Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Scudo
@Hasan TÜRKER

Hasan Abi dediğin konuda da haksız değilsin ama en önemlisi iş yerindeki durumlar,

Bugün içerisinde katılıma dair mesaj bıraktıktan sonra, düşünmedim değil,

Ama kısmet olursa gelmek isterim, ama antremanlara başlamam lazım,

Bu şekilde zorlar bünyeyi,

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@Mert DOLUEL

Hacı dogru dıyon ıs yerındekı ızın olayı onemlı ama onu halletsen bıle senın su ankı performansınla bu cok zor.
Kusura bakma sakın ama ben gordugumu soyluyorum.
Calısman lazım hemde coookkkkk...

• Beğen
Tepkiler: Mert DOLUEL
Arkadaşlar...Çanakkale turu ile ilgili !

Normal zamandaki bir tur için buradan, oraya pedal basmak makuldur.Ancak yapilacak tur şehitlikleri dolaşma ve anma turudur.Şehitlikleri içeren etap zaten günlük 100 km civarındadir ve bol rampa içerir.Çanakkale rüzgarınıda es geçmeyelim.Bu durumda zaten haftasonuna planlanmış bir turu hem pedal basarak gitmek hemde şehitlik ziyaretleri mümkün gözükmüyor.Bu durumda ya tarifeli bir otobüsle gidelim yada bissev gibi otobüs yada midibüs tarzı bir araç kiralayalim.

@AYDIN DİRİCANLI
bissev den onur azaz aradı.otobüs ayarlıyorum beraber gidelim mi diye sordu..
evet beyler bayanlar otobüsle gidelim diyenler yolu pedallamak isterdim ama zamanım kısıtlı diyenler..
onur bu hafta haber bekliyor...

@mehmet kendir

Aynen kaptan doğrusu budur...

Ben varım.Geçen senede çok istemiştim ama gidemedim.Bu sene yapalım şu işi...AYPG ye yakışır bu....Cuma

Listeyi başlat kaptan.Ben varım.Şimdi konuştum Fantomada geliyor.Cuma gece gitsek çok iyi olur tur cumartesi sabah başlıyor bildiğim kadarı ile...

http://e1302.hizliresim.com/16/9/jybh3.jpg

• Beğen
@Hasan TÜRKER
Aynen Hasan Abi, doğru söze ne gerek, alınmak, gücenmek olmaz, Mehmet Abi ile de geçen haftalarda benzer şekilde konuşuyorduk, ama otobüs olayı olursa daha rahat olur, tabi o zamana kadar çalışmak, ter dökmek lazım,

@Aydın D.

Hasan doğru der Mert...Yazdığın kadar antrenman yapman gerekir.Hatta daha fazla.

Yazmaktan da öte antrenman lazım Aydın Abi :)

• Beğen
@Mert DOLUEL

Mert'çim, İstanbul-Çanakkale (300+ km !!!!!) zaten senin için utopik görünüyor.Fakat oradaki turda günlük 100 km civarı ve rampalar az değil.Yani otobüslede gidilse seni bir hayli zorlar.Ancak yinede gelmek isteyenler için kısa bir rota çıkarılmış 60 km lik....O zamana kadar iyi bir antreman serisi ile en azından kısa tur ile kendini sınayabilirsin.

• Beğen
@Mert DOLUEL

Otobusle bıle olsa senın su ankı durumum o rotayı cıkarabılecek gıbı gorunmuyor bana ama yınede karar senın tabı kı...

İniş ve çıkışlı rampalardan oluşuyorsa uygun dişli seçimi adına, yani mtb daha mı iyi olur?

@Levent_K

Otobüsle gidersek ben yol ile gelmeyi düşünüyorum :) Kan, ter, gözyaşı...

Eşyalar otobuste mi duracak?
Otobus takip mi edecek tur boyunca?
Konaklama nerede olacak? Klasik tur heybesi hazırlanacak mı?(Çadır, uyku tulumu vs..)
bunların cevabı bellli olurduğunda yine yolla gelmem. :)
Ama kendimizi denemek adına 25-28 ortalamalı Ferhat Beyin konvoya katılınacaksa sırf onun için yolla gidilinebilir. ;)
Orada boyumuzun ölçüsünü alırız. İşte hedef.:)

• Beğen
Tepkiler: Mert DOLUEL
@Levent_K

Zaten biz önden gidecek gruba katılacaz yanlışmı düşünüyorum :rolleyes: Yoksa arkadaki grupla gidersek offf anam offf...tencere tava...

Boyumuzun ölçüsünü alalım tabii biz ama...Sanki İstanbul-Tekirdağ (Yeniçiftlik) turunda 26-27 ortalama ile boy verdik biz...Geçmiyordu :cool:

@Levent_K

Evet onu biliyoruz.M.Kendir'de söylemişti zaten.Ama Cuma günü iş olduğundan çoğunluk için sorun, hatta imkansız olur...

Biz Cuma akşam yada Cumartesi sabaha karşı otobüs ile çıkmalıyız.Başka türlü zamanlama tutturamayız şehitlikler için...

@AYDIN DİRİCANLI
Aydın Abi ayrı gayrı gidemem :) Yol üzeri itler neyim vardır :p Otobüs sonrası da 100 km var ise antrenman ötesi bir şey lazım bana, geçtiğimiz 2012 yazında "ilk uzun turumdur" gidiş geliş 120 km idi, Büyükçekmece - Çatalca, Ormanlı istikameti, giderken iyi gittim sayılır, dişli lastik Kenda, + karşıdan ara ara esen sert rüzgar, Karadeniz sahiline yaklaştıkça ara ara zorlayan rampalar, bir şekilde kıvırdım fakat dönüşte ise rampalar bir yana, 2-3 saatlik kumlarda güneş banyosu, ara ara denizin kıyısında dalgalarla debelenmenin vermiş olduğu yorgunluğun rehaveti sonucu dönüş biraz facia oldu, Çatalca Merkez sonrası lastik patlaması da K.D.V.'si oldu, neyse her şey bir yana antrenman her daim şart, bu hafta tekrardan yükleneceğim bende hatta tercihliyide çıkmayı planlıyorum, ama tekrardan dediğin gibi çok da zorlamanın manası yok ilk başta, her şey bir yana arkalarda çok kalmak gruba sıkıntı olur, tabi o zamana kadar iş durumları vs. kondüsyon, pisiklet vs. gün ola harman ola, tekrardan sağoalsın,

@Hasan T.

Otobusle bıle olsa senın su ankı durumum o rotayı cıkarabılecek gıbı gorunmuyor bana ama yınede karar senın tabı kı...

Bakacağım Hasan Abi, kısmetse olur, ama kırk fırın ekmek yemek lazım, ama beyaz olmasın :p

Daha önceden de dediğim gibi gruba uzun yolda sıkıntı verme durumu olduktan sonra kasmaya gerek yok :)

• Beğen
Geri