Scudo Sports

Karda, buzda tam 200 km

Mesut Girgiç

Forum Bağımlısı
Tepki
11.601
Beyşehire neredeyse ayda yada iki ayda bi gidip döneriz.
Bu sefer de karda, buzda gidelim dedik.

Benim evden(Konya) Beyşehir(Konyanın bir ilçesi) 200km civarı.
Geçtiğimiz cumartesi günü kendim gibi üç-beş kurban daha bularak yola çıktık.
Önümüzde sadece 200 km değil aynı zamanda yenilmesi gereken soğuk ta vardı.
Ayrıca gece dönüşünde aşılması gereken karanlık.
Şükürler olsun hepsini hallettik.
Sıcağı ve evi daha çok özledik.
Bisiklete tutkumuz ise kat be kat arttı.
Gezideki tüm kurbanlara(başta ben olmak üzere) akıl fikir diliyorum.
İnşallah akıllarını başlarına toplar ve birdaha karda soğukta 200 km den daha fazla yol yapmaaaa... yaparlar.. :D

Fotoların üç beş tanesini aperatif olarak şimdi yayınlıyorum. Geri kalanlar ise yarın yada daha yakın bir zamanda inşallah...

Geride kalan fotolarda buluşmak üzere

İşte diğer fotolar..
Kronolojik sıra yoktur, fotoları karışık sunuyorum.
keyifli seyirler.

not: fotoları izlerken elinize sıcak bir içecek almanızı tavsiye ederim...

Yeni maceralarda buluşmak üzere.

Scudo
Mesut hocam yine harika bir tur yapmıssınız. Bana göre "İronman ekibi sadece bir bisiklet grubu değil; aynı zamanda topluma bisikleti sevdiren, bisikletin sadece sıcak havalarda gazete, ekmek almak için bakkala gitmeye yarayan bir araçtan ibaret olmadığını, 4 mevsim ve farklı coğrafyalarda binilebilen bir spor aracı, bir yaşam tarzı olduğunu en güzel örnekleriyle bizlere gösteren bir okul ve sosyal projedir. Bu anlamda sizleri ve sizin gibi bu spora gönül veren tüm bisiklet dostlarını tekrar tekrar kutlamak istiyorum. Cumartesi günü karlı Beyşehir yolunda karşılaştığımızda arkadaşım Hasan'ın objektifine takılan iki fotoğrafınızı ekleyeyim de bu anlamda çorbanızda bizim de tuzumuz olsun. Saygılar...

@kustomizer

Ayyynen.... Bizi de kesmedi zaten...
Biz de baktık olmayacak;Beyşehir'e varır varmaz, ayağımızın karıyla-buzulya Meşhur "Yusuf Usta'nın Yeri"nde bol Sarımsaklı,Sirkeli,Limonlu Kelle-Paça Çorbası ve Mercimek Çorbası, Yoğurt-Mevsim Salata ile Güveç ve Patlıcan Kebap.... Mesut Abi de Tavuk Sote yedi (ki Bana göre bu bir yemek değil; Bellki bir...Salata....). Arkasından da işte ne bileyim efendim... Muz'dur, Elma'dır, Mandalin'dir,...diyenin hesabı...çeşitli helal gıdalardan bir potbori yaptık.

Şeyyy... yanlış anlamadım değilmi ? ; "Ana yemeğe geçelim bir an önce..."derken... bunu kasdetmiştiniz değil mi?
NOT : Kırmızı renkli zararlı gıdalar benim, dedenin ve Ahmet'in; Yeşil Renkli sağlıklı yiyecekler de Mesut Abimin oluyor. Mavi Renk ise Ortak Yiyecekler.

Ben "Soğuktan gelemedim; eldiven cart, curt..." falan demiştim ama fotoğrafta gördüm ki, Ahmet Yıldırım yazlık formasıyla, yaka bağır açık, yine yollarda. Üstelik dişlerini de gösteriyor. Konya merkezde karın zerresi yok, Belenbaşı ve tahminimce Beyşehir yolu, kara boğulmuş durumda. Yahu üşümez misin sen!? :eek: Gerçi Mesut abi "Sen Ahmet hocayı referans alma; o farklı." derken, bunları kastetmiş herhal.

Fotoğrafların Salı'sı, Pazartesi'nden belli; yine posterlik olacak hepsi. Bu arada Mesut abi, profilindeki "Bisikletim" kelimesinin altında "Cannondale" yazısının olması da dikkatimi çekiverdi hemen. :) Yakışıııırr... :in:

Hava muhalefetinden bu hafta İstanbul'a gitmekten vazgeçtim, aksilik olmazsa bu pazar gideceğim. Umarım gitmeden sizinle bi tur yapabilirim.

Pedallarınıza kuvvet, canınıza sağlık...

Geri