Scudo Sports

Karda, buzda tam 200 km

Scudo
Mesut Hocam,
Fotoların devamını sabırsızlıkla bekliyoruz. Hava karardıkdan (ihtiyarlıkdan herhalde karanlıkda gözler fazla cavlamıyor) sonra bana eskortluk ettiğin için sonsuz teşekkürlerimi arz ederim. Ekipdeki diğer arkaddaşlarıma da bana katlandıkları için , şükranlarımı sunarım.
DEDE
Alaettin DEMİRKESEN

Bu Fotoraflar nostaljimi? :) Şehir içinde hiç kar yok da... :( Ama her şeye rağmen çok güzel bir gezi olmuş; İronmanler tarafından gerçekleştirilen... :) Paylaşımınız için teşekkürler. Elleriniz dert; Ayaklarınız pedalsız geçmesin. ;)

@haluk akalın

EVET kesinlikle farklı gruplar...
IRONMAN Grubu; Yani Mesut GİRGİÇ abimizin öncülüğünde (Başta DEDE'miz herşeyimiz Alaaddin Demirkesen Abimiz, sonra Ben AHMTB Ahmet Yıldırım, sgtalper Hasan Alper, Ergin Aytaç, BUGSBUNNY Ogün, ATUNSAY Ahmet Talha Ünsay, -aht- Ahmet smh42 Semih Kardeşler, ÖNDER Önder, SEMEKET Ekrem, sadık1964 Sadık Hoca, Bisikletseven İsmail, Mtb_by_rm ve Mustafa Koyuncuoğlu gibi sayıları en az 3; en çok 15 ve daha üzeri olabilen bir gurubuz. Ayrıca Yukarıdaki sıralama; Hem kıdem hem de turlara iştirak ölçüleri baz alınarak yapılmıştır.

COLORMAN'lere gelince... O gurup da Konya'daki kardeş bisiklet gurubumuzdur. Gezilerinin, isimleri gibi RENKLİ ve KEYİFLİ geçtiğini duydum. Ancak kendilerinin tam sayıları ile isimlerini bilemiyorum. Bildiğim kadarıyla Uğur Vural, Uğurcuum ve Murat Pembegül olarak 3 daimi üyeleri var. Bildiğim bu kadar. Daha fazlasını ben de öğrenmek isterim doğrusu.

Gezilerimizde genellikle .....değil; HİÇ karşılaşamıyoruz nedense. Sebebini ben de anlayamadım. COLORMAN'lerin; "Bisiklet ile Gidilemeyen Yerler"'e gittiklerinden olsa gerek... :rolleyes: ;)

Geri