@haluk akalın
EVET kesinlikle farklı gruplar...
IRONMAN Grubu; Yani Mesut GİRGİÇ abimizin öncülüğünde (Başta DEDE'miz herşeyimiz Alaaddin Demirkesen Abimiz, sonra Ben AHMTB Ahmet Yıldırım, sgtalper Hasan Alper, Ergin Aytaç, BUGSBUNNY Ogün, ATUNSAY Ahmet Talha Ünsay, -aht- Ahmet smh42 Semih Kardeşler, ÖNDER Önder, SEMEKET Ekrem, sadık1964 Sadık Hoca, Bisikletseven İsmail, Mtb_by_rm ve Mustafa Koyuncuoğlu gibi sayıları en az 3; en çok 15 ve daha üzeri olabilen bir gurubuz. Ayrıca Yukarıdaki sıralama; Hem kıdem hem de turlara iştirak ölçüleri baz alınarak yapılmıştır.
COLORMAN'lere gelince... O gurup da Konya'daki kardeş bisiklet gurubumuzdur. Gezilerinin, isimleri gibi RENKLİ ve KEYİFLİ geçtiğini duydum. Ancak kendilerinin tam sayıları ile isimlerini bilemiyorum. Bildiğim kadarıyla Uğur Vural, Uğurcuum ve Murat Pembegül olarak 3 daimi üyeleri var. Bildiğim bu kadar. Daha fazlasını ben de öğrenmek isterim doğrusu.
Gezilerimizde genellikle .....değil; HİÇ karşılaşamıyoruz nedense. Sebebini ben de anlayamadım. COLORMAN'lerin; "Bisiklet ile Gidilemeyen Yerler"'e gittiklerinden olsa gerek... :rolleyes: