Scudo Sports

Soma için pedalla tarih saat mekan anket

Soma için hangi saatte nerede?

• Toplam katılım
    31
  • Anket kapanışı .

Ozan T

Aktif Üye
Tepki
72
Bisiklet
Giant
Perşembe 15.00 a kadar sonlacak anket ile Soma da hayatını kaybeden insanlarımız için hep birlikte pedallayalım. Anket istanbul içindir ancak belirtilen saat ve tarihte diğer illerde de pedallanıp eşzamanlı bir anma gerçekleştirebiliriz. Bunun için bulunduğunuz ilde organize olmalısınız.

Eğer yaptırabilecek biryer bulabilirsem siyah zemin üzerine beyaz türk bayrağı yaptıracağım pelerin gibi kullanmak için. anketin detaysızlığı için çok özür diliyorum bu saatte ancak bu kadar yapabildim. anket sonunda katılımcı sayısına göre bayrakları yaptıracağım.

• Beğen
Tepkiler: Şafak Başlar
Scudo
avrupa yakasındakiler için bu tarafta bir etkinlik yapılmalı..mağlum metrobüs karşıya gidiş geliş sıkıntı

• Beğen
Tepkiler: Ozan T
@adnan kahveci

Çok haklısın ben avrupa yakasında bisiklet sürmediğim için çok bilemiyorum güzergahları lütfen yorum olarak yazar mısın ankete dahil edeceğim.

İstanbul'da olup da katılmak isterdim. :(

Herkes kendi bisiklet topluluğunda veya kendince bir şeyler yapsa varacağı yere varır zaten. Mühim olan acıyı paylaşmak. Allah ailelerine sabır versin. Çok zor bir ölüm.

@Berksan
Buradaki turlara zor katılıyorum Berksan. Keşke fırsat bulabilsem...

Tur hakkında hızlıca karar verilirse katılım kararı almak ve günün planını yapmak kolay olur. Duyarlılığınız için teşekkür ederim.

Tüm halkımızın başı sağ olsun...(link)

• Beğen
Tepkiler: GÖKHAN KARATAŞ
Hemen çıkabilirim diyebilirken Pazar gününün ankette ön sırada çıkması kötü olmuş. Bence yarına organizasyon yapılmalı.

@Tahir Keskin İyi günler Tahir abi. Soma için pedallamak için İstanbul'da olmaya gerek yok. Herkes kendi ilinin merkez bir yerinde toplanarak eş zamanlı pedallasa çok iyi olur. Hem daha fazla dikkat çeker. Sadece bir il ile kısıtlanmamalı.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@Berksan

Berksan gel beklerim tanismis oluruz )

samsung galaxy s4 ten tapatalk ile gönderdi :)

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
Geri