Scudo Sports

İzmirli Bisikletçiler Organizasyon yapın, Paylaşın, Toplanın; PEDALLAYIN

Ahmet Fidancı

Extrem Yol Grubu - Extrem Dağ Grubu - İZMİR
Tepki
846
İsim
Ahmet Fidancı
Başlangıç
1988—89
Bisiklet
Bisan
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Arkadaşlar;
İzmirdeki bisiklet severler her zaman organizasyon bekliyor. Gelin bölgesel olarak arkadaşlara ulaşmak için bu sayfayı kullanalım. Mesela ben Bornova'dan katılıyorum. Cumartesi akşamları Bornova Meydandan Güzelbahçe yapıyorum. Akşam 8'de herkesi bekliyorum.
Sizde bulunduğunuz çevredeki arkadaşlara uygun ve bilindik bir yer belirleyerek toplanın ve turlayın. Forumda çabuk seçim için mesaj başlarına bulunduğunuz ilçeyi yazın.
Hadi iyi pedallar...

Scudo
Kolay gelsin. İzmir'de düzgün yol olmayınca katılım da düşük oluyor çoğu zaman. Konak ilçesindeyim. Hava güzel oldukça 18.00'dan sonra katılabilirim...

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@Halil EROĞLU
Dostum sen bisikletçisin dağda gez :) İllaki şehir içi gezecek değilsin. Yoksa sen hiç nif'e çıkmadın mı, yada alıp sırtına bisikletini Balçova şelalesini izledin mi? Kavaklıdere köyünün arkasından tırmanıp çeşmeden soğuk su içmedin mi? Yoksa yaşayacak çok şeyin var demektir.

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
Hem Bornova meydandan Güzelbahçe'ye diyorsun düz yolda turlama güzergahı, hem de gelip dağda gez diyorsun. Ne alaka? Baştan deseydin dağ bayır turlayacak yoldaş arıyorum diye biz de ona göre yorum yapardık. Herkesin işi gücü var. Herkesin bisiklete ayırabileceği vakit aynı değil. Benim yaşayacak ne kadar zamanım var neyim var o kimseyi ilgilendirmez. Sen izlediğin manzaraları, gittiğin yerleri, yaptığın turları istersen fotoğraflayarak paylaşabilir, içini rahatlatabilirsin. Ben şu an için kısıtlı süre zarfında kısıtlı bölgede gezebiliyorum. Kaldı ki saat de vermişim. Demek ki her davete icap etmemek gerekiyormuş...

@Halil EROĞLU
Birader o kadar alınmana gerek yok. Kordon ayağının dibinde. İzmir kocaman köy ama tamamen yolsuzda değil hani. Bisiklet yolu yok ama bisiklet binilecek yol çok. Aklı esen kordon yapar esen dağda gezer. İzmir her ikisinede müsait. Sen yeterki iste. Yolları kötü ama bildiğin yol en güvenli yoldur. Saat 20 gibi yol bisikleti ile güzelbahçe yapıyorum cumartesileri. Ama ben her gün bisiklt kullanıyorum. Dağ bayırda geziyorum. Asvalttada hız yapıyorum. Vaz geçme. Zevkli oluyor. Bu gün olmazsa yarın denk gelir gezeriz. Ama sen araa mtb de takıl. Gerçi yoldan inip mtb ye binmek attan inip eşeğe binmek gibi ama olsun;)

Bornova'dan Güzelbahçe yapmak isteyenler!
Cuma akşamı Bornova Merkezden 20:00 gibi kalkıp ortalama 30 ile manavkuyu, alsancak ve kordona geçeceğiz. Sonra Allah ne verdiyse (kurallara uymak şartı ile) tek sıra halinde sahil evleri yapıp, iki muhabbetin ardından gerekirse farklı bir güzergah belirleyip geri döneceğiz.
Katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur.
Arkadaşlar kondisyonu olmayan arkadaşlar, kendine fazla güvenmeyenler ve trafik tecrübesi olmayanlar evlerinde televizyon izlesinler.
Arka aydınlatma ve kask şart. Bisiklet demirbaş :) gerisi teferruat.

Yolda katılmak isteyen arkadaşlar için güzergah teferruatı:
Bornova Merkezden Özkanlar ve Manavkuyu güzergahından Demir yolu üstü yeni geçitten (Yan geçilen) geçilerek Halkapınar metro yanından Alsancak İskele önüne gelinecek. Sağ yapılıp Kordondan bisiklet yoluna çıkılacak. Konak alt geçidi hizasından ana yola çıkılıp performans lı bir şekilde (En düşük 30 km) İle yol alınacaktır.
İyi Pedallar.

22 şubat saat 12:00 civarı Manavkuyu'dan çıkıp Bayraklı-Karşıyaka-Bostanlı-Üçkuyular(vapurla)-İnciraltı (çay ve yemek molası)-Üçkuyular-Göztepe-Konak-Alsancak-Halkapınar-Çınarlı-Bornova rotasını izleyeceğim isteyen arkadaşlar katılabilir telefonum 0554 246 56 74

@alpess

Güzergahın, günün çok iyi ama saat uymadı bize:( O saatte çalışıyor olacağım. Havalar ısınmaya başlamışken turlarında başlayacağını düşünüyorum. Malum yollarda tek dolaşmaktan gına geldi. Önerilerinizi bekliyorum millet. Yok mu izmirde pedal sever?
Aynı gün saat 8 gibi bornova merkezden manavkuyu, alsancak, güzelyalı yapacağım. En geç 8:15 te manavkuyudan geçeceğim. Akşam Hakan Çorbadan çorba içmemiş olanları beklerim:) Güzel yalı dönüşü orada takılıp çıkarız. Müsaitseniz katılmanızı beklerim. Beyaz Carraro Valles40 ...

Abi sizin saat akşam 20:00 galiba değil mi? Ben üçkuyular tarafındayım cumartesileri 18:30 gibi işten çıkıyorum. Çalıştığım yer ise Mithatpaşa'daki tarihi asansör yakınlarında. Haberleşip bi hal yoluna koyabiliriz tur işini. Hiç kimseyle tur yapmadım sürekli yalnız dolaşıyorum. Yağmur, kar, sel, tipi farketmez...

Bornova'dan Güzelbahçe yapmak isteyenler!
Cumartesi akşamı Bornova Merkezden 21:30 gibi kalkıp ortalama 30 ile manavkuyu, alsancak ve kordona geçeceğiz. Sonra Allah ne verdiyse (kurallara uymak şartı ile) tek sıra halinde sahil evleri yapıp, iki muhabbetin ardından gerekirse farklı bir güzergah belirleyip geri döneceğiz.
Katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur.
Arkadaşlar kondisyonu olmayan arkadaşlar, kendine fazla güvenmeyenler ve trafik tecrübesi olmayanlar evlerinde televizyon izlesinler.
Arka aydınlatma ve kask şart. Bisiklet demirbaş gerisi teferruat.

Haberdar edilmek isteyen arkadaşlar 05454545222 nolu telefona ulaşsınlar. Aynı numaradan çağrı atılarak 10 dk içinde bornova merkez (Hükümet konağı yanı) gelebilirler yada güzergahtan bizlere katıla bilirler.

Yolda katılmak isteyen arkadaşlar için güzergah teferruatı:

Bornova Merkezden Özkanlar ve Manavkuyu güzergahından Adliye binası yönünde ilerleyip stadyum metro önünden Meslek lisesi önüne dönülecek, demir yoluna gelinip sol yapılacak ve halkapınar metroyolu yakip edilerek Alsancak İskele önüne gelinecek. Sol yapılıp Kordona, bisiklet yoluna çıkılacak. Konak alt geçidi sonrasında ana yola çıkılıp performanslı bir şekilde (En düşük 30 km) İle yol alınacaktır.
İyi Pedallar.

@afidanci66

Arkadaşlar MTB ile gelmeyi düşünen arkadaşlar, MTB'nin ortalama en düşük 30 km ile yol alması pek muhtemel görünmediğinden tavsiye etmiyoruz. Çünkü bu bir gezinti değil performanstır.
Bilginize...

@afidanci66

Girdim konuya mesajlarını takip ediyorum. Hepsinde ayrı bir tutarsızlık... Hem çağırıyor. Son dağ bayır gez diyorsun.. Sonrada mtb'si olanlar gelmesin.. Hayırlısıyla önce bir yazdıklarını oku sonra bir daha dön.. Hayırlı pedallamalar

Okan kardeş konudan başka yerde gezdiğin için fransız kalmışsın. her mesajım ve çağrım o gün içindir. Farkedersen ramazandayız. Bir çoğumuz niyetli gece sadece yolda gide biliyoruz. Sağolsun 4 arkadaşla gittik geldik. Ama biz gece dağda gezecek kadar geyik değiliz. Ramazandan sonra hafta sonları senide haberdar edelim gönlün kalmasın.

Hafta sonları bir hafta dağa mtb ile, bir hafta uzun yola yarış ile gidiyoruz.

17-18-19 temmuz günlerinde boşum arkadaşlar. günübirlik tur yapabilirim. tekliflere açığım. olmadı tek gideceğim.
bucada oturuyorum özelden yada buradan haberleşebiliriz

evet arkadaşlar hiç hareket yokmu?

Arkadaşlar Bayramın 2 veya 3. günü Çeşme diyorum katılan?
Bayramın 2. Günü akşam yola çıkıyoruz. Çeşmeye ulaşıp bir yer belirleyip dağılıyoruz. Ertesi gün akşam 6 gibi buluşup tekrar İzmir diyoruz. Gün boyu arkadaşlar free. İstedikleri gibi takılacaklar. Buluşma ve güzergah bilgisi için mesaj bekliyorum. Başlangıçta 2 kişiyiz. Artırın sayıyı.

Bole seyler ben yokken oluyor zaten hep :D neyse iyi yolculuklar :p bi daglik turuna gelmek isterim, cesme herhalde yol bisikletiyle yapilir

Çeşmede tam gün....

@Berk Ilgar

Bu sefer öyle değil. Aslında bazılarımız yol bazılarımız city, bazılarımızda mtb, ile gelecek. Amaç gezmek olduğu için performans takılmayacağız. Çeşme gidiş dönüş 20 km den aşağı düşmek istemiyoruz. Akşam serinliğinde belli noktalarda basıp arka gurubu bekleyeceğiz.
Şimdilik ben Ahmet Fidancı, İbrahim karaca, Metin Sadıç ve oğlu Taylan sadıç geliyor. Yoldan katılacak 2 arkadaş daha var konak güzergahından.
Yokmu artıran.

@afidanci66

ben bu guzergaha TAPIYORUM (gıtmek daha nasip olmadi) gelmek isterdim, agustos sonundan itibaren her tura gelebilirim, tabi 17yasinda olmami sorun etmezseniz ;D eden gruplar oluyor da

Geri