Scudo Sports

'' 3 haziran-bıçkıdere-160 km -ilk 60 km durmak yok''

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
:boese157::boese157::boese157::boese157::boese157::boese157::boese157:

gün geldi çattı erkan senle bu işi yaptık ilk 60 km yi durmadan aldık o vakit bende 26 var idi şimdi 28 var
2 saat 58 dakika 3 diyelim tempo hızımız 20 km idi durmadan şile rampaları alındı ve bıçkıderenin 19 eğimli rampaları bu durumu egale edebilecekmiyiz bu pazar buna bakalım bahtiyar beni bırakma geçen sefer gelmedin artık bu sefer kaçışın yok ...evet erkan -bahtiyar saat tam 07.00 da dudulludan sizi alırım saat tam 10.00 da göçbeyli köyünün çıkışında oluruz 15 dakika mola serbest sürüş ilk 60 ı durmadan alacağız toplam 130 km ..............70 km kalır geriye sahilden gitmeyeceğim viaporttan aydos rampalarına kartal yakacıktan tem ve ideal tepeden bostancı rampalar ile 160 km ye denk hava durumu için öncelik wunder olacak accu çuvallıyor evet

BU AĞIR İŞİ YAPALIM GENE...

Scudo
(link)

hava iyi....

partnerler...

1-bahtiyar
2-erkan
3- kudret

start yeri ............

dudullu kavşak..............

saat 07.00 çıkış............
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/259851_216489971716918_391769_n.jpg

antremanın prosedürü...

1- resim çekilmeyecek
2- en hızlıya göre hareket edilecek
3- göçbeyli çıkışında 15 dakika ara hafif çıkın badem -fındık tabi su olacak çukulata yok şekerli bisküvi yok...yalnız kendime haşlanmış kıyma hazırlayacağım evde ......onu halk ekmek ile yiyeceğim çok fazla almayacağım yanıma, et dana kıymadan bu benim için önemli protein bende çabuk bitiyor...bi adet enerji barı alacağım...serbest sürüşe geçeceğimden göçbeyli çıkışından sonra tempoyu yavaştan hızlıya alacağım son 70 km nin son 10 km sinde atağa geçeceğim .. saat tutulacak ilk 60 km sonra sadece 15 dakika durulacağından 1 etap koşuşunun derecelendirilmesi farklı olacak...ikinci etap koşuşunun değerlendirilmeside yapılacağından toplam olayı değerlendireceğiz ....
4- lastik patlamalarında herkez tekdir..

giro italyada 50 yaş üstü koşan varmı acaba zannetmiyorum benim vereceğim değerler 50 yaş üstü katogorisine göre olacaktır bu istanbulda benim gittiği zorlu mekanları durmadan devirecek kaç adet moruk fosil var ben ona bakarım benim tarzım budur süratli bisiklet kullanmak cahilce spor yapmamak 30 larda tabiki daha iyi idim 70 lerde gençtim fırtına idim bu işi proca düşünse idim bu ülkede nereye gelecektim, dışardan bulgarı almakla iş olmuyor konya şeker için konuşuyorum önemli olan devletin ön ayak olmasıdır tüm amatör gençleri yetiştirecek antrenörleri ayarlayacak olan devlettir ya da özel sektördür türkiyede bu sporun gelişmesi için güçlü antrenörlere ve özel sektöre ve pro bisiklet takımlarına acilen ihtiyaç vardır bu konuda her konumda konuşacağım ..

@Erkan Közen

yahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ih bin aynen,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

bekle bizi bıçkıdere geliyoruz rekor kırmaya

işte bu dudulluda buluşuruz kudret abi

@bahtiyar közen

60 km durma olmayınca rağbet olmayacak bu işi 3 kişi yapar ve 10 haziran tavşanlı ise , bıçkıdereden daha zor....

gelen olmazsa 3 kişi yaparız bıçkıdereyi kudret abi

@myurtgezer

tempo 20 in üstüne çıkmaya çalışacağız ve önümüzdeki şile rampalarını durmadan alacağız eğim 7 -8 arası akabinde ömerli sonrası dört tane daha rampa ve bıçkıdereye kadar basmaca bıçkıdereden sonra gelen 4 km lik eğimin 19 olduğu rampalarda durulmayacak ve göçbeylinin içinden rampalar alınarak göçbeyli çıkışındaki bakkalda stop olacak...

@muradcaglidil

murat o bisikletin ayna kolu ve ön ve arka aktarıcısı ve zincir acilen değişecek bu etap oldukça uzun ve rampalar ile dolu aydosun dik rampaları turun sonuna doğru gelecek..

@muradcaglidil

valla murat dostum bi adet sayko cros yol ile sahaları vallada yıkarsın....

(link)

ısı 25 derece rüzgar sabah önemsiz 4 km ...saat 07.00 de dudulludan topuklarsak aşırı kamyon sirkülasyonuna ras gelmeyiz yazın şile yolları okullar kapanınca felç...evet saat 10.00 da göçbeyli çıkışına tempo 20 ile ulaşıyoruz ...saat 10.00 çok iyi zaman ,akşama kadar vakit var 10.15 hareket kalan son 70 km ........................işin en çetini viaporttan sonra gelen aydosun güneyindeki duvar rampa ama kısa ordan kartal yakacıktan teme dönüşte serbest sürüş ....

liste güncelleşmesi.................

1- bahtiyar
2- erkan .
3- kudret...........

sürüş disiplini .............
ilk 60 km mola yok tempo..............göçbeyli çıkışında mola....15 dakika.....ilk 60 km nin saati tutulacak...................
ikinci etabın saatide tutulacak ................
dönüş viaporttan aydos rampalarına..ordan kartal yakacıktan tem ve ideal tepe sapaktan bostancı toplam 130 km 160 a değer.................

Geri