Scudo Sports

Yabancı internet sitelerinden alışveriş

Bunun olması büyük bir sorumluluk, zor bence.

Ama kanuni olarak bir işlem yapılabilecekse, forumdaki yazışmaların delil olarak kabul edilebilmesi gerekir. Böyle bir uygulama da olmaz sanıyorum, özellikle de Türkiye'de.

Scudo
eğerki karşılıklı guven varsa
bir sorun olamayacagına inanıyorum

Arkadaslar, eBay, gittigidiyor vs tarzi sitelerin kurulus amaci alisveris oldugu icin, bu tür konularda kanuni olarak güvence vermek zorundalar. Ayrica sagladiklari bu hizmet üzerinden gelir elde etmeyi amaclarlar ve bir komisyon alirlar.

Ancak genel olarak forum sitelerinde alisveris karsilikli güven üzerine kuruludur, forum sahiplerinin ve/veya yöneticilerinin gerceklesen alisverislerde herhangi bir rolü yoktur. Bizim amacimiz sadece bir platform olusturmaktir.

Eger ki alisveris yapacaginiz kisiyi tanimiyor ve alisverisinizi kargo yolu ile (yani birebir görüsme olmadan, uzak mesafeli) yapiyorsaniz 2. el satis sitelerinden birisine saticinin ilan acmasini ve sizin de o site üzerinden satin almanizi önerebilirsiniz. Bu sebeple bir miktar komisyon ödemek zorunda kalabilirsiniz ancak en azindan satin alma isleminiz garanti altina alinmis olur.

Merhaba arkadaşlar bugün dealextreme den aldıgım alyan takımı elime 15 gün gibi bir sürede PTT ile ulaştı, kargo bilgilerini takip edebilmeniz artı bir güzellik. (link) bana oldukça kaliteli geldi tavsiye ederim.

Kargo ücreti alınmıyordu bu siteden galiba. Tavsiye ederim, çok değişik güzel şeyler var ama diğer çin sitelerine göre biraz pahalı:)

bu siteye alternatif olarak kullandığını ücretsiz kargosu olan siteler var mıdır? ;)

kargo ücreti nedir, biraz detay verirseniz ben de alışveriş yapmayı düşünüyorum

Evet arkadaşlar kargo ücreti yok. Air mail ile geliyor. Bir arkadasımdan gorerek bende bu siteden alısveris yaptım. birde (link) sitesi var ama daha deneme fırsatı bulamadım. Saygılar

@uğur yılmaz

bildiğin başka site varmı peki..:)

@tolahs

alışverişi nasıl yapıyoruz anlayamadım yardım ederseniz sevinirim:rolleyes:

@Mahmut Can Kaymaz
Herhangibir alısveris sitesinden alısveris eder gibi. Buradaki artı bir guzellik(belki herkes sevmeyebilir) odemeyi paypal hesabınız ile yapıyorsunuz.

@tolahs

sorun orada ya paypal hesabımız yok başka ödeme seçeneği yok sanırım:sonst1zde

Kredi kartından paypal'a yükleme yapabilirsiniz.
Ayrıca Paypal ile alışveriş kredi kartıyla online alışverişten daha güvenlidir. Çünkü kart bilgilerinizi alışveriş yaptığınız her siteye değil, sadece Paypal'a vermiş oluyorsunuz.

paypal ile alışveriş yapmak güvenlidir. paypay ile alışveriş yapınca, alışveriş yaptığınız site parayı paypaldan ister, eğer paypal da bakiyeniz var ise bakiyenizden çeker, değilse paypal a tanımladığınız ve içerisinde limiti olan kredi kartından çeker. paypal ile alışveriş yapınca paypalın koruması altına girersiniz, eğer ürün size ulaşmaz ise, ürünün parasını geri alabilirsiniz. bu arada paypal denen site, ebay.com un alt ödeme sitesi olup e-ticarette dünyanın en güvenilir ödeme yöntemidir. Kullanacakların içi rahat olsun diye yazıyorum

Geri