Scudo Sports

" 8 Şubat " Pazar...Belgrat Ormanı Rampa + Ekşııın (:

Scudo
yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sezgin sen büyüksünnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
robocop karbon apaçi

vay anasını en güzel resmimi koymuşşum be yahu
sana kelimeler yetmiyor
heyecandan iki defa yazdım üst üste çok heyecanlandım
robocop karbon apaçi

@KER-EM

kerem merhaba ;

geçmiş olsun , nazar var üstünde kardeşim. kurşun döktür. bizim babane rahmetli oldu , yardımcı olurdum yoksa.

görüşürüz.

• Beğen
Tepkiler: Kerem GÜNDOĞDU
sezgin çok güzel bir liste yapmışsın eline sağlık.... ama benim resmim sümüklü olmak zorunda mıydı :( ama vermeyince mabut neylesin mahmut demişler... iyi poz verememişim sağlık olsun... ama olsun yine de "6" numaradan iyidir be :) :) bu çabandan dolayı tebrik eder bu engin şevkinin kırılmamasını dilerim...
herkese selamlar sevgiler

esin

not: pazar günü hava şartları ve özel koşullardan dolayı gelemezsem umarım bir mana aramazsın ....yani o kadar da alıngan değil kulunuz...

sezgin baba
berk i bir süpriz bekliyor anlaşılan alem adamsın
bu alemin kralısın
robocop karbon apaçi

@szgn

herşeyin hayırlısı diyelim
çamurlu olursa zorlar katılamam ve yağmurda başladı
tedavimi kendimn yapıyorum bakalım bi ihtimal düzeliriz belki yarışa katılamasam bile izlemeye gelicez artık napalım

not: yarış ve ödül töreni filan derken 3 saati aşkın bi süre orada kalabilirsiniz.
acıkırım filan diyen olursa bence yanında bi şeyler getirsin derim :)

• Beğen
Tepkiler: sports-man
@KER-EM

yemege gerek yok abi kackar bisiklet sucuk ekmek ve içecekde redbull dagıtıyolarmış :)

sevgili bisiklet dostlarım
yağmuru çamuru düşünmeyin
inanıyorumki sizin bisiklet sevginiz
yağmuruda geçer çamuruda geçer
robocop karbon apaçi

@apocahpto

antrenman yarışında sadece red bull vardı :)
geçen sefer sucuk ekmek kahve çay red bull vardı ama katılım fazlaydı reklam amacıyla bazı firmalar gelmişti filan
bu kezde öyle olur umarım :)

allahhhhhhhhhhhhhhh
sucuk bedavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hepsini yiyeceğim
tutmayın beni
robocop karbon apaçi

:D @szgn

süperrrsiiinnn sezgin,ellerinee sağlıkk
ama başka resim yokmuydu yahuu,gözüm biyerde dilim başka taraftaa...:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: szgn
@KER-EM

bende bir şişe absolut var , şu redbull işi çok kafamı kurcalıyor .:boese157:

@merveö

senin o fotoğrafını çok taklit etmeye çalışan oldu ama tırs geldi tırıs gitti .:eek:

taklitler için (link).

• Beğen
Tepkiler: Tufan Yuzseven
arkadaşlar merhaba ;

pazar sabahı, belgrad ormanı ve mtb yarışı etkinliğine katılmak üzere , beylikdüzü - büyükçekmece - malkara - keşan tarafından gelen arkadaşlarla, saat
08:00 ' da florya tren istasyonu nda buluşuyoruz . T.C.D.D ' nin bizim için husisi olarak tahsis ettiği trene biniyoruz . arzu eden arkadaşları ; yol üzerindeki istasyonlardan alabiliriz , bakırköyden gelecek olan ercan bey ve cemil bize katılmak isterlerse , trene atlasınlar , trenin önünde, ' hususi araç ' tabelasını göreceklerdir. sirkeci den beşiktaş barboros meydanına pedallar, zaman durumuna göre , her zaman takıldığımız mekanda kahvaltı yapabiliriz.

0536 246 98 80 ( kontürüm yok, lütfen ödemeli - ödemesiz çağrılar bırakmayınız):(

sevgi ve muhabbetle

@kudu

kaçın kudret abi geliyor sucukları bırakın :)

sezgihan votka olayını bizde düşündük çoktan ama red bullcu ablalarımzı her yarışta su ile karıştırın diye tavsiyede bulunuyor :)

Geri