Scudo Sports

Zwift'te nabız bandı eşleştirmesi

emreayan

Daimi Üye
Tepki
61
Merhabalar Zwift uygulamasini android telefonuma yukledim trainer im Elite Turbomuin Smart B+ ,telefonumdaki my e-training uygulamasi garmin ant+ sensorlerinden gelen hiz, kadans ve nabiz verilerini okuyor fakat zwift i actigimda traineri zwift ile eslestiriyorum ama nabiz bandini eslestiremiyorum sebebini bilen yardimci olabilecek birileri varmi?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Merhaba bu sorun şuan bende de var.Garmin nabız bandımı zwifte göremiyorum ! Trainerı görüyor , fakat nabzı bandını görmüyor.Eşleştirme
nasıl olacak bulamadım.Bilen varsa yazarsa çok iyi olur.Teşekkürler....

Sanirim Garmin Ant+ uzerinden baglaniyor, yani bilgisayardaki Zwift'e baglanmaktan bahsediyorsaniz bir de Ant stick'inizin olmasi gerek. Ama Garmin kullananlar daha iyi yorumlayabilir.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Merhaba bu sorun şuan bende de var.Garmin nabız bandımı zwifte göremiyorum ! Trainerı görüyor , fakat nabzı bandını görmüyor.Eşleştirme
nasıl olacak bulamadım.Bilen varsa yazarsa çok iyi olur.Teşekkürler....

Bende aynı problemi yaşadım. Garmin Bluetooth HR bandını bir türlü zwift görmedi. Dekatlonda satılan kalenji hr bandını satın aldım hem bluetooth hemde ant+ var. Bunu bağladım hemen gördü.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Büyük ihtimal ANT+ zımbırtısı yüzünden oluyor bunlar.Neyse cevaplar için teşekkürler arkadaşlar...

Bende aynı problemi yaşadım. Garmin Bluetooth HR bandını bir türlü zwift görmedi. Dekatlonda satılan kalenji hr bandını satın aldım hem bluetooth hemde ant+ var. Bunu bağladım hemen gördü.
Selamlar. Ant+ olmadan 3 sensörü de zwifte bağlamak mümkün müdür? Hız ve kadans sensörlerim bağlı. Nabız bandını da bluetooth üzerinden bağlayabilir miyim? İphone üzerinden bağlanıyorum. (Tacx bluemotion)

Selamlar. Ant+ olmadan 3 sensörü de zwifte bağlamak mümkün müdür? Hız ve kadans sensörlerim bağlı. Nabız bandını da bluetooth üzerinden bağlayabilir miyim? İphone üzerinden bağlanıyorum. (Tacx bluemotion)

Laptop kullanırken nabzı BT ile görüyorum ekranda, power ve controller dahil hepsi BT. Telefonla da yapabilirsin, hatta iPhone ile sisteme girdiğimde telefonu ekrana yansıt seçeneğini bile denedim oldu

Ben üçünü de BT dongle ile bağlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Geri