Tabiiki ardında başka sebepler de var, üyeliğin pahalı olması gibi, yada dışarı sürüşlerin daha çok tercih edilmesi vs gibi
Covid'in bitmesi gibi
Tabiiki ardında başka sebepler de var, üyeliğin pahalı olması gibi, yada dışarı sürüşlerin daha çok tercih edilmesi vs gibi
içim rahatladı. öbür türlü olsaydı iptal etmezdim ödensin her ay 50 lira derdim
Her yerden öpüyorlar 😂içim rahatladı. öbür türlü olsaydı iptal etmezdim ödensin her ay 50 lira derdim
dökülür şimdi türkiyedeki zwiftçiler. bu millet için çok para 15 dolar
Zwift Türkiye grubundan dün mail atmışlardı ve zwift aklımda kaldığı kadarı ile fiyatların herkes için aynı olacağını bölgelere göre indirim vb durumların planlarında olmadığını yazmıştı. Akşama cevabın ekran görüntüsünü bulabiiirsem atarım buraya.308041 dosyayı görüntüleTepki anlamında birşeyler yapmak en azından konu hakkında memnuniyetsizliği dile getirmek için instagram hesapları üzerinden mesaj attım. Ufak bir örnekle. Daha başka şeyler de yazılabilir tabi. Kısa tutmak istedim. Umarım işe yarar.
Yoksa burada kendi kendimize şikayet etmenin bi etkisi olamayacaktır.
Not: Okumuşlar.
Evet bizler icin 400 tl fazla ama yaklasik 14-15 dolarlik uyelik pek bir para degil yabancilar icin. Bu isi yuruten insanlar ucretsiz sekilde server kiralamasi yapmiyorlar, isci calistiriyorlar ve gelistirme icin para harciyorlar. 50 tl yani 1.5 dolar gibi bir ucret onlarin zarar etmesine yol acar. Bence sorunu Zwift yoneticilerinde degil de baska birilerinde aramak lazim.Tepki anlamında birşeyler yapmak en azından konu hakkında memnuniyetsizliği dile getirmek için instagram hesapları üzerinden mesaj attım. Ufak bir örnekle. Daha başka şeyler de yazılabilir tabi. Kısa tutmak istedim. Umarım işe yarar.
Not: Okumuşlar.
zwift ile aynı fiyattaysa değişiklik yapmaya değer mi adil hocam? fırsat bulduğumda inceleyeceğim yazıyı ama bu fiyatlarda zwift artık mantıklı değil farklı alternatifler bulmak şart diye düşünüyorum.Zwfit'in yeni fiyat politikasından sonra artık diğer tüm benzer platformları bir gözden geçirmek lazım diye düşümdüm. Wahoo RGT konusunda bloğumda ufak bir yazı bulunmakta. Wahoo RGT Zwift ile aynı fiyatta. Ayrıca RGT üyeliği ile Wahoo Fitmess üyeliği aynı fiyat. Ben bu sene RGT'ye geçiş yapacağım gibi görünüyor.
(link)
Benden de 1hafta önce 49tl aldı,ama bir kaç güne mailinize zam mesajı düşüyor ne yazık ki😌Bu ay için 2 gün önce benden halen 49.99 kesinti yapmış.
Bu arada ücretsiz olan MyWhoosh'u deneme fırsatım oldu. Çok detaylı karşılaştıramam ama genel hatları ile güzel. Hemen tanıdı trainerı ve kalp hızı monitörünü. Stravaya aktarma işini sanırım ben beceremedim ama öyle bir opsiyon var. Onu da sonra manuel olarak yaptım. Biraz da fazlaca yer kaplıyor Zwifte göre.
Evet bizler icin 400 tl fazla ama yaklasik 14-15 dolarlik uyelik pek bir para degil yabancilar icin. Bu isi yuruten insanlar ucretsiz sekilde server kiralamasi yapmiyorlar, isci calistiriyorlar ve gelistirme icin para harciyorlar. 50 tl yani 1.5 dolar gibi bir ucret onlarin zarar etmesine yol acar. Bence sorunu Zwift yoneticilerinde degil de baska birilerinde aramak lazim.
Birçok MMORPG üyeliği benzer fiyatlarda. Zwift de kendini bu kategoriye pozisyonluyor.hocam hangi oyun senede 180 dolar?
Epeydir kullanıyorum, özellikle de online yarışmadığım yaz sezonunda çok iyi alternatif. Tek istediğim trainerı kontrol edebileceğim basit bir uygulama sonuçta.(link)
Ücretsiz bir alternatif, yakında müşterisi artar bence![]()