Adil ÜNALDI
Antagonist
- Tepki
- 9.368
- İsim
- Adil
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Şuan en uygun fiyatlı ant+ veya bleutooth olarak önerebileceğiniz hız ve kadans sensörü nedir acaba?
İos üzerinden alabilirsiniz. 50 tl iosta. Ben üyeliği oradan yapıp androidde kullanıyorum.Arkadaşlar merhaba sizlere bir kaç sorum olacaktı? Ben android üzerinden üyelik oluşturdum fakat malum 15 dolar gibi bir fiyatı var aynı hesap ile ios üzerinden üyelik satın alabilir miyim? iOS da üyelik ücreti ne kadar?
iOS ile Android arasında ki bu kadar fiyat farkı neden var anlamış değilim. Şöyle birşey var ben üyeliğimi android üzerinden oluşturdum ve geçen sene sürekli kullandım yaklaşık 7 ay kadar bir sorun olur mu? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor?İos üzerinden alabilirsiniz. 50 tl iosta. Ben üyeliği oradan yapıp androidde kullanıyorum.
Kullanıcı adınız ve şifrenizle ios cihazından login olun direk.iOS ile Android arasında ki bu kadar fiyat farkı neden var anlamış değilim. Şöyle birşey var ben üyeliğimi android üzerinden oluşturdum ve geçen sene sürekli kullandım yaklaşık 7 ay kadar bir sorun olur mu? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
Eylül başında aktive ettim tekrardan 50 tl ye..Gelen bahar aylarıyla birlikte zwift premium hesabımı kapatmıştım. Ancak geçen ay bi esti ve "zwift üzerinden antrenman yapayım" dedim. IOS-Appstore'dan indirdim ve premium hesabımı aktive ettim. Ancak 50 TL'den aktive etmediği için (daha evvel bu rakamdan kullanıyordum) appstore'dan para iadesi isteyerek premium üyeliğimi tekrar dondurdum.
Yakın zamanda 50 TL'den premium alan oldu mu? Ben anlamadım açıkçası....
Eylül başında aktive ettim tekrardan 50 tl ye..
Reis Zwift üzerinde eğim aşağı pedal çevirmediğin için Garmin seni durmuş olarak görüyor bu nedenle iki sürüş arasında farklılık oluşuyor. Örnek sürüş, durum aynıSevgili Zwift severler. Son dönemde ikinci el Garmin 520 almamdan kaynaklı ant uyumlu sensörleri kullanmak için ant USB stick aldım bu bilgi cebimizde dursun. Son yaptığım sürüşlerde Zwift ten stravaya aktardığında saçma sapan sanki dışarıda GPS kopmuş gibi harita izleri alıyorum. Şimdi gelelim asıl meseleye sürerken hiçbir kopukluk yaşanmıyor sensörlerde ve Garmin Connect te Zwift rotasını 4/4 lük atıyor. Sorun acaba nedir. Strava linkimi ve Garmin Connect ekran görüntüsünü aşağıda paylaşıyorum.
(link)275165 dosyayı görüntüle
Garmin Connect'teki sanal sürüş etkinliğime göz at. #beatyesterday
(link)
275167 dosyayı görüntüle
Strava 14 km gösterirken normalde 21,6 km sürüşüm mevcut.
Benim sıkıntı Garmin de değil Garmin 1 e 1 aynısını veriyor. Mesele Strava ya sıkıntılı atması. Normal zwift ekranı doğru, Garmin Connect doğru, Strava yanlış.Reis Zwift üzerinde eğim aşağı pedal çevirmediğin için Garmin seni durmuş olarak görüyor bu nedenle iki sürüş arasında farklılık oluşuyor. Örnek sürüş, durum aynı
275168 dosyayı görüntüle
Stravada yaptığın etkinliğe gel. Correct distance yap bakalım düzelecek mi.Benim sıkıntı Garmin de değil Garmin 1 e 1 aynısını veriyor. Mesele Strava ya sıkıntılı atması. Normal zwift ekranı doğru, Garmin Connect doğru, Strava yanlış.
Düzeldi ama correct elevation yapınca 2900 metreler çıktı sadece correct distance yaptım ama anlam veremedim.Stravada yaptığın etkinliğe gel. Correct distance yap bakalım düzelecek mi.
Az bekle Çetincim. Havalar eccuk daha soğusun geliyorum bende. O zaman birlikte sağlamasını yaparız. Artık mandal da atamayacağım için dişe diş kana kan sürüşler olacak.Benim sıkıntı Garmin de değil Garmin 1 e 1 aynısını veriyor. Mesele Strava ya sıkıntılı atması. Normal zwift ekranı doğru, Garmin Connect doğru, Strava yanlış.
Kopma olduğu anda Zwift ekranından da sensör değerlerinin gitmesi lazım anlık olarak ama öyle birşey söz konusu olmadı hiçbir zaman. Özellikle garmin i de açıyorum sensörle ilgili sıkıntı var mı diye kontrol etmek için acaba iki ant bağlantısı mı sıkıntı yaşatıyor km saati açmadan deneyeyim diyeceğim ama Zwift stravaya attığı anda Garmin Connecte de düşüyor sürüş Garmin Connect te sıfır sıkıntı.Benim de bir kopma sorunum olmuştu, belki yardımı dokunur. Bisikletin sensörleri ile leptop arasında 1.5 - 2 metre gibi bir mesafe oluyordu ve bu da cihazın bazen sinyalleri yakalayamamasına sebep oluyordu. Sizin sorununuz muhtemelen bu değildir ama ben bu sorunu bir usb uzatıcı alarak çözmüştüm mesela. Böylece ant usb arka tekerimin hemen yanına kadar gelebiliyordu ve aradaki 10-20 cmlik mesafeden mükemmel bir bağlantı sağlıyorduAcaba böyle bir kopma durumu olabilir mi sizde de zaman zaman bilemedim
![]()
Ooo interaktif trainerım var diyorsun ama bende yok ne yazık ki alırım boşa çevir baba çevir.Az bekle Çetincim. Havalar eccuk daha soğusun geliyorum bende. O zaman birlikte sağlamasını yaparız. Artık mandal da atamayacağım için dişe diş kana kan sürüşler olacak.
Çevir gelsin. SIkıntı değil Çetimcim.Kopma olduğu anda Zwift ekranından da sensör değerlerinin gitmesi lazım anlık olarak ama öyle birşey söz konusu olmadı hiçbir zaman. Özellikle garmin i de açıyorum sensörle ilgili sıkıntı var mı diye kontrol etmek için acaba iki ant bağlantısı mı sıkıntı yaşatıyor km saati açmadan deneyeyim diyeceğim ama Zwift stravaya attığı anda Garmin Connecte de düşüyor sürüş Garmin Connect te sıfır sıkıntı.
Ooo interaktif trainerım var diyorsun ama bende yok ne yazık ki alırım boşa çevir baba çevir.