Scudo Sports

Zwift

Merhaba arkadaşlar malum kış sezonu ve pandemi nedeniyle hepimiz evlerimizde trainer antrenmanı yapıyoruz. Bu hafta sonu pazar günü saat 12:00 bir zwift etkinliği yapalım diyorum ne dersiniz? Katılmak isteyen olursa zwiften beni ekleyerek sürüşe katılabilir.

Açtığım başlık neden buraya taşında anlamadım. Madem taşıdınız bir bilgilendirme yapmak çok zor olmasa gerek.:mad::acpsnr:

Son düzenleme:
Scudo
@Linwelin Toplam vergi dahil hız kadans sensörü ne kadara mal oldu? Hayırlı olsun bol pedallar.

@M.İhsan 209,20tl

209,23 aslında toplam da 3krş vermedim postacıya :koptum:

627EFFF6-0B17-4C36-95E8-6D9C2EE8C578.jpeg

CA1FD0D3-F783-473D-8874-B319D219589E.png

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Merhaba arkadaşlar malum kış sezonu ve pandemi nedeniyle hepimiz evlerimizde trainer antrenmanı yapıyoruz. Bu hafta sonu pazar günü saat 12:00 bir zwift etkinliği yapalım diyorum ne dersiniz? Katılmak isteyen olursa zwiften beni ekleyerek sürüşe katılabilir.

Açtığım başlık neden buraya taşında anlamadım. Madem taşıdınız bir bilgilendirme yapmak çok zor olmasa gerek.:mad::acpsnr:
Doğru başlık ile açmadın sanırım. Zwift toplu sürüş katılım tarzında aç yeniden istersen. Bu konudan ekleme isteği vs sağlıklı olmaz başka yazılar yazıldığı için ileride kimsenin haberi bile olmaz toplu sürüş yapacağımız yada yaptığınızdan.

@Semih Cavdar Zaten öyle yazmıştım ama buraya taşınmış anlamadım

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
trainerı aldım, rubleyi taktım falan diye uğraşırken bu sefer de atladığım ant+ dongle uzak kaldı trainera sanırım. hızı ve watt değerlerini bir okuyor, bir okumuyor.

amazondan sipariş verdim ama, istanbul anadolu yakasında uygun fiyatlı ve 4-5 metre usb uzatma kablosunu nerden bulabilirim? eğer satmak isteyen varsa onunla da görüşürüz gene fiyatı.

@roudeur (link) belki kabloyu ayrı satar.

trainerı aldım, rubleyi taktım falan diye uğraşırken bu sefer de atladığım ant+ dongle uzak kaldı trainera sanırım. hızı ve watt değerlerini bir okuyor, bir okumuyor.

amazondan sipariş verdim ama, istanbul anadolu yakasında uygun fiyatlı ve 4-5 metre usb uzatma kablosunu nerden bulabilirim? eğer satmak isteyen varsa onunla da görüşürüz gene fiyatı.
Uzak dediğin mesafe nedir ? Kaç metre ?

4-5 metrenin sorun olmaması lazım aslında. Alıcıyla trainer arasında çok fazla engel, elektronik alet olmamasına dikkat edin. Bahsettiğiniz uzatma kablosunu da bilgisayarcılardan çok masraflı olmadan edinebilirsiniz sanki.

Ant+ lerin 30-40 metre aralığında çekim mesafesi mevcut. Benim arada duvar olmasına rağmen odadan odaya sorunsuz çekiyor bizzat test etmişliğim var. Tabiki Ant+ dongle kalitesine göre değişir muhtemelen. Zira aynı oda içerisinde sorun olmaması gerek. Bir başka teori sensörleri sorunlu olabilir.

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _

Benim ant+ dongle da sürekli kesinti yapıyor, 1,5 metre mesafede olmasına rağmen. Evde wifi, bluetooth, ıvır zıvır çok fazla alet var, frekanslar karışma yapıyor diye düşünüyorum. Ben telefonda Zwift Companion üzerinden bluetooth ile bağlantıya geçtim, herhangi bir sorun olmadı.

zwift'in forumlarında da bu tarz durumlardan bahsedilmiş. yaygın bir şeymiş hatta. aslında olması gereken kurulumda da dongle direkt trainerın altında veya üstünde olsun deniyor. s-link'in bir modelini 30 liraya çözdüm yazıcıoğlundan. amazonda da aynısı 17 liraya var, ihtiyacı olan için (link) atmış olayım.

Ant+ sensörün trainer'a yakın olması tavsiye ediliyor yabancı forumlarda. Nitekim ben de ilk başka kopma problemi yaşadığım için usb uzatma ile sensörü trainer'a yakınlaştırmıştım.

Ee ne anladım ben öyle kablosuzdan. Versinler bir USB kablo, yazıcı gibi bağlayalım bilgisayara madem :)

bu akşam ilk sanal sürüşümü yaptım, ant+ dongle'ı tam trainerın altına koydum. hiçbir sorun olmadı, an be an aktardı veriyi. cidden mesafeden dolayı sorun oluyormuş demek ki. aramada çıkması için anahtar kelimelerle yazayım. zwift sensörleri veri aktarırken kesintiye uğrarsa, alıcıyı trainera yaklaştırın.

• Beğen
Tepkiler: Veto8
Arkadaşlar, bu programı telefonda arka planda çalıştırma yöntemi var mıdır? Sürüş yaparken başka bir program açarsam veya telefonun ekranını kapatırsam km.yi saymıyor. Bazen düz sıkıcı bir haritada başka bir şey izlemek istiyor insan ama dediğim mevzu buna engel oluyor. Veya telefon geliyor yav, cevap veriyorum bu sefer konuştuğum süre kadarı heba oluyor. Trainer tepkileri devam ediyor o esnada, arka planda çalışıyor aslında program ama başka şeyle ilgilenirken km.yi ve süreyi saymıyor.

Geri