Scudo Sports

Zwift

Merhabalar, pcde zwift kullanabilmek için bir usb ant stick u1 aldım cycplus marka. Fakat pcden zwifti açtığımda nabız bandımı direk gördü, trainerı görmüyor. Trainerı uyandırmak için epey de pedal çevirdimi telefondan görüyor ama pcden görmüyor. Ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz?
Yani şu şekilde ekranım
283810 dosyayı görüntüle
Search yaptınız değil mi?

Scudo
Trainer smart veya interaktif mi?
Trainer kinetic road machine t2700
A2AE2D38-0456-44C4-9CAC-7D981909E203.jpeg

Paşam bunun için hız, kadans sensörü gerekiyor galiba. Yanılıyor olabilirim. Daha fazla bilen arkadaşlar aydınlatsın.
Hız kadans sensörü gerekmiyor olmalı çünkü telefonla zwifti kullanabiliyorum hızı ve kadansı veriyor sensör olmadan

Hız kadans sensörü gerekmiyor olmalı çünkü telefonla zwifti kullanabiliyorum hızı ve kadansı veriyor sensör olmadan
Telefon Bluetooth üzerinden bağlanıyor. O halde sizin ANT+ sensörünüzde bir problem olmalı.

Telefon Bluetooth üzerinden bağlanıyor. O halde sizin ANT+ sensörünüzde bir problem olmalı.
Ant+ sensör pcde gözüküyor ve de garmin nabız bandım ant+ sensörle direk bağlanıyor pcye bağlanmasa ya da ant sensör pcde hiç gözükmese sensörde problem var dicem ama ant+ çalışmasına rağmen nasıl oluyorsa trainerı görmüyor dakikalarca search etmeme rağmen

Ant+ sensör pcde gözüküyor ve de garmin nabız bandım ant+ sensörle direk bağlanıyor pcye bağlanmasa ya da ant sensör pcde hiç gözükmese sensörde problem var dicem ama ant+ çalışmasına rağmen nasıl oluyorsa trainerı görmüyor dakikalarca search etmeme rağmen
Trainerınız sadece bluetooth sinyali gönderiyor o yüzden Ant+ bağlantısı yapamazsınız.

Trainerınız sadece bluetooth sinyali gönderiyor o yüzden Ant+ bağlantısı yapamazsınız.
Cevabınız için teşekkür ederim bu durumda ant+ usbyi boşuna almış oldum, acaba bir bluetooth adaptör alsam tp link gibi işimi görür mü?

Cevabınız için teşekkür ederim bu durumda ant+ usbyi boşuna almış oldum, acaba bir bluetooth adaptör alsam tp link gibi işimi görür mü?
görür serdar bende kablosuz mouse adaptörü kadar ufacık bir bluetooth dongle kullanıyorum.

görür serdar bende kablosuz mouse adaptörü kadar ufacık bir bluetooth dongle kullanıyorum.
Abi selam, sağolasın ben de bir bluetooth adaptör alacağım bu hafta. Artık ant+ sticki de kullanmadan satarım yapacak bişey yok.

Abi selam, sağolasın ben de bir bluetooth adaptör alacağım bu hafta. Artık ant+ sticki de kullanmadan satarım yapacak bişey yok.
Satma dursun köşede. Belli mi olur yarın öbür gün interaktif trainer falan alırsın.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Tour of watopia başlıyor.. Katılacak arkadaşlar var mı?

Satma dursun köşede. Belli mi olur yarın öbür gün interaktif trainer falan alırsın.
Evet ileride bir gün interaktif trainer alırsam lazım olur tabi de abi bu düzeneği zar zor kurdum, interaktif trainera daha uzun yolum var :) Zamanı gelince lazım olursa tekrar alırım artık.

Bu trene binmemek için çok direndim fakat yağmurda çamurda parça eskitme maliyetinin yükselmesi, sokağa çıkma yasaklarında riskli sürüşler (ve yenen ceza), evden çalışma şartlarında öğle arasında ter atma fırsatı, güç değerleri ve istatistik merakı, erteleye erteleye fiyatların arşa çıkması, bunun üstüne 1 Mayıs'ta gümrük vergisi ve limitinin iyice saçmalayacağının kesinleşmesi derken dün makineyi teslim aldım ve kurulumu yaptım (teslimat sürecini Wiggle konusunda paylaşacağım).

Konunun son 30 sayfasını okudum ve 2018'den beri trainerların, uygulamanın, sizlerin gelişimlerini görüp değerli katkılarınız sayesinde tüm sorularıma cevap buldum. Hepinizin eline sağlık.

Artık Elite, Zwift ve komşular düşünsün :)

WhatsApp Image 2022-03-24 at 08.11.36.jpeg

WhatsApp Image 2022-03-24 at 08.11.38.jpeg

Bu trene binmemek için çok direndim fakat yağmurda çamurda parça eskitme maliyetinin yükselmesi, sokağa çıkma yasaklarında riskli sürüşler (ve yenen ceza), evden çalışma şartlarında öğle arasında ter atma fırsatı, güç değerleri ve istatistik merakı, erteleye erteleye fiyatların arşa çıkması, bunun üstüne 1 Mayıs'ta gümrük vergisi ve limitinin iyice saçmalayacağının kesinleşmesi derken dün makineyi teslim aldım ve kurulumu yaptım (teslimat sürecini Wiggle konusunda paylaşacağım).

Konunun son 30 sayfasını okudum ve 2018'den beri trainerların, uygulamanın, sizlerin gelişimlerini görüp değerli katkılarınız sayesinde tüm sorularıma cevap buldum. Hepinizin eline sağlık.

Mantıklı. Ben de pes edip katılmıştım bu kervana. Hoşuma gitmeyen çok yanı var ama vakit geçirmek ve motivasyon için etkili. 10 yılı aşkın süredir evde çok çeviren biri olarak deneyecek şeyler listem çok kısa.
Şimdilik anonim takılıyorum zira Zwift gizlilik açısından berbat ötesi. Size musallat olan birini engelleme şansınız yok mesela. O derece kötü.
Diğer bir olumsuzluk da yarışlara fazla kaptırıp antrenman programını sekteye uğratma riski.

Bu ikisi hariç gerisi olumlu etkiler. Mesela gazlamak gerektiğinde çok işe yarıyor. Kendinizi her zaman bir tık daha fazla zorluyorsunuz.

284996 dosyayı görüntüle

284995 dosyayı görüntüle

Serhat güle güle çevir.

" Komşular düşünsün " demişsin ? Gürültülü mü çok ? Ben kendi kullandığım Tacx trainerı sattım ama böyle bir şey almak için . Sessiz olduğunu düşündüğüm için daha doğrusu. Komşular ciddi problem yaratmıştı bana.

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Serhat güle güle çevir.

" Komşular düşünsün " demişsin ? Gürültülü mü çok ? Ben kendi kullandığım Tacx trainerı sattım ama böyle bir şey almak için . Sessiz olduğunu düşündüğüm için daha doğrusu. Komşular ciddi problem yaratmıştı bana.
3 aydır bende elite Direto XR T kullanıyorum inanılmaz derecede sessiz düşünenlere şiddetle tavsiye ederim

Arkadaşlar Tablet tutucu lazım. Ne tavsiye edersiniz. Amazon'da farklı alanlarda kullanılabilen ürünler var da bisiklet için ne kadar kullanışlı olur bilemedim. Oturma pozisyonuna göre uzatma eğme gibi özellikleri olsa iyi olur.

Geri