Scudo Sports

Zwift Günlüğünüz

arkadaşlar doların sürekli yükselişte olması aylık14.99 dolar olan zwift aboneliklerinizi endişelendiriyor mu sizin de?

Scudo
arkadaşlar doların sürekli yükselişte olması aylık14.99 dolar olan zwift aboneliklerinizi endişelendiriyor mu sizin de?
Türkiyede bilen kişiler 50 TL ödüyor abonelik için. Ios hesabın olması şart sanırım. @trainspotting35 Çetin reis tecrübeli bu konuda.

Keşke bizim bisiklet fedarasyonuda böyle bir organizasyon yapsa.. Adamlar bütün kış boyunca zwift üzerinde turnuva düzenliyor ve facebook ve youtube üzerinden de canlı yayın yapıyor..

Türkiyede zwifte takılan fazla yok. istanbul peloton du sanırım ismi hafta sonu gurup sürüşüne denk geldim 100 den fazla kayıt vardı. dedim bu kadar türk varmıymış zwift kullanan, yokmuş tabii ki de :) 3-4 Türk vardı gerisi yabancı kullanıcılar. federasyon zaten yapmaz da birisi çıksa hadi yapalım dese kaç kişi olacak?

Kendi tezime bir de alternatif tez yazayım. Ülkemiz insanlarında 'kazanamayacağın yarışa hiç girme' gibi bir kompleks olduğu için, ben onlara yetişemem arada fark olur sanal bile olsa rezil olurum düşüncesiyle katılmayacak insan sayısı az değildir. Çevremde bu tip insanlar oludğu için yazıyorum, yoksa kesinlikle genelleme yapamam.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Türkiyede zwifte takılan fazla yok. istanbul peloton du sanırım ismi hafta sonu gurup sürüşüne denk geldim 100 den fazla kayıt vardı. dedim bu kadar türk varmıymış zwift kullanan, yokmuş tabii ki de :) 3-4 Türk vardı gerisi yabancı kullanıcılar. federasyon zaten yapmaz da birisi çıksa hadi yapalım dese kaç kişi olacak?

Kendi tezime bir de alternatif tez yazayım. Ülkemiz insanlarında 'kazanamayacağın yarışa hiç girme' gibi bir kompleks olduğu için, ben onlara yetişemem arada fark olur sanal bile olsa rezil olurum düşüncesiyle katılmayacak insan sayısı az değildir. Çevremde bu tip insanlar oludğu için yazıyorum, yoksa kesinlikle genelleme yapamam.
Kaç kişi katılım gösterir bilemem ama hiç denememektense az katılım olması iyidir. Hiç değilse biz birşeyler çabaladık ama insanlar katılım göstermedi derler.

Amaç kazanmak değil kendini geliştirmek olmalı. Geçen sezon D kategorisinde başladığım yarış sezonunda Mart ayında her ne kadar yarış kazanmasam da B kategorisine yükseldim hatta kategorimde Almost A yazmaya başlamıştı. 200 watt ile başladığım FTP 297 Watt olmuştu.

Uzun bir aradan sonra yeniden başladım,
antrenmansiz olduğum için şuan C kategorisinde yarışıyorum bakalım dışarıda sürme sezonuna kadar ne kadar gelişme göstereceğim. 😀

Bir gün belirleyelim de birlikte sürelim.

(link)

1638562410954.png

(link)

1638562428542.png

Pazar 40 ımızı yaptık.
Check out my activity on Strava: (link)

Geri