Scudo Sports

Zorlu dönem başlıyor "ygs-lys" 2016

SerdarK.

Daimi Üye
Tepki
156
İsim
serdar
Başlangıç
1998—99
Bisiklet
Whistle
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Arkadaşlar seneye sınava gireceğim ve temelimin pek iyi olduğu söylenemez.Bende temel oluşturmak için bu yaz bütün hızımla çalışmaya başlamayı düşünüyorum.Önceden sınava girmiş pedalşörlerden yardım istiyorum.Kırtasiyeye gidip toplu kitap almayı düşünüyorum.Hangi yayınları almalıyım.Hangi kitap bana yararlı olur.Birde sınava nasıl çalışmalıyım.Yardımcı olursanız çok çok sevinirim.
Benim almayı düşündüğüm bir kaç kitap:
1)Fem yayınları simetri matematik 3 kitap
2)Geometri karekok 0
3)kimya karekok 0 -- palme kimya konu anlatımlı soru bankası
----------------------------------TEŞEKKÜRLER--------------------------------------

Scudo
Bende bu sene girecegim.Konuyu merakla takip ediyorum

• Beğen
Tepkiler: SerdarK.
bende gireceğim fikrim birlikte dayanışma halinde olmamız :D takıldığımız yer olunca diğerine sorarız filan. takipteyim

Kitap tercihleriniz güzel olmuş gerçekten iyi kitaplar. Geç kalmadan başlayın sakın ertelemeyin ve çok yoğun program yapmayın düzenli olarak devam ettirebileceğiniz program yapın. Kesinlikle kitap okuyun ve ara ara deneme çözün artan netler motive edecektir . Hepinize başarılar

Kardesim bende calisacagim , kimya simetri kitabini senle paylasabilirim

@2265124 Teşekkür ederiz.

@triathlete98 Teşekkür ederim kimya için 2 kitap buldum onlara bir bakıcam.Simetriyede bakarım :harika: Fizik önerisi olan var mı?

Beyler yazın hepsine çalışıcam özellikle ramazanda gelin bitlikte yapalım :)

@serdarkoc abi fizikte kesinliklr birey al garantisini veriyorum :D

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    94,5 KB · Okunma: 37
@mehmet ulaş Kitapları görünce bi an irkildim :eek: Allah sonumuzu hayır etsin :hasta:

• Beğen
Tepkiler: fahritus
@serdarkoc abi saçma sapalak eğitim sistemi yüzünde bu arada yarısı daha açılmadı sayılır.ramazanda çoğu ile işim olucak :) ne yapalım seneye işe yarıyacak

• Beğen
Kolay gelsin gençler biz de KPSS'ye çalışacağız eğer çalışabilirsek tabi :D Benim gibi tembel biri nasıl çalışacak merak konusu :( YDS-5 galiba yabancı dil konusunda sorunuz olursa yardımcı olurum :)

• Beğen
@taner07 Abi sizin işinizde çok zor! İnşallah istediğinizi alırsınız.

Bir pedalşör gider bir pedalşör gelir,kısmetse 2 haftaya komple kurtuluyorum bu süreçten,size tavsiyem kesinlikle bu yazı çok iyi değerlendirin sıkı çalışın.

• Beğen
@taner07 iyi oldu her alandan bi usta çıkarsa hoş olur.Öğretmen gibi soru sorarız artık :DASd.a

Bu arada alanlarımız neler?? Benim sayısal

@serdarkoc face yok twitter yok sadece burası var :D olursa whatsapp grubu yapalım sadece sınava özel

@fahritus siz iyisiniz usta fizik kimya biyoloji yok

Geri