stoppie yapmak, ön freni sıkıp arka tekeri havalandırmaktır.v brake lerde uzun mesafeli olmuyor ama disc brake lerde 70 metreye kadar gidebiliyorlar arka teker havada iken.ben sadece tüm duruşlarımda 10cm havalanacak şekilde yapıyorum.faydası da baya oluyor sanırım
bugün maşama baktım.modeli yok ya da üzerine yazmamışlar.sadece ZOOM ve seri no su yazıyor.başka birşey yazmıyor sanırım zoomun en alt modellerinden biri
arkadaşlar bi sorum olacak.bazı sebeplerden dolayı hareket bisikletime kısa maşa takmam gerekiyo.elimde sadece 75mm zoom maşa var.street yapıyorum,araziyle alakam yok,zoom ne kadar dayanır bu işe,boşluk yapar mı??
Zoom, çoğu zaman çalışması gerektiğini unutan maşalar üretir.Bu yüzden eğer esnemesini beklediğiniz bir maşa alacaksanız Zoom'ların ömürboyu kilitleme özelliğini baştan belirteyim
hmm anladım ama xcp yi kolay bulaamam sanırım.maşanın esnememesi sorun değil,sonuçta millet düz maşayla hareket yapıyo,benim için önemli olan kısa olması.boşluk yapmayacaksa da sorun olmaz sanırım
senin sorunA net bir yanıt veremicem ama ucuzbisey diosan ii dir.yalnız hareket bisikletine dayanırmı bilemem oda modeline göre deise bilir yanılmıyorsam zoomunda ii denilebilecek masaları war
ben kron bisikletimle gelen siyah ve kabartma olarak zoom yazan bir maşa kullandım tam olarak 1 kez araziye ki oda çok zorlu bir parkur diildi kendisi
sabit maşaya dönüştü eğer bütceniz düşük modelde olsa suntour almaya yetiyor ise suntour un başlangıç modellerinden almanızı zoom a hiç bakmamanızı tavsiye ederim
not. ben 90 kilo civarındayım buda maşada sorun yaşatmış olabilir